ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΑΣΩΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Αν και τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα είναι απελπιστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των υπογείων του
Μαξίμου  απεργάζονται λόγω πενίας (ψήφων) τέχνας και επεξεργάζονται όλους τους δυνατούς συνδυασμούς ώστε να βρουν τρόπους να παραμείνουν εντός της πολιτικής σκακιέρας.

Η επιτελική ομάδα του Μαξίμου θεωρεί το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος το φθινόπωρο ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τον τρόπο αυτό νομίζει ότι θα αιφνιδιάσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ότι θα προκαλέσει νέες αναταράξεις τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο Κίνημα Αλλαγή.

Από μια τέτοια διαδικασία εκτιμά  ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορούσε να αποκομίσει σημαντικά πολιτικά οφέλη. Το κυβερνητικό στρατόπεδο ξέρει ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις επόμενες εκλογές, αλλά αυτό που προσπαθεί είναι η ήττα να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για να διασωθεί το πολιτικό κεφάλι του Αλέξη Τσίπρα για να πλασαριστεί ως η βασική πολιτική δύναμη της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το επιτελείο του Μαξίμου και ο ίδιος ο Τσίπρας μελετούν πλέον σοβαρά το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού ακόμη και πριν το τέλος του 2018, με πιθανότερες ημερομηνίες τις δύο τελευταίες Κυριακές του Οκτωβρίου ή του Νοεμβρίου.

Το ενδεχόμενο ο Τσίπρας να εξαντλήσει την τετραετία και να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο του 2019 θεωρείται πλέον απίθανο, και ο μόνος που το υποστηρίζει θερμά είναι ο Τσακαλώτος, συνεπικουρούμενος και από άλλα στελέχη του οικονομικού επιτελείου.

 Το αίολο επιχείρημα του Τσακαλώτου είναι ότι τάχα μέχρι το φθινόπωρο του 2019, θα υπάρχει σχετική βελτίωση των οικονομικών δεικτών, ενώ θα διαφαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της εξόδου από τα Μνημόνια…
(Αυτά με τον Τοτό είναι καλύτερα ανέκδοτα…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΑΣΩΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

  1. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΛΕΞ

    ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ,ΤΟΝ "ΕΒΡΑΙΟ" ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ…!!!

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΦΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ" ΜΕΣΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. ΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑ…..ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ…….ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ……ΕΙΝΑΙ 15 000 ΤΟ ΜΗΝΑ……..ΕΤΣΙ;…….ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΦΑΣΗ…….ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ…….40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ…..Ο Μ Α Κ Α Κ Α Σ……..ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ Α Ν Ε Ρ Γ Η……..Ο ΓΥΦΤΟΣ…….Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ…….Ο Α Θ Ε Ο Σ.

Comments are closed.