Βίτσας: Το ΝΑΤΟ πρέπει να έχει σαφή θέση για τους δύο στρατιωτικούς και να ζητήσει από την Τουρκία την επιστροφή τους – ΒΙΝΤΕΟ

“Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι απαράδεκτη από το διεθνές δίκαιο και σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Αυτό που πρέπει να γίνει και γίνεται είναι η συνεχής ομόθυμη πίεση από την πλευρά της Ελλάδας και της Ευρώπης στον Ερντογάν άμεσα να απελευθερωθούν” δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Δεν είναι δυνατόν να γίνεται η συζήτηση ότι ίσως, αυτά είπε ο εισαγγελέας χθες, να παραβίασαν στρατιωτική περιοχή κτλ, κάτι που έχει συμβεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν και από τη μεριά Τούρκων αλλά και Ελλήνων στρατιωτικών και λύνονταν μέσα σε μία ώρα” συμπλήρωσε.

“Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να έχει πιέσει πολύ περισσότερο και ο κ. Στόλντεμπεργκ. Η πολιτική της ουδετερότητας του ΝΑΤΟ έχει ισχύ μόνο στη σχέση της Ελλάδας με την Τουρκία, δεν υπάρχει άλλο μέλος του ΝΑΤΟ που να έχει πρόβλημα με άλλη χώρα-μέλος. Το ΝΑΤΟ για αυτό το ειδικό θέμα πρέπει να έχει σαφή θέση και να ζητήσει από την Τουρκία να επιστραφούν οι δύο στρατιωτικοί” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

loading...

3 thoughts on “Βίτσας: Το ΝΑΤΟ πρέπει να έχει σαφή θέση για τους δύο στρατιωτικούς και να ζητήσει από την Τουρκία την επιστροφή τους – ΒΙΝΤΕΟ

  1. τό βρείτε μεταξύ σας πού λέει συνέχεια, δέν τό έχει ακούσει;

  2. Ο ΒΙΤΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ[ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ] ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!…ΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.

  3. βίτσα σαρσέμη, άσε κατά μέρος τα "πρέπει να" γιατί τίποτα δεν μας λένε. Και σεις "πρέπει να" παίρνετε δρόμο, αλλά όπως βλέπουμε είστε βιδωμένοι στις καρέκλες σας…!

Comments are closed.