ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Είχε πολύ μεγάλο άγχος ο  Καμμένος, μήπως δημοσιευθούν οι φωτογραφίες με τις
χειραψίες και τα χαμόγελα που αντάλλαξε με τους Σκοπιανούς που συνιστούσαν την αντιπροσωπεία
του κρατιδίου στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ (πρωθυπουργό, υπουργό Εξωτερικών και υπουργό Αμύνης). Θα ήταν τα «πειστήρια» του απόλυτου εξευτελισμού του!
Ωστόσο, τζάμπα ανησυχούσε. Οι νατοϊκοί του αφέντες τον προφύλαξαν απ’ αυτή την κακοτοπιά, απαγορεύοντας στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα να τον φωτογραφίσουν με τους Σκοπιανούς, κατά την συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών! Έτσι, μόνο δύο φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στα ελληνικά ΜΜΕ, και οι δύο είναι τραβηγμένες έξω από την Σύνοδο.

πηγη

loading...

1 thought on “ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

  1. Ο Καμμενος ειναι το πιο υπουλο και υποκριτικο ανθρωπακι.Το λεω με θλιψη γιατι ημουν ψηφοφορος του και δεν φανταζομουνα οτι θα συνεβαλε στην καταστροφικη πορεια της χωρας μας.Ντροπη του.Ας παει στα ταρταρα μαζι με τους απατριδες αριστερους.Θα τους γραψει η ιστορια με μελανα γραμματα.Ειναι οι πουλημενοι πολιτικοι που ανοιξαν κερκοπορτες στους εχθρους της Ελλαδας.

Comments are closed.