Απίστευτο! Τι πόσταρε ο Γιώργος Τσίπρας την ώρα της εθνικής τραγωδίας – Ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εν μέσω τραγωδίας πίνει μπύρες

Είναι απίστευτο. Την ώρα που η Ελλάδα βιώνει μια απίστευτη Εθνική τραγωδία με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 76 και άγνωστο αριθμό αγνοούμενων να αναζητούνται από άνδρες της ΕΜΑΚ και συγγενείς στα αποκαΐδια, ο εξάδελφος του Πρωθυπουργού και στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου Γιώργος Τσίπρας ασχολιόταν με το να αναδημοσιεύει στο Facebook ρεπορτάζ της εφημερίδας των Συντακτών.

Δημοσιευμάτα που δεν αφορούσαν όμως το δράμα των ανθρώπων στο Μάτι και στον Βουτζά, τους νεκρούς και τους αγνοούμενους αλλά μια μαρτυρία κατά την εφημερίδα «αθωώνει» τον Ηρακλή Τσίπρα από τις κατηγορίες για σχέσεις με τη Χούντα.

Οι αντιδράσεις οδήγησαν τον Γιώργο Τσίπρα ή τον χειριστή του λογαριασμού του να… εξαφανίσει από το δημόσιο λογαριασμό την εν λόγω αναδημοσίευση εν τούτοις το site Lykavitos.gr που αποκάλυψε το σχετικό ποστάρισμα κράτησε με το ανάλογο print screen και δημοσιοποίησε την πράξη του πρωθυπουργικού εξαδέλφου.

Και… το κερασάκι στην τούρτα
Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της Αττικής και τους χαμένους κόπους χιλιάδων Ελλήνων πολιτιών, ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του Καμμένου, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εθεάθη στο κυριλάτο μαγαζί, όπου με θηλυκή συντροφιά απολάμβανε αμέριμνος την μπύρα του, λες κι επρόκειτο μια… συνηθισμένη καλοκαιρινή νύχτα.

loading...

4 thoughts on “Απίστευτο! Τι πόσταρε ο Γιώργος Τσίπρας την ώρα της εθνικής τραγωδίας – Ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εν μέσω τραγωδίας πίνει μπύρες

  1. ου να χαθει ο μαλακας….αλλα δεν καηκε το σπιτι του η τα παιδια του…εχει ο καιρος γυρισματα ομως…..

Comments are closed.