Κυβέρνηση σε ….αδι (έξοδο) !

*Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ

Νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι μας ότι οι ξένοι έδειξαν τις διαθέσεις τους σχετικά με την παραμονή της κυβέρνησης. Ζήτησαν και απαίτησαν για την μείωση του ΦΠΑ στα νησιά που αποφάσισε η κυβέρνηση αντίμετρα τα οποία και πήραν από την Άμυνα με σκοπό να εκταμιευθεί η δόση των 15 δις ευρώ.

Αυτό τι δείχνει;

Δείχνει περίτρανα ότι το επόμενο διάστημα θα είναι σκληρό για την κυβέρνηση αφού τα συμφωνηθέντα θα πρέπει να τηρηθούν χωρίς καμία άλλη διέξοδο. Η κ. Α. Μέρκελ έδειξε τις διαθέσεις της. Να τηρηθούν ΟΛΑ τα συμφωνηθέντα εξηγεί. Τα υπογράψατε τους τονίζει.

Στην κυβέρνηση το ξέρουν πολύ καλά αυτό.

Διαρρέουν για να σωθούν ότι: δεν θα μειώσουν τις συντάξεις , θα μοιράσουν 13ο μισθό , θα γεμίσουν τους Έλληνες επιδόματα , θα κάνουν φοροελαφρύνσεις και άλλα πολλά…

Διαρρέουν ότι μας βγάζουν από το μνημόνια!
Ότι έβαλαν τάξη σε όλα.
Δίνουν ελπίδα στον Ελληνικό λαό που ζει σήμερα με… “χρυσά κουτάλια”!!

Ουσιαστικά όμως δείχνουν τον πανικό τους και ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο με μια κυβέρνηση που όσο παραμένει τόσο κοστίζει στον Ελληνικό λαό!

Μας χρέωσαν με το ξεκίνημά τους 100 δις ευρώ, ακόμα θυμόμαστε τον κ.  Βαρουφάκη με το ύφος” διαλύω τα πάντα και αρέσω πολύ γι αυτό”…
Και μετά το δημοψήφισμα με το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ σε όλα ήρθε και η πρώτη μετάλλαξη του κ. Αλέξη Τσίπρα σε κάτι άλλο με συμβουλές Μοσκοβισί…

Αυτή την μετάλλαξη την περιμένουμε και πάλι τώρα.

Περιμένουμε τα…. επόμενα ψέμματα!

Τα… δήθεν σκάνδαλα τον προηγούμενων που ήταν… “κακοί” σε όλα τους!!!

Περιμένουμε πανηγύρια που κλείνει το τρίτο μνημόνιο -το δικό τους μνημόνιο- που οι άλλοι δεν τα κατάφεραν και αυτοί δούλεψαν σκληρά για να τα καταφέρουν!

Το ερώτημα είναι ποιος τους πιστεύει ;

Κανείς πια…

Αμφισβητούνται ακόμα και από τους δικούς τους.

Είναι σίγουρα τρομοκρατημένοι.

Γιατί ξέρουν ότι όσο παραμένουν τόσο πέφτουν τα ποσοστά τους!

Θα ξεκινήσουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Θα παρουσιάσουν ότι σώζουν την μείωση την συντάξεων (που αυτοί υπέγραψαν) με αντίμετρα και άλλα τέτοια…

Το θέμα είναι με την Ελλάδα τι γίνεται;

Όλοι οι Έλληνες ζουν στα όρια της επιβίωσης πολύ έχουν καταφύγει σε ακραίες καταστάσεις…

Ξεκάθαρα η πολιτική του κ. Τσίπρα μεταλλάσσεται καθημερινά. Παρουσιάζει ότι δεν εφαρμόζει αυτά που ο ίδιος συμφώνησε και τα κλείνει με αντίμετρα που και αυτά πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!

Η πραγματικότητα ;

Το πλεόνασμα κατρακύλησε είναι ήδη εκτός στόχου, η μείωση του αφορολόγητου έρχεται, οι συντάξεις θα γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, το Σκοπιανό έχει εξοργίσει τους πάντες, ο ΕΝΦΙΑ αυξάνεται και καθυστερούν σκόπιμα την πληρωμή του, οι νέοι συνταξιούχοι δεν βγαίνουν στην σύνταξη, οι φόροι πνίγουν τους Έλληνες, αυξήσεις σε ΔΕΗ πλήττουν τα νοικοκυριά, η καθημερινότητα έγινε αβάσταχτη για τους πολίτες.

Οι εκλογές είναι αναπόφευκτες για την κυβέρνηση.

Το θέμα είναι το τι θα πει στον Ελληνικό λαό…

Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού των εκλογών είναι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ όπου οι δημοσκοπήσεις θα είναι καυτές!

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

1 thought on “Κυβέρνηση σε ….αδι (έξοδο) !

  1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ … ΑΔΗ(ΕΞΟΔΟ) ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Comments are closed.