Αυτοί οι ίδιοι τώρα για να βάλουν για βουλευτές κάνουν ότι αυτά δεν τα είπαν ποτέ

Ένα δημοσιογράφο , ηθοποιό, συγγραφέα να μου πείτε παρακαλώ , που δεν υποστήριξε Τσιπρα ,που δεν έβριζε την προηγούμενη κυβέρνηση ο,τι και να έκανε, ακόμα και με τον βήχα. Έχω αναρτήσεις τους  που έλεγαν ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί, γιατί δέχτηκε τον πατέρα του Ρωμανού  γιατί είπε εκείνο γιατί είπε τούτο.
Όταν ήρθε ο Τσιπρας είπαν θα έχει την υποστήριξη μας γιατί είναι ο νεότερος πθ και άλλες αηδίες. Εβριζαν για να ρίξουν την προηγούμενη  κυβέρνηση. Αυτοί οι ίδιοι τώρα για να βάλουν για βουλευτές κάνουν ότι  αυτά δεν τα είπαν ποτέ και έλεγαν μόνο για τον ΕΝΦΙΑ(ψέματα) και υποκρίνονται σαν τον Τσιπρα για το μισθό του βουλευτή, με  ναρκισσισμό και αυτοπροβολή  ΔΕΝ ψηφίζουμε κανένα και καμία δημοσιογράφο, ηθοποιό, συγγραφέα.  Έχουν πάρει πολύ μαύρο χρήμα για να υποστηρίζουν κόμματα (δήλωναν 3χιλ το μήνα και ξόδευαν χίλια τη μέρα),  και τώρα θέλουν και τα προνόμια βουλευτή.

Είμαστε ανήθικοι αν τους ψηφίσουμε.

Προτιμάμε άτομα μη διαπλεκόμενα, αγνά, ικανά που έχουν δουλέψει  με ειλικρίνεια και ευθύτητα όχι στα ΜΜΕ . Πάνε να μας λεηλατήσουν τώρα με άλλους τρόπους επειδή κόπηκαν τα μαύρα τους και οι μισθοί τους. Το ίδιο και οι συγγραφείς και ηθοποιοί. Έχουν βλάψει πολύ τη χώρα. Τους μαυρίζουμε αν είμαστε έντιμοι.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αυτοί οι ίδιοι τώρα για να βάλουν για βουλευτές κάνουν ότι αυτά δεν τα είπαν ποτέ

  1. ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ

Comments are closed.