Επιτέλους Μέρες Φωτεινές!

Ένας τρόπος να δει κανείς πώς σκέφτονται οι Αμερικανοί πολίτες είναι να διαβάζει τις χιλιάδες σχόλια κάτω από τα βίντεο στο γιούτιουπ.

Από τη στιγμή που ο έγινε Τραμπ πρόεδρος, έγινε σταδιακά μια τεράστια διαφορά στις εκφραστικές απόψεις των πολιτών. Ακόμα κι’ αυτοί που ήταν χωρίς ελπίδα άρχισαν να παίρνουν μέρος. Αφίσαν την τηλεόραση κι’ ακολούθησαν τα νέα στο ελεύθερο Διαδίκτυο.

Η προσωπική μου εμπειρία ήταν ότι οι πολίτες ξύπνησαν στο πόσο ψέμα και διαστρεύλωση υπήρχε. Η Κακία των εχθρών ήταν τόσο μεγάλη που και οι ναρκωμενοι απο την χρόνια προπαγάντα άρχισαν ν’ αφυπνίζονται.

Αν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, τίποτα δεν θα σταματούσε τον πλήρη εξισκλαβισμό, τον Πνευματικό εξισκοτισμό, τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη τεράστια γενοκτονία στην ανθρωπότητα. Αλλά και οι ίδιοι οι δημιουργοί των πρώτων δύο Παγκόσμιων Πολέμων δεν είχαν προβλέψει τις «παρενέργειες» του Διαδικτύου εναντίον τους!

Εδώ κι’ ένα χρόνο, έχω προσέξει μια ελπιδοφόρα αλλαγή στο μυαλό των πολιτών.  Κι’ είχε φανεί οτι έναντι στην κακία των μυστικών υπηρεσιών (ειδικά μετά το 9/11) είχε δημιουργηθεί μια αντίστοιχη αντιδραστική μυστική υπηρεσία, που φαίνεται να είχε το γέννημα της από την Στρατιωτική Δύναμη. Για τους πιο ανυπόμονους από εμάς φαινόταν ότι η θετική της επιρροή αργοπορούσε. Αλλά ο εχθρός ήταν τεράστιος σε δύναμη και επίδραση (Δημιουργία Οικονομικής καταστροφής και Ηθικής διάβρωσης… Αστερευτα Λεφτά, Νέοι Νόμοι, διηθημένες Κυβερνητικές υπηρεσίες, «Δικαιοσύνη», ΜΜΕ).

Αλλά ο Τραμπ φαινόταν υπερφυσικά άτρωτος… Ούτε κούραση, ούτε υποστήριξη απο το κοντινό του περιβάλλο και υπό στενότατη παρακολούθηση…

Και την ευλογημένη μέρα που συναντήθηκε ο Τραμπ με τον Πούτιν έγινε το μεγάλο θαύμα! Οι Κακοί πανικοβλήθηκαν και οι Καλοί αγαλλίασαν. Οι Αμερικανοί πολίτες έχουν τώρα παραξυπνήσει και γυρεύουν κρεμάλες και λαιμητόμους. Κι’ ακόμα κατέχουν τα προσωπικά όπλα που τους τα έχουν χαρίσει Συνταγματικά οι Προγονοί τους πριν δυόμισι αιώνες.

Σειρά τώρα εχει η «Ευρ. Ενωση» και η αποδεσμεύση και η απελευθέρωση της Ελλάδας.

Κι’ ας πάρουμε και το δίδαγμα.  Οτι η «Σοφία των υμών προγόνων» είναι για να μας προστατεύει. Να επαναλαμβάνεται καθημερινά και γιατι όχι, στα «Αρχαία» Ελληνικά.  Από τον καιρό της Μυθολογίας, τίποτα καινούργιο στο χώρο της Σοφίας!

Και για να μην χάσω την πατρίδα μου, θα είμαι πάντα ευχαριστημένος με τα «αρκετά» και δεν θα βασίζομαι στα ξένα λεφτά.

Ευγνωμοσύνη στον Πλάστη μου,

και Αγάπη,

Λευτέρης.

loading...