ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!




Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!! 
Μπορεί οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης να τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα από τα έδρανα της Βουλής και να δείχνουν ότι είναι…

θανάσιμοι εχθροί, στην πραγματικότητα όμως, πίσω από τις Πολιτικές κουρτίνες, που δεν τους βλέπει κανείς,δεν τους χωρίζουν πολλά πράγματα!!!

Εάν εξαιρέσουμε τον Οικονομικό τομέα, στα Εθνικά θέματα, στην Εξωτερική Πολιτική ,στο χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας,έχουν σχεδόν πλήρη ταύτιση!!!
Έτσι :
1) Ο κ. Τσίπρας χάρισε στους Σκοπιανούς το όνομα : ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!. Ο  Μητσοτάκης δεν διαφωνεί σε αυτό,αφού είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό!!!
2) Ο κ. Τσίπρας ως άθρησκος (κατά δήλωση του), είναι υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.
 Ο Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει φορέσει το ένδυμα του “καλού Χριστιανού”, δεν διστάζει να δηλώνει ότι είναι και αυτός υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, αφού τόσο σε παλαιά συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάϊ και στο δημοσιογράφο  Άρη Πρωτοσάλτε, είχε ταχθεί υπέρ του χωρισμού, όσο και πρόσφατα στην Πάτρα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, επαναβεβαίωσε τη θέση του αυτή!!!.
3) Ο κ. Τσίπρας στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας, μας έδειξε ότι είναι επιβάτης του οχήματος της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Ο κ. Μητσοτάκης, μας επιβεβαιώνει ότι είναι και αυτός επιβάτης του ιδίου οχήματος,αφού είναι συχνός επισκέπτης της λέσχης Μπίλντεμπεργκ!!!
Συνεπώς, Αγαπημένοι μου Φίλοι,στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές,που ο κ. Μητσοτάκης κατά πάσα πιθανότητα θα αναδειχθεί Πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση,αφού έχουν τόσο κοινά σημεία στα Εθνικά και Θρησκευτικά θέματα, θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους και με αγαστή συνεργασία θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του Συντάγματος (μιας και η νέα Βουλή θα είναι αναθεωρητική και μιας και οι δύο μαζί θα διαθέτουν πάνω από 180 Βουλευτές!!!).
Και για να φτιάξουν το άθεο Ελληνικό Κράτος και για να μπορέσουν να χωρίσουν το Κράτος από την Εκκλησία, στο Σύνταγμα θα κάνουν τις εξής παρεμβάσεις :
α) Θα αφαιρέσουν από το Σύνταγμα, ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ (προεισαγωγικό μέρος),το οποίο επί λέξει λέει τα εξής : 
“ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ”. 
Αυτό το Προοίμιο του Συντάγματος, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης θα το αφαιρέσουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί γι’ αυτούς το Προοίμιο, αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο στο χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και στη δημιουργία του άθεου Ελληνικού Κράτους, (χωρίς Σταυρό οι Ελληνικές Σημαίες,χωρίς Ιερές Εικόνες τα Δημόσια κτήρια κ.ο.κ)
β) Θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 3 παράγραφος 1 του Συντάγματος, το οποίο λέει : “Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που γνωρίζει Κεφαλή της , Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό”
γ) Τέλος θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2, το οποίο επιτάσσει την Πολιτεία να διαπαιδαγωγεί την Ελληνική νεολαία, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!.
Έτσι με αυτές τις τρεις παραπάνω αναθεωρήσεις, ανοίγει ο δρόμος ώστε οι κύριοι, Μητσοτάκης και Τσίπρας, χωρίς κανένα εμπόδιο, θα κάνουν το χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και πλημμυρισμένοι από ηδονή,θα προχωρήσουν στη δημιουργία ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, χωρίς το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών και συνεπώς χωρίς ανάπτυξη της Ορθόδοξης Θρησκευτικής Συνείδησης της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!






loading...

3 thoughts on “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

  1. ΖΗΤΩ Η ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ,,,,ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    η μαυρη προπαγανδα των τσιπροκαμμενων αθεων γιαουρτομενων ορνιθοσκαλισματων
    λασπης γουρουνιων και βοθρολυματων

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ
    ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ
    ΤΟΥ Ν Α Τ Ο ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  3. ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΤΟΛΑΧ.
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Comments are closed.