ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ…

Είμαστε στα πρόθυρα να αντιμετωπίσουμε σαν αντίμετρο για τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών,  μια ταξιδιωτική οδηγία που θα…
καταστρέψει τον τουρισμό μας για φέτος!

Ο Τζανακόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα    πιστεύοντας ότι είναι εύκολο να «καταπιεί» η Ρωσία αυτό που έκαναν με τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών.

Χωρίς λοιπόν να ντραπεί δήλωσε απαντώντας με θράσος στις φήμες περί πιθανής έκδοσης ταξιδιωτικής οδηγίας από τη Μόσχα :

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από οποιονδήποτε για να υπονομεύσει μια στρατηγική στην εξωτερική της πολιτική, η οποία, όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να είναι πολυδιάστατη, προσπαθούμε να είναι ενεργητική και με πολλά ανοίγματα σε όλο τον κόσμο, χωρίς παρωπίδες και χωρίς αποκλεισμούς»

Αλήθεια Τζανακόπουλε; Όταν σέρνεστε στα τέσσερα μποστά στη Μέρκελ και στον Πάιατ, δεν υπονομεύεται η στρατηγική στην εξωτερική πολιτική της χώρας;

Το θράσος όμως των προδοτών είναι απύθμενο! Ακούστε και την συνέχεια των δηλώσεων Τζανακόπουλου για το ζήτημα των δυο Ρώσων διπλωματών:

«Από τη δική μας μεριά δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές οι οποίες δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος. Πήραμε τα μέτρα που έπρεπε να πάρουμε και αυτή τη στιγμή θεωρούμε το θέμα λήξαν».

Αμ δέ! Θα ήθελες Τζανακόπουλε να κλείνουν τα θέματα έτσι εύκολα αλλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...