Ακυρώσιμη η συμφωνία στις Πρέσπες για το Σκοπιανό

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΝΩΠΙΟΝ των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δ ή μ ο ι (!), Περιφέρειες)
ΕΝΩΠΙΟΝ των κοινοβουλευτικών & εξωκοινοβουλευτικών.. κ ο μ μ ά τ ω ν
ΕΝΩΠΙΟΝ των συλλογικών.. φ ο ρ έ ω ν (επαγγελματικών, πολιτιστικών κ.ά.) στην Ελλάδα και την Ομογένεια

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Αθανάσιου Καρανάσιου του Δημητρίου, Πολιτικού Μηχανικού, Έλληνα πολίτη, κατοίκου Αθηνών
Για ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ της συμφωνίας των κ.κ. Τσίπρα-Κοτζιά-Ζάεφ-Ντιμιτρόφ για το Σκοπιανό 
Η εν λόγω συμφωνία κρίνεται ακυρώσιμη ως παράνομη και αυταρχική, εκτός των άλλων, για τους παρακάτω νόμιμους και λόγους:
Δεν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις νομιμότητας του.. ά ρ θ ρ ο υ.. 28, παρ. 2 του Συντάγματος (εξυπηρέτηση σπουδαίου εθνικού συμφέροντος και εξουσιοδότηση, κύρωση από την Βουλή με πλειοψηφία των τριών πέμπτων). 
Είναι αντίθετη στο.. ά ρ θ ρ ο.. 36 παρ. 1 & 2 του Σ. (σύναψη διεθνούς συνθήκης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της στην Βουλή). 
Παραβιάζει την «α ρ χ ή.. της.. α μ ο ι β α ι ό τ η τ α ς» σύμφωνα με την οποία μία χώρα αναγνωρίζει σε άλλη χώρα δικαιώματα ή (και) αποδέχεται υποχρεώσεις, με την προϋπόθεση εξασφάλισης από την άλλη χώρα ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
Προσκρούει στα.. α ν θ ρ ώ π ι ν α.. δ ι κ α ι ώ μ α τ α.. των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τον Χάρτη, την Οικουμενική Διακήρυξη και τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία του αυτόχθονος πληθυσμού.
Ανατρέπει τις τελεσίδικες δύο.. α π ο φ ά σ ε ι ς.. του.. Α ρ ε ί ο υ.. Π ά γ ο υ.. του 2009 και του 1994, που έκριναν ως ανύπαρκτη την «μακεδονική» γλώσσα και ανύπαρκτο το  «μακεδονικό» έθνος
Κρίνεται το αξιόποινο της πράξης για.. ε σ χ ά τ η.. π ρ ο δ ο σ ί α,.. κατά το.. άρθρο 134 παρ. 2α και 2β του.. Ποινικού Κώδικα (γιατί οι υπογράψαντες αυτή κ.κ. Τσίπρας-Κοτζιάς καταλύουν ή αλλοιώνουν ή καταστούν ανενεργό το δημοκρατικό πολίτευμα, λόγω σφετερισμού της ιδιότητάς τους ως οργάνων του κράτους με με την ιδιότητα του πρωθυπουργού και του υπουργού των εξωτερικών αντίστοιχα).

 Και επειδή, κατά το.. ά ρ θ ρ ο.. 95 του Συντάγματος «Στην αρμοδιότητα του Συμβουλίου της Επικρατείας ανήκουν ιδίως: α) Η μετά από αίτηση αρμοδιότητα ακύρωση εκτελεστών πράξεων των διοικητικών αρχών για υπέρβαση εξουσίας ή για παράβαση νόμου.»

Απευθύνω Ε Κ Κ Λ Η Σ Η, στους στην επικεφαλίδα αναφερόμενους.. φ ο ρ ε ί ς.. (συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις, Δήμους (!), περιφέρειες, πολιτικά κόμματα κ.ά.) ως έχοντες την τεχνική, νομική, πολιτική, διοικητική και οικονομική υποδομή), ενάντια στην συμφωνία  στις Πρέσπες των κ.κ. Τσίπρα-Ζάεφ-Κοτζιά-Ντιμιτρόφ για την Μακεδονία, ΝΑ:
Δ ι α τ η ρ ο ύ ν.. με κάθε μέσον και τρόπο (δημοσιεύσεις, αναφορές, ημερίδες κ.λπ) στην.. ε π ι κ α ι ρ  ό τ η τ α.. το ζήτημα ονοματολογίας των Σκοπίων με τα συμπαρομαρτούντα θέματα.
Συ σ π ε ι ρ ώ ν ο υ ν ..τους Έλληνες στην Επικράτεια και την Ομογένεια ενάντια στον σφετερισμό της ιστορίας της Ελληνικής φυλής.
Π ρ ο σ φ ύ γ ο υ ν.. άμεσα στο ΣτΕ και τους διεθνείς οργανισμούς για την.. α κ ύ ρ ω σ η.. και καταγγελία της.
Α ν α κ η ρ ύ ξ ο υ ν.. ως p e r s o n a.. non.. g r a t a.. (ανεπιθύμητο) κάθε άτομο που συνέδραμε ή θα συνδράμει στην στήριξή της. 
Α πα ι τ ή σ ο υ ν,.. εν πάση περιπτώσει,  παντοιοτρόπως την.. δ ι ε ξ α γ ω γ ή.. δ η μ ο ψ η φ ί σ μ α τ ο ς.. (αναφαίρετο, συνταγματικό, αυτονόητο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών) για την αποδοχή ή όχι της εν λόγω (επαχθούς και λεόντειας) συμφωνίας.

Αθήνα, 30/06/2018
Αθανάσιος Καρανάσιος
Email: [email protected]

loading...

2 thoughts on “Ακυρώσιμη η συμφωνία στις Πρέσπες για το Σκοπιανό

  1. Η ΜΑΔΟΥΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν ακούει κανέναν , φωνάξτε όσο θέλετε , όλα θα γίνουν όπως αυτοί θέλουν, με ένδυμα την Δημοκρατία ,που αυτοί επιθυμούν

  2. που ειναι ολοι αυτοι οι εισαγελης και δικαστες να επεμβουν οταν γινετε ενα τετοιο εγκλημα κατα της πατριδος.δωσαν εναν ορκο γιατι δεν επεμβενουν αυτη την κρισιμη στυγμη;

Comments are closed.