Είναι ντροπιαστική η συμπεριφορά του Προκόπη Παυλόπουλου

Δυστυχως ο ΠτΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ και νομιζει οτι με λογιδρια ανευ σημασιας, οτι μπορει να “καλυψει” την καρεκλα που κατεχει. Τωρα που χρειαζεται η παρεμβαση του, ωστε
να προστατευσει τη Δημοκρατια και τη Μακεδονια, επιλεγει τον ντροπιαστικο δρομο της σιωπης και αποδεικνυει με αυτον τον τροπο οτι η καρεκλα του ΕΙΝΑΙ “ΚΕΝΗ”. Το ιδιο συμβαινει και με ολη την κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Εχουμε μια κυβερνηση της “κενης καρεκλας”, και εναν ΠτΔ “φαντασμα.” Ολοι τους στα λογια μιλανε για Δημοκρατια και Δημοκρατια δεν υπαρχει! Ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να γινεται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στα Σκοπια, με θεμα τη συμφωνια και στην Ελλαδα που ειναι “ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, να μη γινεται! Και ρωτω τον τσιπρα και τον ΠτΔ…. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ? Τι ειμαστε δηλαδη εμεις οι Ελληνες? Πολιτες Β’ Κατηγοριας? Η συμφωνια αφορα ΑΜΕΣΑ τον ελληνικο λαο και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Αν δεν κανετε αυτο που πρεπει, τοτε να παραιτηθειτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, γιατι δεν υπηρετειτε ουτε τη Δημοκρατια, ουτε τα εθνικα συμφεροντα! Ειστε “κενες καρεκλες” που πληρωνουμε χωρις λογο!

loading...

3 thoughts on “Είναι ντροπιαστική η συμπεριφορά του Προκόπη Παυλόπουλου

  1. ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ..!

  2. και αυτος προδοτης σαν τους υπολοιπους ειναι.ρε μπροστα στο χρημα αυτοι πουλαν και την μανα τους την ελλαδα θα σκεφτουν.

Comments are closed.