Χριστοδουλάκης για το σενάριο τετραπλών εκλογών: Θέλουν να μην ξέρει κανείς τι ψηφίζει και σε ποια κάλπη

“Δυστυχώς όντως το σενάριο είναι για τετραπλές εκλογές και νομίζω υπάρχει μια σκοπιμότητα για να γίνει αυτό. Η σκοπιμότητα είναι ότι δημιουργούμε τέσσερις εκλογικές διαδικασίες ακριβώς για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε στην κοινωνία ένα χάος και να μην ξέρει κανείς τι ψηφίζει και που
για να μπορέσει να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται” δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι εκμεταλλεύεται εργαλειακά όλες τις εκλογικές διαδικασίες και όλες τις διαδικασίες συμμετοχής της Δημοκρατίας” ανέφερε.
“Το παραμύθι που στήνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτό λέγεται καθαρή έξοδος, είτε εθνικά θέματα, είτε όλο το πλαίσιο διακυβέρνησης με τα πιο χυδαία ψέματα, αποδεικνύεται ότι ο ελληνικός λαός πλέον δεν τους εμπιστεύεται και προσπαθούν με άλλους τρόπους να εκμαιεύσουν την ψήφο του και να διαδωθούν” τόνισε.

“Οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή της αυτόνομης πορείας και αυτοδύναμης στρατηγικής. Αυτό δυστυχώς σε κάποια φάση τέθηκε υπό αμφισβήτηση από τα ηγετικά στελέχη του Ποταμιού, ότα βγάινουν βουλευτές και λένε ότι μπορούμε να κάνουμε το συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και τη ρεζέρβα του Καμμένου αν αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από το Κίνημα Αλλαγής” είπε ο γραμματέας.

loading...

2 thoughts on “Χριστοδουλάκης για το σενάριο τετραπλών εκλογών: Θέλουν να μην ξέρει κανείς τι ψηφίζει και σε ποια κάλπη

  1. Το μειράκιο ο χριστοδουλάκης (και ο κάθε χριστοδουλάκης… ) που δεν έχουν ιδέα για το τι έκανε επί 43 χρόνια το κλεφτοπασοκ, φανταράκι πήγε;

  2. Το βρωμικο συριζαίικο καθεστώς είναι αδίστακτο και θα κάνει οτιδηποτε για να παραμείνουν οι αλήτες στην εξουσία.
    Όπως όλα τα καθεστώτα, έτσι κι αυτό θα πέσει κάνοντας μεγάλο γδούπο και οι προδότες θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Comments are closed.