Απέτυχε με τη γραβάτα, το παλεύει με «λάσπη»

Ο πολιτικός χρόνος κυλάει πλέον αρνητικά για την κυβέρνηση, κάτι που φαίνεται α) από τις δημοσκοπήσεις, β) από τις μαζικές αποχωρήσεις στελεχών από τους ΑΝΕΛ και γ) από τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών στη θέα κυβερνητικών στελεχών. Ακόμη κι αν συμμετέχουν
κάποια ακροδεξιά στοιχεία σε κάποιες εκδηλώσεις, αυτό δεν αρκεί για να «ακυρώσει» το γεγονός ότι ο λαός «βράζει».

Την ίδια ώρα, με τον Αλέξη Τσίπρα να εισπράττει προσωπικά μεγάλο μερίδιο της λαϊκής δυσαρέσκειας και τον Πάνο Καμμένο να προσπαθεί να πείσει ότι δεν είναι… ελέφαντας, χωρίς να τα καταφέρνει, το Μέγαρο Μαξίμου καταφεύγει στη γνώριμη συνταγή της «λάσπης» στους πολιτικούς αντιπάλους. Το… σόου της γραβάτας στο Ζάππειο δεν έπεισε τον κόσμο ότι κάτι αλλάζει στην οικονομία, καθώς οι περικοπές στις συντάξεις και η μείωση του αφορολογήτου θα γίνουν καθώς πάνω τους βασίζονται όλες οι μελέτες για τα πρωτογενή πλεονάσματα και τη βιωσιμότητα του χρέους. Έτσι, ο κυβερνητικός συνασπισμός και τα ελεγχόμενα απ’ αυτόν ΜΜΕ επιχειρούν με… ανταρτοπόλεμο να φθείρουν τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν είναι τυχαίο πως για τη σύλληψη δύο «γαλάζιων» στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης στο Μεσολόγγι το μόνο που δεν γράφτηκε είναι ότι φταίει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη. Διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπισία της, το μόνο που της μένει είναι οι συκοφαντίες και η λάσπη», σημειώνουν χαρακτηριστικά από την Πειραιώς, ως απάντηση στην αναφορά του Μεγάρου Μαξίμου «σε δήθεν “ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη” του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζουν ότι «τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα».

https://www.iapopsi.gr/apetyche-me-ti-gravata-to-paleyei-me-laspi/

loading...

2 thoughts on “Απέτυχε με τη γραβάτα, το παλεύει με «λάσπη»

  1. ΚΩΨΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ…….ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…….ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ……ΚΩΛΟΝΑΚΙ…….ΞΕΡΕΙ.

Comments are closed.