Τι Συμβαίνει με την Ψυχή, Πού Πηγαίνει Μέχρι να Έρθει η Δευτέρα Παρουσία;

«Μία ερώτηση ακόμα, πάτερ Μάξιμε», είπε ο Γιάννης. «Όταν η ψυχή διαχωρίζεται από το σώμα, αυτή που θα βρίσκεται μέχρι την τελική Ανάσταση; Τι θα κάνει; Εξελίσσεται, ή παραμένει, ας πούμε, σε μια κατάσταση βαθέος ύπνου;»

Έτσι το ερώτημα «πού θα βρίσκεται η ψυχή μέχρι την κοινή Ανάσταση» μπορεί να απαντηθεί μόνο με αυτό τον τρόπο: «Θα είναι στον κόσμο των πνευμάτων όπως και οι άγγελοι». Είναι ένας κόσμος πέρα από το χώρο και το χρόνο.
Εδώ μιλάμε για έναν ριζικά διαφορετικό κόσμο, μία ριζικά διαφορετική διάσταση, που είναι πέρα από την ικανότητα μας να τη γνωρίσουμε -να μη γνωρίσουμε με τη λογική, δηλαδή. Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει με Λόγια αυτό τον κόσμο που βρίσκεται πέρα από το χώρο και το χρόνο. Ταυτόχρονα, σ’ αυτή την περίοδο της αναμονής, υπάρχει, θα Λέγαμε, μία εξελικτική πορεία της ψυχής προς τον Θεό. Πρόκειται για μία δυναμική πορεία, καθώς η ψυχή προχωρεί προς το μεγαλείο του Θεού».

«Έτσι, η ψυχή συνεχίζει να αναπτύσσεται», είπα. «Δεν βρίσκεται εν υπνώσει, σε κάποια κατάσταση «συντήρησης» περιμένοντας τη Δευτέρα Παρουσία».

«Σωστά. Αυτό λένε οι άγιοι πατέρες. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, αν η ψυχή βρισκόταν σε κατάσταση αδράνειας ή στάσης, τότε σε κάποια φάση θα αισθανόταν κόπωση και ανία στην ενατένιση του Θεού, ανεξάρτητα από το πόσο καλός και ωραίος είναι ο Θεός. Όταν είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι σε κάτι χωρίς αλλαγή, αναπόφευκτα δημιουργείται κόπωση και έλλειψη ενδιαφέροντος. Ο άνθρωπος όμως προχωρεί σε μία δυναμική πορεία προς έναν Θεό που είναι άπειρος.v

Η ζωή του ανθρώπου μέσα σ’ αυτό τον άπειρο «χώρο» του Θεού είναι μία συνεχής και αδιάλειπτη κίνηση που οδηγεί, για να το πούμε έτσι, από τη μία έκπληξη στην άλλη, καθώς της αποκαλύπτεται το μεγαλείο του Θεού. Γι’ αυτό οι άγιοι, όπως και οι άγγελοι, δοξάζουν ακατάπαυστα τον Θεό, γιατί παρακολουθούν συνεχώς το μεγαλείο της αγάπης Του καθώς ξετυλίγεται μέσα στην καρδιά τους. Έτσι, και πάλι έχουμε να κάνουμε με μία εξελικτική κίνηση μέσα στο άπειρο μεγαλείο του Θεού. Δεν είναι μία στατική κατάσταση που προκαλεί ανία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι μία στάση».

«Τι σημαίνει αυτό το παράδοξο;» ρώτησα.

«Είναι εξέλιξη και στάση ταυτόχρονα, Κυριάκο», απάντησε ο πατήρ Μάξιμος. «Ενώ στέκεσαι ενώπιον του Θεού κινείσαι προς τον Θεό» και αντίστροφα». «Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ψυχή είναι τοποθετημένη σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σε μία προκαθορισμένη και σταθερή τρόπον τινά θέση, γιατί, όπως ήδη ανέφερα, αυτό θα σήμαινε κορεσμό και ανία. Ταυτόχρονα, η ψυχή βρίσκεται σε μία συνεχή κατάσταση διαρκούς πορείας».

«Αν ισχύει αυτό για τον κόσμο, φανταστείτε σε ποσό μεγαλύτερο βαθμό ισχύει για την επιδίωξη της γνώσης του Θεού», πρόσθεσε ο πατήρ Μάξιμος.

«Γι’ αυτό, ο Απόστολος Παύλος μας έδωσε αυτά τα λόγια, ότι ο δρόμος μας προς τον Θεό προχωρεί από δόξα σε δόξα και από έκπληξη σε έκπληξη, σε μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Επομένως, ο άνθρωπος μετά το θάνατο συνεχίζει να διατηρεί τις δυνάμεις της συνειδητότητάς του, και μπορεί να συνεχίσει να επικοινωνεί με τον Θεό. Δεν εννοώ ότι η ψυχή θα προσεύχεται στον Θεό ζητώντας αυτό ή εκείνο το αντικείμενο, ή αυτή ή εκείνη τη χάρη.

Όταν λέω προσευχή, εννοώ την ενέργεια που ενώνει τους ανθρώπους με τον Θεό. Με αυτό το είδος προσευχής, οι νεκροί μπορούν να επικοινωνούν με ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή, με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούμε και προσευχόμαστε για τις ψυχές των νεκρών. Γι’ αυτό έχουμε τα μνημόσυνα. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε, με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, με εκείνους που έχουν φύγει ήδη για το μεγάλο ταξίδι».

Απόσπασμα από το βιβλίο Δώρα της Ερήμου, Gifts of the Desert, Κυριάκου Μαρκίδη, καθηγητή Κοινωνιολογίας του Μέιν, εκδόσεις Διόπτρα

Ο στάρετς Στέργιος για τους κεκοιμημένους

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο πατήρ Σέργιος ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα προκείμενου να βοηθήσει το ποίμνιο που ο Θεός του εμπιστεύθηκε. Διέσχιζε ασταμάτητα το Παρίσι και τα προάστια με σκοπό να επισκεφθεί αρρώστους και ηλικιωμένους, να βοηθήσει απόκληρους, να παρηγορήσει θλιμμένους, να προπέμψει ετοιμοθάνατους.

Ανταποκρινόταν πάντοτε σε εκείνους που, σε οποιαδήποτε περίσταση, επιζητούσαν την παρουσία του, ας συμβουλές του και την προσευχή του. Έκανε τα πάντα για όλους και ήταν εξ ολοκλήρου διαθέσιμος, αφιερώνοντας στους άλλους τον χρόνο του χωρίς ποτέ να τον υπολογίζει. Έμενε στο σπίτι του μόνο όταν έπρεπε να απαντήσει στα πολυάριθμα γράμματα που του έστελναν ή για να συνομιλήσει στο τηλέφωνο επί ώρες με όλους εκείνους που, απ’ τη Γαλλία και το εξωτερικό, ζητούσαν τη βοήθεια του.

Αυτή την αγάπη προς τον πλησίον ο πατήρ Σέργιος την εκδήλωνε και προς εκείνους που είχαν εγκαταλείψει τον παρόντα κόσμο: η προσευχή για τους κεκοιμημένους κατείχε ιδιαίτερη θέση τόσο μέσα στη ζωή του ως μοναχοί), όσο και στη δραστηριότητα του ως ιερωμένου. 0 μεγάλος αριθμός των κεκοιμημένων που ήθελε να μνημονεύει κατά τη Λειτουργία της Κυριακής, είχε ως αποτέλεσμα η Προσκομιδή να ξεκινά γύρω στις οκτώ και μισή, και η Λειτουργία μετά τις έντεκα.

Επιπλέον, κατά τις ημέρες που η Εκκλησία ιδιαίτερα μνημονεύει τους κεκοιμημένους, οι ακολουθίες διαρκούσαν πάντοτε περισσότερο στον ναό της Vanves, καθώς ο πατήρ Σέργιος συνήθιζε να διαβάζει από διάφορα φύλλα χαρτιού -κιτρινισμένα τα περισσότερα από την πολυκαιρία, και σχεδόν κατεστραμμένα από την πολυχρησία -ολόκληρες λίστες με ονόματα όχι μόνο οικείων του ή προσφάτως τεθνεώτων, αλλά και όλων των αποθανόντων ενοριτών από την αρχή ακόμη της συστάσεως της ενορίας, καθώς και ανθρώπων που γνώριζε από αλλού και οι οποίοι είχαν αποβιώσει. Έτσι, χιλιάδες ήταν αυτοί που μνημόνευε ο πατήρ Σέργιος και για τους οποίους επικαλούνταν τη λυτρωτική Χάρη του ελεήμονος Θεού.

Πράγματι, για τον πατέρα Σέργιο οι νεκροί ήταν πάντοτε παρόντες, και δεν υπήρχε καμιά ασυνέχεια ανάμεσα στον κόσμο των ζώντων και τον κόσμο των κεκοιμημένων. Όλοι, ζώντες και τεθνεώτες, βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στην Εκκλησία, που υπερβαίνει τον χρόνο, γιατί αποτελούν ζωντανά μέλη του Σώματος Εκείνου που είναι η Αιώνια Ζωή. Όλοι τους αξίζουν την ίδια προσοχή και την ίδια αγάπη.

iellada.gr

loading...

19 thoughts on “Τι Συμβαίνει με την Ψυχή, Πού Πηγαίνει Μέχρι να Έρθει η Δευτέρα Παρουσία;

  1. Η Αγία Γραφή γράφει γιά την συνομιλία γυναίκας κι ενός φιδιού!

    Πρόκειται για την Εύα και τον "κατηραμένο όφη" και την "συνομιλία" τους στον Παράδεισο.
    Γένεσις, 3: 1-3

    Επίσης ότι άνθρωπος "συνομίλησε" με…..γαϊδούρι!
    Αριθμοί, 22: 28-30

    Αν σκεφτεί λοιπόν κανείς, ότι υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως όντως συνέβησαν αυτά,
    τότε δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια
    οι ίδιοι άνθρωποι να πειστούν ότι ανεστήθη κάποιος Λάζαρος,
    ότι άνοιξαν τα μνήματα και σηκώθηκαν "κεκοιμημένοι",
    ότι μετά την σταύρωση έγινε σεισμός και σκοτάδι σ όλη την Γη,
    (Ματθαίος κεφ. 27 – 45,51,52,53),
    ότι υπάρχει "Δευτέρα Παρουσία" και ό,τι άλλο.

  2. Υγεία στους εν ζωή αδερφούς ημών

    Καλό Παράδεισο για τους κεκοιμημένους αδερφούς ημών

  3. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΗ ΚΙΝΑ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ
    ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ!!

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )

    ……………………………….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΦΗΜΗ ΜΟΥ.

    ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

  6. ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΡΑΒΙΝΟ" 7.50μ.μ.,& 7.55μ.μ.,

    ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑ…"ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΚΑΙ…"ΚΟΠΤΟΡΑΜΜΕΝΑ"…ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ ?

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ…"ΤΣΙΡΛΙΟΚΟΜΜΕΝΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΕΥΤΑΞΙΑ", ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ?

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ …"ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΑΠΟΨΗ", ΠΟΥ ΔΕΝ …ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ…"ΜΑΝΤΡΙ" ?

    ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΙΝΔΟΣ" ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ'

    …"ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ…ΝΙΚΑΣ"…

    ΤΟ…"ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ…ΠΟΔΑΡΙΑ, ΣΤΟΝ…"Τ Α Φ Ο".

    ΑΣ…"ΠΡΟΣΕΧΑΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΝΑ ΠΑς ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΦΡΩΜΑ ΑΠΛΥΤΗ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΜΝΑ

  8. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ …"ΟΝΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ…"ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…ΘΕΟΣ"…

    ΟΙ…"ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Α.Ε.", ΤΑ…"ΔΟΓΜΑΤΑ", ΤΑ…"ΙΕΡΑΤΕΙΑ", ΟΙ…"ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ … "ΑΓΙΟΙ" ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ "ΥΠΑΡΞΗΣ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η…"ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΕΡΙ ΤΗΣ…"ΤΙΜΩΡΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΘΕΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ…"ΤΑΞΙΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΚΑΙ…"ΚΟΛΑΣΕΩΣ"…

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…"ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ" ΜΕ "ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…"ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ",…"ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ",…"ΨΟΦΗΣΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"…

    ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ?

    …ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…"ΕΙΣΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ…"ΑΓΥΡΙΣΤΟ". ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ …ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η…"ΨΥΧΗ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ…"ΠΑΕΙ"…

    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ…"ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ", ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ…ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ…"ΠΗΓΑΔΙ" ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ…"ΡΙΞΕΙ"…

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ…"ΨΥΧΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ "ΛΑΘΟΣ" ΝΑ…ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ… "ΛΑΘΟΣ"…"ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"…

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…"ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ", ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ…"ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ"…

    …"ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ'

    …"ΛΟΓΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΣ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. μη μαλωνετε για τα θεια περαστε αυριο απο το θειο να σας ριξω απο εναν να δειτε δροσια στα σκελια σας μναρες ανωμαλαρες σωροκα
    υλλωμ …………μενες

  10. εσενα μαρη θα σε βαλω κολο πιπα πιπα κολο

  11. ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΣΥΦΤΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΟΥ
    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  12. ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ…"ΕΠΙΠΕΔΟ" ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ …"ΣΧΟΛΙΩΝ",

    ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ…"ΡΥΖΟΓΑΛΟ", ΑΠΟ ΤΟ…"ΤΖΑΤΖΙΚΙ", ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…"ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΨΕΙ"…

    … Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ…"ΘΗΡΙΟΥ" ΠΟΥ Ο…"ΜΕΓΑΣ" …ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…"ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ "χξς", Η' ΕΠΙ ΤΟ…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΡΟΝ…"666", ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ…"ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ "ΕΜΑΘΑΝ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο …"ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ", Ο…"ΣΑΤΑΝΑΣ", Ο…"ΕΩΣΦΟΡΟΣ", Ο…"ΕΞ' ΑΠΟΔΩ", Ο…….

    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΝΕΡΟΥ", ΕΙΝΑΙ Ο…"ΑΝΘΡΑΚΑΣ"…

    ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΑΤΟΜΟ" ΤΟΥ "ΑΝΘΡΑΚΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΜΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΥΡΗΝΑ" ΕΧΕΙ…"6" ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΜΕ (-) ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ. ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ "ΑΤΟΜΟΥ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ…"6" ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΜΕ (+)…ΘΕΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ &…"6" ΝΕΤΡΟΝΙΑ …"ΟΥΔΕΤΕΡΑ".

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 3…ΕΞΑΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ…"ΘΗΡΙΟΥ"…Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"…

    ΣΤΙΣ ΔΥΟ "ΑΤΟΜΙΚΕΣ" ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ "ΡΙΧΤΗΚΑΝ" ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΟΙ "ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ "ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ…"ΠΥΡΗΝΑ" ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ…

    ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" ΤΟΥ…"SERN" ΤΗΣ "ΓΑΛΛΟΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ… "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ", ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ…"666" ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΩΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΙ…ΔΙΑΟΛΟ "ΓΥΡΕΥΟΥΝ" ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ … "666"…

    ΕΑΝ "ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΡΩΤΟΝΙΟΝ", ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ…
    "ΠΡΩΤΟ ΟΝ"…

    ΑΡΑ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ …"ΨΑΧΝΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ" ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ…"ΔΙΑ-ΣΠΑΣΟΥΝ" ΤΟ…"ΠΡΩΤΟ-ΟΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…"ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ" Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ".

    ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ…"ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ" ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ "ΕΝΑ" ΝΕΤΡΟΝΙΟ () ΣΕ (+) ΘΕΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 7 "ΠΡΩΤΟΝΙΑ" (+), ΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο…"ΑΝΘΡΑΚΑΣ 7"…

    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ…"7", ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ…ΠΟΛΛΕΣ "ΣΚΕΨΕΙΣ"…

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΜΟΥ, ΟΙ "ΕΛΛΗΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ…"ΖΟΥΣΑΝ" ΣΤΟΝ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ", ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΝ…"ΑΝΘΡΑΚΑ 7" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ…"ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"Θ Ε Ο"…

    …Ο "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΤΟΝ "ΔΙΚΟ" ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ…"ΕΤΟΙΜΑΖΕ" ΕΠΙ…"6" ΗΜΕΡΕΣ Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…"7η" ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ…"ΕΦΕΡΕ" ΣΕ ΕΝΑ…"ΕΤΟΙΜΟ" ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ…

    …ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ …"ΠΟΛΛΑ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ", ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ", ΕΒΑΛΕ ΤΟ…"ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ…"ΠΕΤΑΞΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΚΑΙ ΜΑΣ…"ΕΣΤΕΙΛΕ" ΣΤΟ…"ΙΔΙΟ" ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ…"ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΙ" ΣΕ…"ΚΟΛΑΣΗ" ΚΑΙ ΠΟΥ …"ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ" ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΣΤΙΓΜΗ" ΠΟΥ…"ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ"…

    Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ" ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ … "ΓΑΜΗΜΕΝΗ"…"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ", ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ…"ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. …ΑΠΛΑ ΜΑΣ …"ΕΙΠΕ",

    …"ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ "ΚΛΕΨΕΙΣ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ,…"ΜΠΟΡΕΙΣ", ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ …"ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΣ" ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ…"ΔΙΚΑ" ΣΟΥ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ…"ΘΕΛΕΙΣ", ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ…"ΚΛΕΨΕΙΣ"…

    …"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ". ΝΑ ΤΟΝ…"ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ" ΜΠΟΡΕΙΣ ?…"ΟΧΙ", ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ…"ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ"…

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ…ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ "ΜΑΖΙ" ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ… "ΧΩΡΙΣΕΙ", ΔΕΝ "ΦΘΟΝΟΥΣΑΜΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ…"ΕΓΩ-ΜΑΛΑΚΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ… "ΠΑΝΤΑ"…

    Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ…"ΦΟΡΟΥΣ", ΠΟΤΕ…"ΕΜΦΙΑ", ΠΟΤΕ…"ΔΟΣΕΙΣ", ΠΟΤΕ…."ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ…"ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ"…

    …ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ…"ΗΡΘΕ" Ο…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ", Ο…"ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", ΠΟΥ ΜΑΣ…"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ" ΟΤΙ,…"ΕΜΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΙΟΝ, ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ…ΑΡΓΥΡΙΟΝ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…ΜΕΙΝΑΜΕ…"ΤΑΠΙ"…

    …ΜΑΣ…"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ", ΤΟ…"ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ…ΟΔΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ…"ΜΠΕΚΑΤΣΑ" ΖΩΝΤΑΝΗ…

    …ΜΑΣ…"ΚΑΤΣΙΚΩΣΕ" ΚΙ' ΕΝΑΝ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ" ΛΑΟ ΣΤΟΝ "ΣΒΕΡΚΟ", ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΕΠΙ…40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ 5…"ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΡΗΜΟ" ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ…ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ…

    …ΔΕΝ ΛΕΩ, "ΜΕΓΑΛΟΣ"…"ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ…"ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Α.Ε." ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ…ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ…"ΧΡΥΣΙΟΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ", ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ…"ΜΕΓΑΛΟ-ΜΕΤΟΧΕΣ" ΣΤΑ…ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ"…

    …ΤΙ ΣΟΙ…"ΘΕΟΣ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ…"ΜΕΓΑΛΕΙΟ"…

    …ΕΛΠΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ…"ΚΑΛΥΨΑ" ΤΙΣ…"ΑΠΟΡΙΕΣ" ΠΕΡΙ ΤΟΥ…"666", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΔΙΑΦΟΡΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ…"ΡΥΖΟΓΑΛΟΥ" ΚΑΙ…"ΤΖΑΤΖΙΚΙΟΥ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. Ο ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΣΑΝΟ?

  16. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΨΩΡΑ

  17. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ
    ΤΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε

  18. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
    ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

  19. I DON'T GOOGLE ANYMORE..!

    CHRISTIANS-JEWS KNOW EVERYTHING..!

Comments are closed.