Εθνική τραγωδία δια χειρός Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου: Υπέγραψαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ των «Μακεδόνων»

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πριν από λίγο δια του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου υπέγραψε την πρόσκληση προς τα Σκόπια για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία»
και να συμμετέχουν πλέον οι «Μακεδόνες» αξιωματικοί και πολιτικά στελέχη της γειτονικής χώρας στις εργασίες του ΝΑΤΟ

Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη μεν- αφού όλο αυτό έγινε για να ενταχθούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ- η οποία φυσικά ανατρέπει το βέτο του Βουκουρεστίου του 2008.

Επίσης δημιουργεί de facto μια «μακεδονική εθνότητα» και ξυπνάει τους χειρότερους εφιάλτες του σλαβικού αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια

Σε προσωπική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης αναφέρει:

«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών.

Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Δεν υπάρχει πιο γελοίο και κωμικοτραγικό πράγμα απ' το να κατηγορεί το επίσημο προτεκτοράτο των ΗΠΑ, των Γερμανών και του Ισραήλ (βλ. Ελληνικές κυβερνήσεις και ειδικά αυτή των Τσιπροκαμμένων), τη Ρωσία για ανάμιξη σε εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

  Μιλάει η Αμερικάνικη πρεσβεία (αυτή, η πραγματική κυβέρνηση στη χώρα) για αναμίξεις και λαδώματα.

  Ο άθλιος θίασος των υποτακτικών λακέδων που παριστάνει την κυβέρνηση της Ελλάδας, αυτός που μόλις ξεπούλησε τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ήπειρο κατ' εντολή των Αμερικάνων και των Γερμανών, θέλει να ξεχάσουμε κάτι χούντες, τους Αττίλες στην Κύπρο, τους μαζικούς εμπρησμούς δασών με δεκάδες νεκρούς το 07 και το 09 λίγους μήνες πριν τις αντίστοιχες εκλογές, τα Δεκεμβριανά του 08, κάτι αντίφες του Σόρος, τρομοκρατίες και λοιπά πρακτοριλίκια των ΗΠΑ στη χώρα και να εστιάσουμε μόνο στην υποτιθέμενη ανάμιξη των Ρώσων, την οποία διατυμπανίζουν με όλα τα μέσα τα τρόλλια της πρεσβείας.

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΉΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΌ ΜΑΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ
  ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΒΟΥΛΉΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΘΆΝΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΠΟΛΊΤΕΣ ΑΠΌ ΚΟΎΝΙΑ ???

  η Αμερικάνικη πρεσβεία θα ειναι και η πραγματική κυβέρνηση στην Αλβανία.

  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΆΝΕ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ ΕΝΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΉΣ ΒΟΥΛΉΣ
  ΘΑ ΑΠΕΧΘΆΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΎΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΑΠΌ ΚΟΎΝΙΑ.

  ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ,, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...