Είναι κομμουνιστές, μην το ξεχνάμε.

Δεν πρόκειται ούτε για γλωσσικό ολίσθημα ούτε για λεκτική γκάφα του Τσίπρα, αυτό που εκστόμισε το πουλητάρι. Προετοιμάζει το μυαλό το Έλληνα να αποδεχθεί μια ακόμη προδοσία.
Είναι κομμουνιστές, μην το ξεχνάμε. Οι κομμουνιστές δεν θέλουν πατρίδες, συνοχή της κοινωνίας, δημοκρατικές διαδικασίες. Οι σημερινοί δε ντόπιοι νεοκομμουνιστές, θέλουν αναρχία και χάος (σύγχυση στο μυαλό των υποδούλων τους), για να μπορούν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ και να απομυζούν τους παραγωγικούς ανθρώπους. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. Δυστυχώς για την Ελλάδα, δεν έχει πλέον συμμάχους, για να αποτινάξει αυτό το ΖΥΓΟ, οι Ευρωπαίοι “ηγέτες” είναι τόσο ρηχοί, ανίκανοι να αντιληφθούν ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Φοβάμαι πως και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι το ίδιο. Ποιός θα σηκώσει το βαρύ αυτό φορτίο; Αυτά απο μια πρώην κομμουνίστρια (στα νιάτα μου).

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Είναι κομμουνιστές, μην το ξεχνάμε.

  1. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Comments are closed.