Τριανταφυλλίδης: Πολύ καθαρό το δίλημμα των επόμενων εκλογών

Να καταστραφεί το σύμπαν, αρκεί ο Άδωνις να γίνει υπουργός και ο Βορίδης, που το 2000 συνεργαζόταν με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη, η ακροδεξιά δράκα της ΝΔ και η ηγετική ομάδα με την οποία προσέρχεται στη Βουλή, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

«Επιβεβαιώνει τον χειρότερο εαυτό του» ο κ. Μητσοτάκης με την στάση του το τελευταίο διάστημα, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στην οικονομία, όπως δείχνουν και οι αποκαλύψεις για τις πιέσεις του σε Μέρκελ και Σόλτς ώστε να εφαρμοστούν οι μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου, είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

«Είναι η ακροδεξιά δράκα της ΝΔ, που λέει “δεν πάει να καταστραφεί το σύμπαν, το ζητούμενο είναι να γίνει ο Άδωνις υπουργός και ο Βορίδης”, αυτός που το 2000 είχε συνεργαστεί με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη. Η ΝΔ έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Μάκη Βορίδη, που στις εκλογές του 2000 είχε συνεργαστεί με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη. Στη Wikipedia αναφέρεται ως το “εθνικοφασιστικό” κόμμα της Ελλάδας. Καταλαβαίνετε με ποια ηγετική ομάδα προσέρχεται στη Βουλή η ΝΔ;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε ότι «στις επόμενες εκλογές θα έχουμε ένα πολύ καθαρό δίλημμα: Από την μία ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής, αριστερής παράταξης. Από την άλλη η ακροδεξιά με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που και στην οικονομία και στην κοινωνία και στα εθνικά θέματα δεν θέλει τίποτε άλλο, παρά με δούρειο ίππο είτε το μακεδονικό είτε τις συντάξεις είτε τον “κόφτη” είτε οτιδήποτε άλλο, να τα προκαταβάλει, με αποκλειστικό στόχο να επανέλθει στην εξουσία, γιατί το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας εδώ και τρία χρόνια τους ταλαιπωρεί».

loading...

4 thoughts on “Τριανταφυλλίδης: Πολύ καθαρό το δίλημμα των επόμενων εκλογών

  1. ΚΑΛΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΣΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΒΛΑΜΕΝΟ. ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

  2. Ρε πουλημενε κοπρε τωρα που εισαι στο συριζα εχεις βγαλει όλη την κακια σου προς τους ελληνες.Αν ησουν ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ με αρχιδια θσ ειχες παραιτηθη, αλλα που να τα βρεις!!

  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΡΑΔ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΛΕΦ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ . ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΚΟΙ? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΡΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΥΥΥΥΣΤ.

Comments are closed.