ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΥΠΕΞ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΒRΕΧΙΤ  ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!








ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, υπέβαλλε χθες και επίσημα τη παραίτησή του από την βρετανική κυβέρνηση.

Η παραίτηση του ηγέτη της σκληρής εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε. έρχεται ως αποτέλεσμα της έντονης κρίσης που διέρχεται η κυβέρνηση και του ρήγματος που έχει προκύψει μεταξύ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι που θέλει ένα ήπιο BREXIT και των οπαδών ενός σκληρού BREXIT…

«Η Τερέζα Μέι έκανε δεκτή την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον. Η αντικατάστασή του θα ανακοινωθεί σύντομα. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για τα όσα έκανε», ανέφερε ψυχρά και τυπικά ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Το πρόβλημα για την Τ. Μέι είναι ότι ο Τζόνσον είναι ο τρίτος υπουργός κατά σειρά μέσα σε 24 ώρες, που προτιμά να φύγει από τη βρετανική κυβέρνηση παρά να στηρίξει τα πλάνα της Τερέζα Μέι για «ήπιο» Brexit.

Έχουν προηγηθεί οι παραιτήσεις των υπευθύνων για το Brexit υπουργών, Ντέβιντ Ντέιβις και Στιβ Μπέικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΥΠΕΞ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

  1. Ειναι παντα επικαιρη η ρηση του Ντε Γκωλ:Η Αγγλια μπηκε στην ΕΟΚ για να την διαλυσει!!!Νομιζω οτι απλα δια του δημοψηφισματος προσπαθησε να δημιουργησει ψυχολογικες εστω ρωγμες στο οικοδομημα της Ευρωπης.Δεν νομιζω οτι θα φυγει (ουσιαστικα εννοω)αν και δεν αποκλειεται.Αλλωστε οι εκλογες και τα δημοψηφισματα ειναι σε μεγαλο βαθμο ελεγχομενα μεσω και του εν πολλοις χειραγωγημενου τυπου.Απο την εποχη ακομη του Major αλλα και πιο πριν επι Thatser οι Αγγλοι επαιζαν με την Ευρωπη οπως το ποντικι με την γατα.Σε δυο ταμπλω.Θυμαστε ποσες φορες ο Tony Blair ελεγε και ξαναλεγε διαφορα περι δημοψηφισματος σχετικα με την ΕΕ???Ναχαμε να λεγαμε!Σε δουλια να βρισκομαστε!! Ασκησεις επι χαρτου κανουν οι Αγγλοι και συλλεγουν πληροφοριες και πολιτικες εντυπωσεις.Συνηθως κλεινουν και το ματι για GREXIT και σε μας.Η Αγγλια ειναι ο δημιουργος και η κυρια συνιστωσα της Αγγλοσαξωνικης Αυτοκρατοριας και οχι η Αμερικη.Η δε πολιτικη της ειναι κατι ευρυτερο.Ειναι η πολιτικη της ΝΤΠ.Δεν εχει λογο να συμμετασχει σε ενα διοικητικο μορφωμα που δεν ελεγχει.Δεδομενης και της νοοτροπιας της.Οι Σοβιετικοι ειχαν ως δογμα 'οτι δεν ελεγχω το καταγγελω' ενω οι Αγγλοι 'χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις φιλα το'.

Comments are closed.