Φύγε επιτέλους ρε άχρηστε, φύγε.

Είναι άλλο το να είσαι τελείως άχρηστος και ανίκανος για διαπραγματεύσεις με αντικείμενο οικονομικά θέματα και να καταστρέφεις ένα λαό γιατί δεν στροφάρεις. Είναι άλλο το να είσαι δειλός και να μετατρέπεις το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ . Είναι άλλο το να προδίδεις τη χώρα σου γιατί έχασαν
οι παππούδες σου τον πόλεμο πριν 70 χρόνια. Οταν όμως τα έχεις και τα τρία, τότε είσαι πραγματικό ‘’λαχείο’’ για τη χώρα που κυβερνάς. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι όταν, μετά απ΄ όλα αυτά τα …. κατορθώματα σου, έχεις το θράσος, να δηλώνεις ότι έχεις δώσει αγώνες !! Δείγμα του ήθους σου. Με το να διοργανώνεις φιέστες, να φοράς γραβάτα και να σε χειροκροτάει συγκινημένος όλος ο θίασος από κάτω, έχεις κλείσει όλες τις επιθεωρήσεις. Που ν΄ αντέξουν τέτοιο ανταγωνισμό. Εχουμε ακόμα 15 μήνες …. δουλειά, είπε στον Πάνο. Ένα ρίγος σε διαπερνάει όσο νάναι, μετά από μια τέτοια δήλωση. Είναι ικανοί, μέχρι το 2019 νάχουν φτάσει τα σύνορα μας στη Λαμία. Ναι, στο χαλαρό. Και μην χρησιμοποιήσεις ξανά το μόριο ‘’θα’’. Θάπρεπε να σου απαγορευτεί η χρήση του με προεδρικό διάταγμα.

loading...

3 thoughts on “Φύγε επιτέλους ρε άχρηστε, φύγε.

  1. Μικρή μα αναγκαία διόρθωση του τίτλου. Ο σωστός τίτλος είναι: "Φύγε επιτέλους ρε άχρηστε σαρσέμη, φύγε !".

  2. Οχιιιι.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ.Βρεστε ενα τροπο να τον διωξουμε.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.Ακουω οτι οι Ρωσοι διπλωματες επηρεαζαν καποιους τοπικους πολιτες στη βορειο Ελλαδα για την μη αποδοχη της συμφωνιας στις πρεσπες.Μα θα μας τρελανουν αυτοι.Τι δυναμη να εχουν οι τοπικοι πολιτες ετσι ωστε να μη γινει η συμφωνια.Και ευτυχως η επιθυμια των Ρωσων συμπιπτει με την αντιδραση των 99/00 των Ελληνων που ειναι οργισμενοι για αυτη την ντροπιαστικη συμφωνια.Δεν ψαρωνει πλεον ο λαος,ξερει ποιος ειναι ο ςχθρος του.

  3. δεν θα φυγει μονος του
    πρεπει να τον κανουμε να φυγει….

Comments are closed.