ΡΑΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΕΡΜΑΝΕ.

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρέσβης μίλησε για το πόσο  καλή είναι η συμφωνία με τα ΣΚΟΠΙΑ , πόσο ωραία θα είναι τώρα τα πράγματα για της δυο λαούς..
Όπως λέει ο σοφός λαός μας, μαθανε που πηδιόμαστε πλάκωσαν και οι γυφτοι.

Έχουμε το κορυφαίο θέμα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ η οποία για μένα συνίσταται στο ότι ενώ η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ  ,έτρεξε ασθμαίνοντας  να δώσει ΑΟΖ στα ΣΚΟΠΙΑ , λιμανι στον Θερμαϊκό  κ.λ.π
Περίκλειστο κράτος τα ΣΚΟΠΙΑ  σύμφωνα με  το δίκαιο της θάλασσας  γαρ. Ρωτώ λοιπόν αν η ΑΥΣΤΡΙΑ  έχει πάρει ΑΟΖ από την ΙΤΑΛΙΑ η την ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η αν η ΕΛΒΕΤΙΑ έχει πάρει ΑΟΖ  από την ΙΤΑΛΙΑ, την ΓΑΛΛΙΑ, την ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!!
Μπορεί να μας απαντήσει σε αυτό ο οκ Γερμανός πρέσβης??? Ισχύουν η ΟΧΙ  οι αντίστοιχες υποχρεώσεις  από  το   δίκαιο της θάλασσας γι αυτές τις χώρες?????
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ  όμως φρόντισε για τα ΣΚΟΠΙΑ μέσω του πουλημένου πολίτικου συστήματος .των μειρακίων  της πολιτικής και μίσθαρνων υπηρετών  της.
Είναι υποχρεωτική η έξοδος στην θάλασσα για το περίκλειστο κράτος  η έγκειται στην διακριτική ευχέρεια των  δυο μερών να το αντιμετωπίσουν????
Η όλη βιασύνη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πλευράς γι αυτό το θέμα  δεν είναι ύποπτη??
Κ.πρεσβη .
Στην ΕΛΛΑΔΑ λέμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου  δεν μιλάς για σκοινι.
Ο Ελληνικός λαός ξέρει το συμφέρον του , και σαν ΄΄ δημοκράτης που εισαι πείσε την κυβερνηση  να κάνει δημοψήφισμα ,και θα δεις το αποτέλεσμα…
Ασχολήσου λοιπόν  πως στη πατρίδα σου θα αυξήσετε τα μπουρδελα για την κτηνοβασία  την οποία νομιμοποιήσατε, εκεί όπου ως ανώτερο είδος από εμάς  εδώ , εκτονώνεστε σεξουαλικά πάνω σε ζώα και ασχοληθείτε  με ότι επίσης ανάλογο  ταιριάζει ως λαός στην ΄΄ηθική ΄΄ ανωτερότητα ΄΄
Σήμερα   αρχή του νέου μηνά  ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ξαναχτύπησε..
ΠΕΡΙΣΕΙΑ ΘΡΑΣΟΥΣ που του έδωσαν οι κυβερνώντες  επικαθημενοι ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ(doggy style)!!!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ  ΤΟ 40
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΣΙΚΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ!!!
ΡΑΟΥΣ λοιπόν  ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

loading...