Ρε Ζήτησαν οι αφέντες Γερμανοί αναγνώριση Σκοπίων ως Μακεδονία , θα γίνει όχι ο Μητσοτάκης αλλά ο θεός ο ίδιος να ήταν πρωθυπουργός.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν οι ευρώδουλοι. Να είναι κάποιοι φανατικοί υποστηρικτές του όχι πικραμένοι με τις κολοτουμπες του Τσίπρα το καταλαβαίνω , οι «μένουμε Ευρώπη» γιατί ακριβώς κλαψουρίζουν ?
Ρε θα σας τα πάρουν όλα θέλετε δεν θέλετε, από την στιγμή που παραδέχεστε ότι οι Έλληνες είναι παράσιτα (δηλαδή όντα που ζουν είς βάρος των άλλων) και θέλετε Ευρώπη, δεν θα σας αφήσουν τίποτα οποίος και να είναι πρωθυπουργός. Στην Ελλάδα του 2018 έχουμε συντάξεις και μισθούς δραχμής 1985, αναρωτιέμαι στην Ελλάδα του 2030 πως θα είναι η κατάσταση.  Ζήτησαν οι αφέντες Γερμανοί αναγνώριση Σκοπίων ως Μακεδονία , θα γίνει όχι ο Μητσοτάκης αλλά ο θεός ο ίδιος να ήταν πρωθυπουργός. Ζητάνε οι αφέντες όλη την ελληνική περιουσία, θα την έχουν. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω όλοι εσείς,που βρίζετε, διότι μόνο αυτή την γλώσσα γνωρίζετε , τι ακριβώς ζητάτε ? Να έρθει η Ν.δ ξανά στην κυβέρνησης , ωραία θα έρθει και μετά ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τι σημασία έχει ποιος θα είναι «πρωθυπουργός» στο προτεκτορατο πολιτών που έχουν αποδεχτεί την αχρηστία τους, την δουλικότητα τους και την παρασιτική φύση τους ? Μου παριστάνετε και τους….πατριώτες του γλυκού νερού τρομάρα σας , απόγονοι των γερμανοτσολιάδων…..

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Ρε Ζήτησαν οι αφέντες Γερμανοί αναγνώριση Σκοπίων ως Μακεδονία , θα γίνει όχι ο Μητσοτάκης αλλά ο θεός ο ίδιος να ήταν πρωθυπουργός.

  1. Η "διαφωνία" των κομμάτων στα Σκόπια είναι τεχνιτή.

    Ό,τι ήθελαν το πήραν.

    Το κράτος "Μακεδονία" ασφαλώς θα ζητήσει την ενσωμάτωση της περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας σ' αυτό.
    Η αναγνώριση γλώσσας και ταυτότητας είναι ακλόνητα επιχειρήματα υπέρ των Σκοπιανών.
    Οι αστερίσκοι της Συμφωνίας, είναι γιά τους αφελείς.
    Ο αλυτρωτισμός αναγνωρίζεται πλέον επίσημα!
    Μετά την Θράκη ανοίγει ένα άλλο τεράστιο μέτωπο στα βόρεια σύνορα.

    Σύντομα θα γίνουν ορατές οι συνέπειες του "yes men" ή
    "ja Mann".

  2. ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ^ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ^ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ .ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ,ΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ.

Comments are closed.