Η Πωλίνα λύνει τη σιωπή της – Τι λέει για την απόφασή της να κάνει παιδί με άλλον άντρα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη

Η Πωλίνα, κατά κόσμον Παυλίνα-Παρασκευή Μισαηλίδου, είναι μια γυναίκα-μύθος, ένα pop idol της δεκαετίας του ’80, διαχρονική, με τρεις γενιές Ελλήνων fans να την αποθεώνουν σε κάθε live εμφάνισή της.

Πριν από πολλά χρόνια ωστόσο, είχε προκληθεί σάλος όταν έμεινε έγκυος από άλλον, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Μεγακλή Βιντιάδη.

Η Πωλίνα έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για αυτό στην Espresso.

Η εγκυμοσύνη σας πριν από πολλά χρόνια προκάλεσε σάλο στη showbiz, επειδή κάνατε παιδί με άλλον άνδρα, ενώ ήσασταν παντρεμένη με τον Μεγακλή Βιντιάδη.

Ο Απόστολος είναι το καμάρι της ζωής μου και ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Ηρθε στη ζωή μου όταν τυπικά είχα χωρίσει από τον τότε σύζυγό μου Μεγακλή Βιντιάδη.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο σας;

Ο Μεγακλής ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ αγαπημένος φίλος. Πέρα από τους τίτλους, τους γάμους, τα κλισέ, παραμένει ένα αντισυμβατικό άτομο, ελεύθερο, χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες. Επίσης, είναι ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης και φοβερός επαγγελματίας στη δουλειά του.

Με τον Γιώργο, τον πατέρα του γιου σας, γιατί δεν παντρευτήκατε;

Με τους γάμους γενικότερα δεν το είχα από παλιά (γέλια μέχρι δακρύων!). Δεν ήταν ποτέ το ζητούμενό μου. Ο Απόστολος μεγάλωσε με δύο γονείς που τον λατρεύουν και με την παρότρυνση να επιλέγει μόνος του αυτό που τον ευχαριστεί.

Εχετε σχέση σήμερα; Είστε ερωτευμένη, μήπως συζείτε με κάποιον;

Αυτή την περίοδο είμαι μόνη και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! (γέλια).

Πηγή: espresso

loading...

1 thought on “Η Πωλίνα λύνει τη σιωπή της – Τι λέει για την απόφασή της να κάνει παιδί με άλλον άντρα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη

  1. Πηγαινει στο μπουρδελο
    βγαζει το καπελο ο πηδηχταρας
    τσαακ τσουυκ

Comments are closed.