Υπουργός Άμυνας Γερμανίας: Πολύ σημαντικό να μπουν στο ΝΑΤΟ οι «Μακεδόνες» φίλοι μας

Τη σαφή θέση της Γερμανίας υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, εξέφρασε για ακόμη μία φορά η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν, στηρίζοντας τους «Μακεδόνες φίλους μας», όπως χαρακτηριστικά είπε στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

«Η Γερμανία υποστηρίζει σθεναρά την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στους “Μακεδόνες” φίλους μας», είπε αρχικά η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας.

Στη συνέχεια μίλησε και για το δημοψήφισμα των Σκοπιανών για τη συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπουν στο ΝΑΤΟ οι “Μακεδόνες” φίλοι μας».

loading...

6 thoughts on “Υπουργός Άμυνας Γερμανίας: Πολύ σημαντικό να μπουν στο ΝΑΤΟ οι «Μακεδόνες» φίλοι μας

  1. Ασε τους "Μακεδόνες" σου μωρή ανιστόρητη σκρόφα, που φοβάσαι την σκιά σου όπως εκείνος ο στόλτεμπεργκ και κοίτα να πληρώσεις τα φέσια σας στο ΝΑΤΟ. Μπαταχτσού, ε μπαταχτσού !!!

  2. Πολίτες της FYROM λέγονται ούρσουλα φον καρακαλτάκα…! Οσο για το ότι είναι φίλοι σας το γνωρίζουμε πολύ καλά… By the way, με τα χρωστούμενα στο ΝΑΤΟ τι γίνεται; Θα πληρώστε τίποτε απ΄τα χρέη σας ή θα λέτε συνεχώς "Γράφτα Τραμπ και όταν "ευκολυνθούμε" τα βλέπουμε"; Δηλαδή όπως και στις πολεμικές αποζημιώσεις σας, θα το τραβήξετε το θέμα μέχρις εκεί που πάει και στο τέλος θα πείτε "πάρτε τα φρύδια μας!!!";

  3. Αρχιναζίστρια δολοφόνισσα,ποτέ δεν θα γίνουν Μακεδόνες.Για πάντα Σλαβοσκοπιανοί θα είναι ,όπως και σείς για πάντα Ναζιστές δολοφόνοι.

  4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΙΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;…ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ [ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑ], ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΣΩΣΤΑ ΦΡΟΫΛΑΪΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ;
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΟΤΙ "ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ"!!

  5. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΦΡΑΟΥ ΓΚΙΟΣΣΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ

  6. Ολοι αυτοι οι φιλοι μας που μας σωσανε μεσω μνημονιων,δειχνουν καθαρα τον μισελληνισμο τους.Προκλητικα ονομαζουν τους σλαβοσκοπιανους ως Μακεδονες.Τους Ελληνες μας εχουν χεσμενους.Ατο θελανε αυτο πετυχανε.Ολοι αυτοι προσπαθουν να στραγγαλισουν την ιστορια μας και νομιζουν οτι τα καταφεραν και το φωναζουν προκλητικα οτι το πετυχανε.Μπραβο βοθροσυριζανελ τα δωσατε ολα.Καμμενε ο Κοτζια ετοιμαζεται να διαπραγματευτει με την Αλβανια.Συνεργασου μεχρι τελους ετσι και αλλιως καμμενο χαρτι εισαι εσυ κσι οι βουλευτες σου.Καλα κολυβα.

Comments are closed.