Σκουρλέτης: Αυτή η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις και το πρόσκαιρο εκλογικό κόστος

"Αυτή η κυβέρνηση, που συγκροτήθηκε κάτω από τις ειδικές συνθήκες, με την γνωστή διττή εντολή για την έξοδο από το πρόγραμμα και την πάταξη της διαφθοράς, μπαίνει σε μια άλλη φάση. Το νέο πεδίο αντιπαραθέσεων και προγραμματικών συγκλήσεων μετά τον Αύγουστο θα είναι και το έδαφος
των συγκλίσεων και των επανατοποθετήσεων για όλα τα πολιτικά κόμματα" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Πρόκειται για μια ειλικρινή τοποθέτηση εκ μέρους του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, η οποία είναι σε απόλυτη συνέπεια γύρω από το θέμα του Μακεδονικού σε σχέση με τις θέσεις τους από την πρώτη ημέρα που συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση, δεν συνιστά έναν αιφνιδιασμό. Και προφανώς δεν ήταν η σύμπτωση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ η αναγκαίο προϋπόθεση για να συγκροτηθεί η παρούσα κυβέρνηση. Δεν είναι κάτι προφανώς που είναι αμελητέο" ανάφερε σχετικά με τις δηλώσεις του Π. Καμμένου.

"Σε κάθε περίπτωση, η ημερομηνία λήξεως αυτής της κυβέρνησης είναι η τετραετία. Αυτό που έχει γίνει σαφές είναι ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα θέσουν εν κινδύνω την παρούσα κυβέρνηση" τόνισε.

"Αυτή η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις και το πρόσκαιρο εκλογικό κόστος" κατέληξε.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ,ΦΙΛΟΚΙΝΑΙΔΟΙ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
  ΤΥΠΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στήριξη των αδυνάτων λέει ο πρωθυπουργός. Θα μας πει όμως ποτέ ποιούς θεωρεί αδύναμους,και ποιοι είναι αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη;
  Κατα την γνώμη σας στήριξη χρειάζονται οι παππουδες των 600€ και οι γιαγιαδες των 500€,που δεν έχουν στεγαστικά,δεν έχουν αυτοκίνητο,δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια,τα παιδια τους στην συντριπτική πλειοψηφία είναι παντρεμένα; Ενώ αυτοί των 1500€ μηνιαίως,που κουρεύτηκαν οι συντάξεις τους έως και 40%,που είχαν πάρει στεγαστικό δάνειο σύμφωνα με τις πριν δυνατότητες τους,που οδηγούν αυτοκίνητο, με ότι αυτό συνεπάγεται,που έχουν τηέφωνο και ίντερνετ,και ένα σωρό άλλα,και που οι περισσότεροι τα παιδιά τους σπουδασαν εν μέσω κρίσης,και ψάχνουν ακόμη να κάνουν και τον ντελιβερά και δεν βρίσκουν με αποτέλεσμα να εξαρτώνται από τους γονείς; Εσείς δηλ κρίνετε ότι αυτή η μερίδα του κόσμου δεν έχει ανάγκη; τα δίνετε όλα εκεί στους ίδιους και κοινωνικά μερίσματα και επιδόματα και ότι άλλομ δώσατε ή θα δώσετε. Κι από την άλλη μερια εμείς,να περιμένουμε την νέα μείωση στις συντάξεις,το νέο χαμηλό αφορολόγητο,και να σκεφτόμαστε ότι έρχεται το Φθινόπωρο και να μας πιανει κρύος ιδρώτας από την απελπισία,διότι φθινόπωρο σημαίνει ΕΝΦΙΑ φόρο εισοδήματος,τέλη κυκλοφορίας πανάκριβα,και πετρέλαιο που το αγοράζουμε χρυσάφι,για να ζεσταθουμε.
  Οχι αγαπητοί μου,δεν πάει άλλο με τέτοιες "αριστερές" πολιτικές. Δεν θα παιρνάνε καλύτερα από εμάς οι λαθρομετανάστες,παίρνοντας κάθε επίδομα που δίνετε. Η ακροδεξια θα είναι η νέα δύναμη στην Ελλάδα,και όχι μόνο. Μόνο εκεί θα μπορούμε να ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα στρέψει το βλέμα στα προβλήματα των Ελλήνων,και όχι περισσότερο στην επανένωση των οικογενειών των προσφύγων,και άσε τις Ελληνικές να διαλύονται. Τέλος,αρκετά ανεχτήκαμε,και αρκετά εξαθλιωθήκαμε και οικονομικά και ηθικά. Ηρθε η ώρα να μπει τέλος στην φαρσοκωμοδία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...