Τζανακόπουλος: Σε πολιτική παράκρουση ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

“Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να κλιμακώσει καμία διένεξη και η θέση της είναι σαφής” ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις με τη Ρωσία, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3.

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί η χώρα μας αμφισβήτηση ή παρέμβαση σε θέματα της εθνικής κυριαρχίας και κάλεσε τη Μόσχα να αναλογιστεί ποιος έχει τοποθετηθεί υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.

Ο κ. Τζανακόπουλος έδωσε απάντηση στο αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές, λέγοντας πως «ο κόσμος τον Αύγουστο κάνει διακοπές και όχι εκλογές, βρίσκεται προφανώς σε πολιτική παράκρουση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ζητάει τέτοια πράγματα».

loading...

4 thoughts on “Τζανακόπουλος: Σε πολιτική παράκρουση ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Σε πολιτική παράκρουση είναι οι κυβερνώντες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που δεν γνωρίζουν η μάλλον κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι είναι σε πλήρεις αντίθεση με την βούληση του λαού

  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΧΑΜΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΔΑΡΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΔΑ ΤΟΝ Ι5 ΣΤΡΑΙΩΤΗ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΑΜΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΝΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ….ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΛΑΚΑ

  3. ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΠΙΕΣ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΣΟΥ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  4. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΒΛΑΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣΑΜΟΛΑΝΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΕΧΤΙΣΑΝ ΛΕΕΙ (ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙΜΕ ΑΔΕΙΑ)ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΕΚΛΗΣΙΑ- ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΣΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΤΙΖΑΝ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ .ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ,ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΚΥΡ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Comments are closed.