Πρ. Παυλόπουλος: Νομικά ενεργές οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για Κατοχικό δάνειο – αποζημιώσεις

Οι αξιώσεις της Ελλάδας για το κατοχικό δάνειο και τις εν γένει αποζημιώσεις της γερμανικής ναζιστικής κατοχής μας είναι πάντα νομικώς ενεργές -πράγμα που σημαίνει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παραγραφής- και δικαστικώς επιδιώξιμες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,
σε γραπτή του παρέμβαση η οποία εκφωνήθηκε από το δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση, στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του Μαρτυρικού χωριού της Μουσιωτίτσας.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Παυλόπουλος ματαίωσε την μετάβασή του στη Δωδώνη, λόγω του τριήμερου πένθους για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

«Ο κοινός μας Ευρωπαϊκός Νομικός Πολιτισμός επιβάλλει την σχετική απόφαση να την λάβει αρμόδιο Δικαστικό Forum, με βάση το σύνολο του εφαρμοζόμενου εν προκειμένω Διεθνούς Δικαίου. Η θέση αυτή είναι, πλέον, κυριολεκτικώς Εθνική και, κατά συνέπεια, αδιαπραγμάτευτη» επισημαίνεται στην παρέμβαση του κ. Παυλόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε στην ομιλία του, ότι τιμάμε σήμερα, με τον δέοντα σεβασμό και έκδηλη την βαθύτατη συγκίνηση όλων μας, την Ιερή Μνήμη των κατοίκων του Μαρτυρικού Χωριού σας, της Μουσιωτίτσας, οι οποίοι έπεσαν θύματα σφαγής από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, σαν σήμερα πριν από 75 χρόνια.

loading...

5 thoughts on “Πρ. Παυλόπουλος: Νομικά ενεργές οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για Κατοχικό δάνειο – αποζημιώσεις

  1. ΓΕΛΟΙΕ- ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ- ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟ-ΡΟΜΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΟΦΤΟ !

    ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΔΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ :

    1) ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ " ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ " ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ
    ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.

    2) ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ : ΤΟ 2008, Η ΙΤΑΛΙΑ, Ε Χ Α Σ Ε ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΗΤΤΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ
    ΕΧΟΥΝ Α Σ Υ Λ Ι Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !

    3) Η ΑΛΗΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
    ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ Ε Μ Π Ο Λ Ε Μ Η
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΤΑΡΑ !

    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ : ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΛΟΓΩ ΤΟΥ " ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ " ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ…..

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΠΟΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΥΦΤΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΝ " ΒΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΧΑΡΧΑΛΑ !

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΡΩΜΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ' ΕΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΠΕΡΙ " ΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ " , ΓΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ?

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ…

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟ-ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ " ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ "
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΠΑΛΙΟ- ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ?

    ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ' ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

    ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ' ΕΣΥ ΓΥΦΤΟ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑ Ν' ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΦΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    Υ. Γ

    Ο " ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ " ΚΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    Η ΙΔΙΑ.

  2. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ…

    ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΡ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ…

    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 300 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ…

    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΥΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ,ΚΛΟΠΗ ΑΜΥΘΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ??

    ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (τρισεκατομμυρια σημερινα) ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30 ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ$ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ (Ελληνακο ξυπναααα!!!)ΔΙΣ$…

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ "ΕΘΝΟΣ",ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…"Κ Α Μ ΙΑ" ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ 200 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

  3. παντρευεται ο δουλος του δια ψευτοπατερακης τη δουλη του δια αγγελικη ειε το ονομα του μορφεα της ευταξως
    και του αορατομπεσαλη κουμπαρος ο πακης

  4. Πρoκόπη Παυλόπουλε… εσύ superstar!!!!

Comments are closed.