Η εικόνα που δεν είδατε: Ο Ζάεφ φιλά το στυλό πριν υπογράψει την συμφωνία για το ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την εικόνα την μετέδωσαν ακόμα και οι Ρώσοι:
Ούτε μία φορά, για τα μάτια του κόσμου ή για να διευκολύνει και αυτός με τη σειρά του τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων τον όρο Βόρεια Μακεδονία.

Ο Ζόραν Ζάεφ πήρε την πρόσκληση για το ΝΑΤΟ από τα χέρια του Γενς Στόλτενμπεργκ, μετά την απόσυρση του ελληνικού βέτο, και επιστρέφει στην πατρίδα του για να κάνει… πάρτι, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της χώρας μας που η «Μακεδονία» μπήκε στο ΝΑΤΟ, όπως έχετε διαβάσει στα τελευταία ρεπορτάζ μας.

Ωστόσο, μια ακόμα εικόνα πρέπει να κάνει τον γύρο της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, κατά την διάρκεια της χθεσινής ειδικής εκδήλωσης στο περιθώριο της Συνόδου της Συμμαχίας, στις Βρυξέλλες, φίλησε το στυλό, με το οποίο υπεγράφη η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Η πρόσκληση παραδόθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης της Συμμαχίας, αφού πρώτα ο Γενς Στόλτενμπεργκ έβαλε την υπογραφή του στην επιστολή έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και καμία αντίδραση δεν υπήρξε από την ελληνική πλευρά, ούτε από τον κ. Καμμένο, υπουργό Εθνικής Άμυνας και μέλος της τότε κυβέρνησης Καραμανλή που είπε το «όχι» στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Μακεδονία».

Την εικόνα την μετέδωσαν ακόμα και οι Ρώσοι!

el.gr

loading...