ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!

ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!




Πολύς λόγος γίνεται για αλλαγή του Συντάγματος. Είναι δε το αγαπημένο θέμα της ψευτοαριστερής κυβέρνησης, που βάλθηκε να…

πουλήσει ό,τι καμμία άλλη κυβέρνηση δεν τόλμησε να πουλήσει, με κορυφαίο προς πώλησιν το όνομα της Ελληνικής και μόνον Ελληνικής Μακεδονίας!

Θέλουν λοιπόν να αλλάξουν το Σύνταγμα, αλλά όχι για να το καταστήσουν δημοκρατικότερο και αποτρεπτικό των παραχωρήσεων της εθνικής κυριαρχίας, αλλά αντίθετα να το κάνουν ελαστικότερο στις επεμβάσεις των ξένων, στην υποτέλεια και στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών!
Εμείς που δεν ξεχνούμε το πρώτο Σύνταγμα που με τόσους αγώνες κέρδισαν εκείνοι που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα με πρώτο αγωνιστή τον στρατηγό Μακρυγιάννη, δημοσιεύουμε σήμερα τα άρθρα του Συντάγματος που κατά την γνώμη μας πρέπει να αλλάξουν από μία τακτική Εθνοσυνέλευση, θωρακίζοντας την δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία της χώρας.
(Με μπλε γράφονται οι τροποποιήσεις που προτείνουμε) 
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Τα σύνορα της χώρας δεν μπορούν να αλλάξουν με απώλεια εδαφών ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού! Τα σύνορα της χώρας μπορούν να αλλάξουν μόνο με προσθήκη εδαφών!
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Ξένα στρατεύματα δεν εγκαθίσταται στη χώρα ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού, εκτός της περιπτώσεως που η χώρα δέχεται επίθεση και ξένα στρατεύματα θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό του Ελληνικού λαού.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2.
 Δεν εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα ούτε με απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού!
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 3..
Δεν γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας ούτε με  απόφαση από το σύνολο των βουλευτών, ούτε από το σύνολο του Ελληνικού λαού!
Δεν προβλέπονται προτάσεις νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
 Προτάσεις νόμων μπορούν να γίνονται από τους πολίτες ακόμη κι αν δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
Δεν προβλέπονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Για όλα τα εθνικά θέματα, τα θέματα που συνεπάγονται διακύβευση της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας πρέπει να ερωτάται ο Ελληνικός λαός με δημοψηφίσμα, η ετυμηγορία του οποίου πρέπει να γίνεται σεβαστή με τους παραβάτες να τιμωρούνται με ποινή θανάτου!
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Κατάργηση του άρθρου.
Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
Μόνο η Τακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων αναθεωρεί το Σύνταγμα
Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
Οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις εφ΄όσον είναι ειρηνικές δεν οχλούνται από την αστυνομία, η οποία επεμβαίνει μόνον όταν γίνουν φθορές σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, απομονώνοντας τους αιτίους (και μόνον αυτούς) των φθορών.







loading...

1 thought on “ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ!

Comments are closed.