Ο Ιερώνυμος, ο Καισαριανής κ.α. πολλοί…

Κατήγγειλα την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μου “Ο Ιερώνυμος είναι το σωσίβιο του Τσίπρα” πως, πριν από ένα μήνα, τον Μάιο, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέδωσε τη γνωστή μηνιαία της έκδοση – εγκύκλιο με τίτλο “Προς τον Λαό”, η οποία μοιράζεται σε όλες τις Εκκλησίες και διαβάζεται από του Ιερού Βήματος από τους ιερείς στο Χριστεπώνυμο λαό. Όπου γράφεται μεταξύ πολλών άλλων στην εγκύκλιο υπ΄αρθ΄ 50:
« … Αλλά και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης των τελευταίων οκτώ ετών, τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκής Ένωσης) επέδειξαν την αλληλεγγύη τους, το καθένα ξεχωριστά, προς την Ελλάδα με τον δανεισμό του πρωτοφανούς ποσού των 300 και πλέον δισ. ευρώ, του μεγαλύτερου διακρατικού δανείου που χορηγήθηκε ποτέ στη νομισματική ιστορία της ανθρωπότητας, υπό όρους πιο ευνοϊκούς από αυτούς που η Ελλάδα μόνη της μπορούσε να επιτύχει στη διεθνή χρηματαγορά. Τελικά δε σήμερα, με επιτόκια που δεν υπερβαίνουν τη μονάδα, με μοναδική απαίτηση τον εκσυγχρονισμό του κράτους και της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, καθώς οι διεθνείς πολιτικές, οικονομικές και επιστημονικές εξελίξεις επιβάλλουν επιτακτικά την υιοθέτηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων…»!

Παρακάτω επίσης διαβάζουμε στην ίδια εγκύκλιο:

«…Άλλη μεγάλη επιτυχία της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκής Ένωσης) αποτελεί η υιοθέτηση του ευρώ του κοινού νομίσματος, που είναι ένα από τα δύο σταθερότερα νομίσματα του πλανήτη…»!

Εύλογα εμείς αντιλαμβανόμεθα με αμέριστη πικρία, την απλόχερη βοήθεια που προσφέρει η Ιεραρχία της Εκκλησίας σε αυτούς τους άθεους και εν πολλοίς αντίχριστους κυβερνώντες!

Μέσω της άθλιας προπαγάνδας, εκδίδοντας αυτή την εγκύκλιο του Μαΐου του 2018, κάτι που δεν είχε τολμήσει να πράξει επί οκτώ ολόκληρα χρόνια η Ιεραρχία της Εκκλησίας! Από τότε δηλαδή, που άρχισε η οικονομική κρίση που ταλανίζει και αφανίζει την Πατρίδα μας! Και διερωτώμεθα, γιατί τώρα;;

Όμως, και άλλη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος “έβαλε πλάτη” υποστήριξης, σε μια άλλη τρισκατάρατη κυβέρνηση! Την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου! Όταν το Δεκέμβριο του 2009 αποδέχτηκε πρόταση του τότε Πρωθυπουργού και παραβρέθηκε – για πρώτη φορά Αρχιεπίσκοπος – σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του πρώτου τρισκατάρατου Μνημονίου, “ευλογώντας” προφανώς το καταστροφικό – όπως αποδείχτηκε στην πορεία – και σατανικό έργο της!

Ωστόσο, το αποκαλυπτικό άρθρο μου της Κυριακής, φαίνεται πως έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και “άνοιξε” στόματα!

Έτσι, μου μετέφεραν την είδηση, ότι την “μυστήρια και ύποπτη” αυτή εγκύκλιο 51 την συνέταξε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ! Δεν το πιστεύω, ειλικρινά! Γιατί γνωρίζω, ότι ο σεβασμιότατος Δανιήλ ήταν στενός συνεργάτης του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και κατά το παρελθόν είχε εκρηκτικές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε πολλά θέματα!

Και γνωρίζαμε τις θέσεις του μακαριστού Χριστοδούλου για τη ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση!

Εάν λοιπόν αληθεύει αυτή η πληροφορία, τι πράγματι συνέβη; Απλά, καλοπροαίρετα ερωτάμε και θα περιμένουμε πειστικές απαντήσεις!!

Χαιρέτησε το “Ποτάμι”, για την ματιά του Κυριάκου…

Ο πολιτικός έρωτας της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη δεν κράτησε πολύ, υπό την κοινή πολιτική στέγη του “Κινήματος Αλλαγής”!

Έτσι μετά την ψηφοφορία, που πραγματοποίησε στο διεθνιστικό κόμμα “Ποτάμι” ο Πρόεδρός του Συστημικός δημοσιογράφος του Mega – υποστηρικτής των κυβερνήσεων Σημίτη (αυτό τα λέει όλα) – Σταύρος Θεοδωράκης, με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του “Ποταμιού” να υπερψηφίζουν την πρότασή του για αποχώρηση από το “Κίνημα Αλλαγής”, το “Ποτάμι” θα είναι το δεύτερο κόμμα που εξαερώνεται, μετά τους ΑΝΕΛ!

Θα είναι το δεύτερο κόμμα που “καταπίνει αμάσητο” ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ίσως δεν γνωρίζει, πως η υποκίνηση της αποχώρησης του “Ποταμιού” από το “Κίνημα Αλλαγής”, έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα για να πληγεί η Φώφη Γεννηματά, η οποία τα έχει βρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να απαρτίσουν την επόμενη συγκυβέρνηση!

Και έχει ήδη χάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αφού κάποιοι από τους ελάχιστους βουλευτές την Κ.Ο. του “Ποταμιού” (6), έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουν με το “Κίνημα Αλλαγής”! Δηλαδή, αποχωρώντας από το “Ποτάμι” και προσχωρώντας στο “Κίνημα Αλλαγής”!

Αλλά, αυτά τραβάει όποιος κάνει κακές παρέες, όπως αυτή του Αλέξη Τσίπρα!

Ο οποίος είναι πλέον καιόμενη βάτος!!

Ραχήλ Μακρή …”εκτελεί” Πάνο Καμμένο…

Άλλος ένας πολιτικός έρωτας που έχει κυριευτεί από μίσος και κακία. Και όχι αδικαιολόγητα από την πλευρά της Ραχήλ Μακρή προς τον Πάνο Καμμένο!

Όπως ο δικός μου απέναντι στον Γιώργο Καρατζαφέρη! Αφού Καρατζαφέρης και Καμμένος πρόδωσαν τα πατριωτικά κινήματα, που οι ίδιοι ίδρυσαν, και που στην πορεία μετέτρεψαν σε ορντίναντσες του Συστήματος, ωφελούμενοι από την πόρνη Εξουσία!

Η Ραχήλ Μακρή λοιπόν, απασφάλισε στα parapolitika.gr και είπε μεταξύ των άλλων:

«Ο Καμμένος με διέγραψε μαζί με τους βουλευτές του τον Οκτώβριο του 2014. Όταν έφυγα, έκανα ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν, εξηγώντας τους λόγους. Στην επιστολή προειδοποίησα τους Έλληνες για το μόρφωμα αυτό. Στην ουσία, ότι οι άνθρωποι είναι καιροσκόποι και καπηλεύονται τον πατριωτισμό για να αγγίζουν το λαϊκό αίσθημα και να υφαρπάξουν την εξουσία. Δεν εκδιώχθηκα όμως μόνο γι’ αυτό, αλλά και γιατί άγγιξα κάποια συμφέροντα επιχειρηματικά, με τα οποία στο παρασκήνιο ήταν εναγκαλισμένοι. Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός τούς έβαλε στη Βουλή τον Γενάρη του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2015, παρόλο που παραβίασαν τη βασική αρχή της ιδρυτικής τους διακήρυξης: “ούτε νεκροί Μνημόνια”.

Έγιναν αυτό που ήθελαν από την αρχή: αναγκαίοι, για να πάρουν τα υπουργεία που ήθελαν. Παρακολουθούσα κοινοβουλευτικά τις κινήσεις τους στα υπουργεία και τον Σεπτέμβριο του 2015 κατέθεσα στην Εισαγγελία Διαφθοράς στοιχεία που αφορούν σκάνδαλο με την αγορά εξοπλιστικών και τα οικονομικά του κόμματός τους, για τα οποία ουδέποτε δόθηκε απολογισμός στους βουλευτές που πληρώναμε από τη βουλευτική αποζημίωση. Δεν με κάλεσε ποτέ η Εισαγγελία.

Αναμενόμενο, βέβαια, βλέποντας ότι ελέγχουν τη Δικαιοσύνη και πρόκειται για αδίστακτους, που αγκαλιά με τους “αριστερούληδες”, όπως τους έλεγαν, μετά την εκκαθάριση από τους έντιμους και τους άξιους, προχωράνε ακάθεκτοι στην εκτέλεση των εντολών του 4ου οικονομικού Ράιχ “για ένα πουκάμισο αδειανό”, για μια υπουργική καρέκλα»!!

Διαλύει και τη Μέρκελ …ο Τσίπρας…

Ωστόσο, ο μεγάλος πολιτικός έρωτας της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ με τον υποτακτικό της Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, τείνει να διαλύσει την κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας!

Αφού τα σενάρια της διάσπασης είναι φανερά στην γερμανική κυβέρνηση, όταν οι Βαυαροί Χριστιανοκοινωνιστές που συνεργάζονται με τους Χριστιανοδημοκράτες της Άγκελα Μέρκελ, έχουν χαοτικές διαφωνίες στο μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα!

Για το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κανένα πρόβλημα και συμφώνησε με την Άγκελα Μέρκελ να φέρει στη Μακεδονία μας, σε πρώην στρατιωτικά στρατόπεδα, περί τις 120-150 χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Έτσι, θα συντελεστεί η νέα προδοσία της Μακεδονίας μας, με την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της και θα γίνει πιο εύκολη η υλοποίηση του σχεδίου της νεοναζί Μέρκελ για μια ενιαία χώρα που θα λέγεται Μακεδονία και δεν θα έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα!!

loading...

1 thought on “Ο Ιερώνυμος, ο Καισαριανής κ.α. πολλοί…

  1. ο Καισαριανης Σεβασμιωτατος Δανιηλ ειναι ενας απο τους καλυτερους Ιεραρχες ολες οι εκκλησιες της Καισαριανης Βυρωνος και Υμηττου Που ανηκουν στην μητροπολη Αγιου Νικολαου Καισαριανης εχουν μαγειρια που σιτιζονται παρα πολλες οικογενειες ανημποροι γεροντες μεγαλο το εργο σας Δεσποτα

Comments are closed.