Αυλωνίτου: Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

“Το ΔΝΤ μπαίνει απλώς συμβουλευτικά και εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει το μέτρο να εφαρμοστεί. Θα δούμε τα δεδομένα αλλά θεωρώ ότι οι συντάξεις δεν θα μειωθούν, που τόσο πολύ έχει επενδύσει η αντιπολίτευση. Αυτοί που κόπτονται (σ.σ. η αντιπολίτευση) για τις συντάξεις, εύχονται, παρακαλάνε
να κοπούν οι συντάξεις, μπας και χάσει η κυβέρνηση” δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Θα δούμε και τις συντάξεις, έχουν εκλείψει οι λόγοι, για τους οποίους μας επέβαλε το ΔΝΤ να πάρουμε αυτό το μέτρο. Ναι, το λέω δεν έχουμε καμία υποχρέωση να κρατήσουμε αυτό το μέτρο, με την έννοια ότι πλέον ο ΕΦΚΑ είναι πλεονασματικός, ενώ έλεγαν ότι θα είναι ελλειμματικός, συν το γεγονός ότι τους στόχους, τα πλεονάσματα τους έχουμε πιάσει και θα τα πιάσουμε και τα επόμενα χρόνια. Επομένως, βλέπετε αυτή την επιτυχία, η χώρα δεν θέλει εκλογές, η αγορά λέει ότι πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα” ανέφερε η κ. Αυλωνίτου.

Ενώ ο βουλευτής της ΝΔ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ανταπάντησε “δεν θα δεχθούμε την πολιτική ατιμία. Είναι πολιτική ατιμία σήμερα να έχει ομήρους τους συνταξιούχους. Έχουν ψηφίσει το μέτρο. Δεν θέλουμε να κοπούν οι συντάξεις, αλλά μην κοροϊδευεται τους συνταξιούχους”.

Δείτε το βίντεο:

loading...

4 thoughts on “Αυλωνίτου: Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…..ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ…….ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…….ΚΑΙ….ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ……..ΕΛΕΟΣ……..ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ.

  2. Αφθονο σανό μέχρι τις εκλογές προσφέρουν απλόχερα οι Συριζαίοι..!…Εχουν ψηφίσει άθλια μέτρα για να κρατήσουν τις "καρέκλες" τους περισσότερο χρόνο και παραμυθιάζουν το λαό για να τους ξαναψηφίσει.
    Μέχρι και την τελευταία μέρα που θα ξεκουμπιστούν θα είναι ΑΘΛΙΟΙ..!

  3. ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

    Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 640 €.
    330 € ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ
    ΚΑΙ 310 € ΕΚΑΣ.
    Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΓΙΝΕ 320 € ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 640 € ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ.

    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;

  4. Αυτή τήν πατσαβούρα, που έχει πάρει τήν εργολαβία νά στηρίζει τά ψέματα τού κόματος, θεωρώντας ότι απευθύνεται σέ ηλίθιους, καί αμόρφωτους, οπως είναι η ίδια καί οι πρισσότεροι από τό συνάφι της, κάποιος πρέπει νά τήν φιμώσει και νά τήν στήλει στό χωριό της νά βόσκει πρόβατα.

Comments are closed.