Στ. Θεοδωράκης: Πιθανή η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά τις εκλογές

Δεν έκλεισε τη πόρτα στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Θεοδωράκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό αφορά τις επόμενες εκλογές και όχι την τρέχουσα κοινοβουλευτική θητεία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», έκανε λόγο για μία συνολική κυβερνητική συνεργασία, η οποία θα αφορά τις επόμενες εκλογές. Άλλωστε, όπως εξήγησε, «δεν θεωρούμε ότι λίγο πριν τη λήξη μίας θητείας είναι πρέπον να ενταχθούμε σε μία κυβερνητική συνεργασία».

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι «δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση απ’ αυτή τη Βουλή, αν αποχωρήσει ο κ. Καμμένος». Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε εναντίον της απλής αναλογικής, επικαλούμενος την πιθανότητα ακυβερνησίας της χώρας.

Όσον αφορά τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι η καλύτερη, αλλά είναι αναγκαία». «Θα αποφασίσουμε με αίσθημα ευθύνης, με στόχο τη λύση του προβλήματος» πρόσθεσε.

Πάντως, διευκρίνισε ότι «δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα θα το λύσει η τρέχουσα Βουλή» ενώ συμπλήρωσε πως «τώρα πρέπει να έχουμε ένα πιο προσεκτικό βλέμμα στα ανατολικά μας σύνορα, από τον Έβρο έως την Κύπρο».

Σχετικά με την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε τα εξής: «Κάποιοι θεωρούσαν ότι οι διαφορετικές απόψεις ήταν εμπόδιο στο Κίνημα Αλλαγής, εμείς θεωρούσαμε ότι ήταν πλούτος. Εφόσον κάποιοι δεν το ανέχονταν αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε». 

loading...

4 thoughts on “Στ. Θεοδωράκης: Πιθανή η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά τις εκλογές

  1. Να στραβώσει το χέρι σε όποιον σας δώσει ψήφο. αλήτες,

  2. Και ποιος θα σε ψηφισει εσενα ρε γλυφτη τις πενταρας;;

  3. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΑΛΙΑΡΗ ΒΛΕΝΝΑ ΡΥΠΑΡΗ?

  4. Ρε βλαμένο πλούτος δεν είναι οι διαφορετικές απόψεις ενός βλάκα,πλούτος είναι ο παράς που κυνηγάς γλυφοντας τον άλλο χαζοχαρούμενο ,Σαν πολλοί καραγκιοζηδες μαζευτήκατε σε αυτή την βουλή καιρός να αραιώνετε.Εσύ βλακούλη ότι εφαγες έφαγες με αυτή τη βουλή μετά δεν εχει εκτός και είσε κοπρολάγνος.

Comments are closed.