Δούρου όπως λέμε Κουμουνδούρου, με το ψέμα στην πλάτη…

Όλη η εγκληματική ανικανότητα της κυβέρνησης φάνηκε σε διάστημα μόλις μερικών μηνών. Η Ελλάδα ξαφνικά έγινε και εκατόμβη νεκρών από «φυσικές» καταστροφές, πέρα των Μνημονιακών. Και εκεί όμως το δόγμα Κουμουνδούρου έχει ως άμυνα τα ψέματα, πολλά ψέματα.

Στη Μάνδρα έφταιγαν οι προηγούμενοι πολιτικοί που δεν είχαν φτιάξει σωστά την πόλη, το ίδιο και στο Μάτι. Καμία ευθύνη όμως στο κράτος ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες, να εκκενώσει τους οικισμούς από προβλέψιμες καταστροφές. Και επιτομή της αναλγησίας η χτεσινή συνέντευξη Τόσκα. Όλα έγιναν τέλεια…

Δεν θα μπορούσε να διαφέρει η κυρία Δούρου από το γενικό πλαίσιο πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ που ψευδώς υποσχέθηκαν τον Παράδεισο και τελικά έφεραν τη Μνημονιακή φρίκη.

Και αν μέναμε στο Μνημόνιο που τρώει τους ανθρώπους αργά και βασανιστικά ίσως και να μην αναφερόμασταν (τόσο έντονα) στην εγκληματική ανεπάρκεια του συστήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δήλωσε ανίκανο να σώσει την Ελλάδα από τους κακούς δανειστές, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα και οι επίσης φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Όμως η αιματοβαμμένη Αττική έχει και Περιφερειάρχη την κυρία Δούρου. Η οποία θα έλυνε τα προβλήματα με τους ΧΥΤΑ, η οποία θα έλυνε τα προβλήματα με τις πλημμύρες και πολλά άλλα έργα για τα οποία αν δεν γίνονταν θα… παραιτείτο.

Η άμυνα της κυρίας Δούρου από τα μείζονα στα ελάσσονα είναι τα ψέματα. Ακόμη και για την πλημμύρα στο Μαρούσι το πρώτο που βρήκε να πει είναι ένα ψέμα… ότι ο χώρος που πλημμύρισε είναι δημοτικό πάρκινγκ ενώ δεν είναι!!! και δεν είναι ούτε καν αδειοδοτημένο πάρκινγκ. Είναι χώρος που ανήκει σε ιδιώτες… Για την ίδια πλημμύρα η κυρία Δούρου μίλησε για δήθεν μπαζωμένο ρέμα από τον Δήμο ενώ η περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό του!!!

Δεν θέλουμε να αναφερθούμε στις ειδικές απαντήσεις τις κυρίας Δούρου που αφορούν στα εγκλήματα στη Μάνδρα και στο Μάτι. Ξεπερνούν την φαντασία. Αυτή τη διαστημική που επικαλούνται και οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να αποδείξουν ότι όλα έγιναν καλά και ότι οι εμπρησμοί και οι δυνατοί άνεμοι μπορούν να νικήσουν μία αριστερή ηθική παρέα «ικανότατων» επιτελών, που έτσι απλά και αγνά αγαπά τον άνθρωπο και τη φύση… και καμιά φορά προσεύχεται χριστιανικά παρότι η εξουσία δεν έχει θρησκεία.

Ρηγιλλάκος

loading...

6 thoughts on “Δούρου όπως λέμε Κουμουνδούρου, με το ψέμα στην πλάτη…

  1. Ένα καθεστωτικό κάθαρμα και τίποτε περισσότερο …

  2. ΡΕ ΜΟΘΝΟΠΑΝΟ ΚΑΜΟΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ TΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;
    ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΣΧΑΛΟΥ ΚΑΜΟΡΑΝΑ
    http://WWW.PAOKFC.GR

  3. ΔΥΟ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

  4. Η ΚΟΥΜΟΥ-ΝΙΣΤΡΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝ-ΔΟΥΡΟΥ,
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑ-ΔΟΥΡΟΥ.

Comments are closed.