Μητσοτάκης: Οι ευθύνες για την τραγωδία θα αποδοθούν – Καταστροφικός και κυνικός ο κ. Τσίπρας

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό για τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για κυνισμό και θράσος του Αλέξη Τσίπρα.

«Τη Δευτέρα, 92 άτομα έχασαν τη ζωή τους με τον πιο φρικτό τρόπο. Ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερος. Καθένας μας βλέπει να καθρεφτίζονται στους δικούς μας ανθρώπους τα πρόσωπα της τραγωδίας. Είναι ένα μαύρο ψηφιδωτό από οικογενειακά δράματα και δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε γιατί δεν πρέπει να ησυχάσουμε. Μπορούσε να ήταν δικοί μας άνθρωποι εκεί. Μια μάχη άδικη και άνιση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Όπως είπε o κ. Μητσοτάκης, βρέθηκε, ως όφειλε, πλάι σε αυτούς τους ανθρώπους, άκουσε πολύ και μίλησε λίγο, επισημαίνοντας, όμως, πως ποτέ δεν έχει νιώσει τόσο άσχημα όσο την περασμένη Πέμπτη όταν πήγε στο καμένο οικόπεδο που χάθηκαν συμπολίτες μας.

Αναφερόμενος στο σόου Τσίπρα – όπως το χαρακτήρισε – της περασμένης Δευτέρας, μίλησε για έναν Πρωθυπουργό άμοιρο ευθυνών που προσπαθούσε να κάνει μία επικοινωνιακή διαχείριση την ώρα που όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. «Όλοι γνώριζαν σε αυτή τη θλιβερή σύσκεψη ότι υπήρχαν θύματα και ότι ήμασταν αντιμέτωποι με μία τεράστια καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά. Κάποτε ο κ. Τσίπρας ήταν νέος και ανεύθυνος, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι καταστροφικός και κυνικός».

«Ως αρχηγός της αντιπολίτευσης οφείλω να σταθώ με υπευθυνότητα, απέναντι στην τραγωδία. Κάθε δημόσιο πρόσωπο οφείλει να πάρει θέση. Είχαμε να κάνουμε με μια πρωτόγνωρη τραγωδία. Ούτε εγώ, ούτε η ΝΔ, έπρεπε να εμπλακούμε σε μία ανούσια αντιπαράθεση. Αυτά που λένε αυτοί που έζησαν τη μαύρη Δευτέρα έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος και πολύ περισσότερη αλήθεια από δηλώσεις» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Όπως ανέφερε έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα κάνει ότι μπορεί ως αρχηγός της αντιπολίτευσης για να αποδοθούν.

loading...

6 thoughts on “Μητσοτάκης: Οι ευθύνες για την τραγωδία θα αποδοθούν – Καταστροφικός και κυνικός ο κ. Τσίπρας

  1. Κράτος-βρυκόλακας!
    grandmatifire0

    Για όσο διάστημα οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ότι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Κυριάκος, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος, ο Κουτσούμπας, ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας είναι μια κοινή αδιαίρετη συμμορία που ελέγχεται από τους τοκογλύφους δεν θα καταλάβουν ποτέ τι τους συνέβη. Δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Θα παίζουν οι τοκογλύφοι με τα «είδωλα» και θα τους παραπλανούν. Για κάποιους θα φταίει ο Σημίτης και ο Παπανδρέου και για κάποιους άλλους ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Ξανά μανά τα ίδια πράγματα.

    Θα μας «ξαναδιχάσουν» με συνωμοσίες και θα σβήσουν για πάντα τα ίχνη τους…..

    Ολόκληρη η πατρίδα μας ξεπουλιέται στην ψύχρα…την ξεπουλά η σημερινή κυβέρνηση της αριστεράς με ηδονή!! με μια αντιπολίτευση που σφυρίζει αδιάφορα!!

    Αφήστε τις συνωμοσίες. Aυτές προέρχονται από τα κομματικά συμφέροντα. Αφήστε τους ήρωες, τα κομάντο, τους σωτήρες. Δεν πείθουν. Του μνημονιακού συστήματος είναι. Κατόπιν εορτής και τσάμπα είναι όλα. Τα ζήσαμε στα Ίμια, στις φωτιές του 2007, και σε άλλες περιπτώσεις. Πόνος και οργή για τα χαμένα όνειρα υπάρχει.

    Ζούμε μια μεγάλη απάτη σε όλους τους τομείς!! πουθενά και τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει , η ζωή δεν έχει κυριολεκτικά κανένα νόημα…πληρώνεις φόρους και εισπράτεις κοροιδία…ανεργία, ανασφάλεια, ανυποληψία, δυστυχία. Ενα σωστό κολαστήριο.

    Ένας εφιάλτης που σου κόβει την ανάσα, σου παγώνει το αίμα. Ένας πραγματικός κατήφορος. Ένα σκοτάδι που κυοφορεί περιθανάτιο φως.

    Η Ελλάδα είναι ένα λούμπεν κράτος βρυκόλακας! Με γελοία βολεμένα υποκείμενα που παριστάνουν τους αμνούς!

    Επιτέλους ας δούμε την αλήθεια…

  2. Λεβέντη η εποχή όλοι οι ίδιοι είναι πέρασε πλέον , γιατί αυτοί και οι άλλοι που θα έλθουν δεν είναι ίδιοι , εμείς με την συμπεριφορά μας και την ηλιθιότητα μας τους θεωρούμε ίδιους , αν μάθουμε να χρησιμοποιούμε την λογική όταν ψηφίζουμε τότε θα βγάλουμε τους λογικούς και τους διαφορετικούς που ονειρευόμαστε , τώρα αρκετού με αυτούς που φορτωθήκαμε , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

  3. Όπως με το χρηματιστήριο Κυριάκο; Που δεν τιμωρήθηκε κανένας;

  4. ΜΑΣ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΠΥΜΕ?ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΘΟΙ,ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΟ ΗΓΕΤΗ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ.ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

  5. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΔ – Αύγουστος 2006 – Πυρκαγιές στη Χαλκιδική.
    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

  6. Η δηλωση ΣΟΚ ΣΤΟ 19.06 του βιντεο….ΣΟΚ!Ειναι τρελοs:-Ειπε:<< Οι ανθρωποι καηκαν γιατι δεν φοραγαν βρεγμενεs μπλουζεs >>(βιντεο)
    fonaklas.blogspot.com/2018/07/1906.html
    Ρε πωs αλλαζουν οι ανθρωποι….ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με το Αδωνη να λεει<< η ΝΔ εκαψε ολοκληρη την Ελλαδα >>(ΒΙΝΤΕΟ)
    fonaklas.blogspot.com/2018/07/blog-post_325.html
    το πρω(κ)τοπαλικαρο του πρωην πλανωδιου γαλατα σανοπωλα πρωκτοχεσμενου και νυν πωλητη κολλαγονων

Comments are closed.