Κομισιόν: «Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα γίνει και αλλαγή συνόρων» – Μετά το Σκοπιανό άνοιξε η όρεξη…

«Εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας» τότε θα γίνει αλλαγή συνόρων όπως δήλωσε σε ομιλία του σε think-tank, ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, παρουσία μάλιστα του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων!

Μάλιστα χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια και μίλησε και για την προετοιμαζόμενη συμφωνία Αθηνών-Τιράνων (τι άλλο μας περιμένει)

«Εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες» είπε ο Γιοχάνες Χαν!

Δηλαδή ο Ευρωπαίος επίτροπος προανήγγειλε ότι σε περίπτωση που οι διαβουλεύσεις Κοτζιά-Τσίπρα με τον Αλβανό πρωθυπουργό Ράμα ολοκληρωθούν, θα υπάρξει αλλαγή συνόρων!

Τη βεβαιότητα ότι Ελλάδα και Αλβανία «θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με ένα νέο έγγραφο στρατηγικής συνεργασίας» εκφράζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο.

«Όπως ξέρετε, αντιμετωπίζουμε τη δύσκολη αλλά απόλυτα αναγκαία διαδικασία επίλυσης προβλημάτων μεταξύ μας, της Αλβανίας και της Ελλάδας.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να χρησιμοποιήσουμε τα όποια προβλήματα όχι μόνο για να τα λύσουμε, αλλά για να μετατρέψουμε τη λύση σε νέο επίπεδο συνεργασίας και σύμπραξης», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας και προσθέτει:

«Είναι πολύ φυσικό και με κάποιο τρόπο μέσω της επίλυσης να φτάσουμε το επίπεδο των νορμάλ ανθρώπων, των μέσων πολιτών που έχουν ήδη ξεπεράσει το παρελθόν τους και έχουν αγκαλιάσει ο ένας τον άλλο».

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της Ελλάδας και της πΓΔΜ για το ονοματολογικό, αναφέροντας μάλιστα τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία».

Φυσικά και είναι ικανοποιημένος αφού βλέπει και αυτός ότι με λίγη πίεση η Ελλάδα υποχωρεί και δίνει κομμάτια του… εαυτού της.

loading...

5 thoughts on “Κομισιόν: «Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα γίνει και αλλαγή συνόρων» – Μετά το Σκοπιανό άνοιξε η όρεξη…

  1. Τούτον τον παλιομαλάκα πρώτη φορά τον βλέπουμε. Καινούργιο φρούτο ;

  2. Ενώ την πέταξε την μαλακία του, μετά προσπάθησε να την "ανασκευάσει" (την μαλακία του). Άρα δεν πρόκειται απλώς για παλιομαλάκα αλλά και για μεγαλομαλάκα !

  3. Και όχι μόνον αυτό. Η στιγμή που διάλεξε να πει την μαλακία του, η φάτσα του με τα απεριποίητα μαλλιά του, το εν γένει παρουσιαστικό του αλλά κυρίως το τι είπε μετά, μας πείθει πως πρόκειται και για σαρσέμη ! Και μάλιστα ολκής!!!

  4. ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ Ε.Ε , ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ Β8ΒΛΙΑ ΚΛΠ (ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΥΟΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΣΡΟΥΥΦ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ) ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΖ? ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ? ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΜΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΕΓΕ ΠΡΙΝ 23-24 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ? ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΚΡΥΑ!! ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ? ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΜΜΥΝΙΣΤΕΣ ….ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…

  5. ΠΕΡΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΗΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ

Comments are closed.