Βραζιλία: Νεογνό ξεριζώθηκε από την κοιλιά της μαμάς του σε τροχαίο κι επέζησε

Οι τραυματιοφορείς το βρήκαν να κλαίει γοερά στο χορτάρι, μερικά μέτρα μακριά από το πτώμα της μητέρα του

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ένα μικροσκοπικό μωράκι «ξεριζώθηκε» από την κοιλιά της μητέρας του κατά τη διάρκεια ενός φριχτού τροχαίου, προσγειώθηκε στο χορτάρι αρκετά μέτρα μακριά και… επέζησε.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Βραζιλία, σε έναν αυτοκινητόδρομο ανάμεσα στο Σάο Πάολο και την Κουριτίμπα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η έγκυος γυναίκα που ήταν στον μήνα της επέβαινε σε ένα φορτηγάκι που μετέφερε ξυλεία. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα αναποδογύρισε.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, η μητέρα εκτοξεύθηκε από το φορτηγό και κατόπιν καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου που γλίστρυσε από την καρότσα.

Εκείνη τη στιγμή, το μωρό «ξεριζώθηκε» από τη μήτρα της άτυχης γυναίκας, που ξεψύχησε ακαριαία, και πετάχθηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα στο χορτάρι, όπου το βρήκαν αργότερα οι διασώστες να κλαίει γοερά, τρομαγμένο αλλά υγιές.

Η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητα της μητέρας, η οποία δεν είχε μαζί της έγγραφα, και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι θα δοθεί για υιοθεσία.

loading...