Χ.Διαβάτη κατά πάντων: «Ο Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός…» (βίντεο)

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και είχε τις αντιρρήσεις της για τις ελληνικές ταινίες που μεταφέρονται στο θέατρο, αλλά και για το σε ποιους αποδίδεται το επάγγελμα του ηθοποιού.
«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει σύγκριση. Δεν κάθεται ο άλλος να συγκρίνει. Δεν μπορεί η άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο», σχολίασε όταν αναφέρθηκε ο ρόλος της Κατερίνας Γερονικολού για τη νέα θεατρική σεζόν. «Εγώ δεν καταλαβαίνω από που και ως που οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό θα είναι, αν θες εμπορικό», είπε συνεχίζοντας.

Όταν η κουβέντα ήρθε στο ρόλο της Δέσποινας Βανδή στους Δύο ξένους, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε: «Είναι και η ηθοποιός η Δέσποινα Βανδή; Δεν ξέρω. Ο καθένας στον κύκλο του. Ήταν σκέψη του σκηνοθέτη και συγγραφέα, του Ρήγα και ήταν δική του ευθύνη. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να επέμβω, ούτε να πω τη γνώμη μου»

«Τον Μάρκο Σεφερλή τον εκτιμώ και το λέω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ. Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής είναι ατόφιος, είναι γνήσιος, δεν έχει μιμηθεί κανέναν και με έχει κάνει και πάρα πολλές φορές να γελάσω πραγματικά. Είναι πηγαίος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής. Δεν σημαίνει επειδή μεταμφιέζεται και βάζει ρούχα πως γίνεται και ένας άλλος άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρυσούλα Διαβάτη.

zappit

loading...

4 thoughts on “Χ.Διαβάτη κατά πάντων: «Ο Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός…» (βίντεο)

  1. Μας κούρασαν οι ξινίλες της κατά τα άλλα πολύ καλής και καταξιωμένης ηθοποιού Χρυσούλας Διαβάτη.
    Φαντάζομαι ότι αν ήταν πιο μεγάλη τα ίδια θα έλεγε και για άλλους διάσημους και υπέροχους ηθοποιούς σαν το Νίκο Σταυρίδη που δεν είχε σπουδάσει ποτέ στη δραματική σχολή.
    Φυσικά, υπήρχαν κι ένα σωρό άλλοι γνωστοί και πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί σαν την κυρία Διαβάτη που ούτε απ' έξω από τη Δραματική δεν είχαν περάσει.
    Ας αφήσει λοιπόν το υφάκι και τις διαρκείς κρίσεις κι επικρίσεις γιατί την προτιμούμε αγαπητή κι όχι μισητή.

  2. Μπράβο της, που κατά καιρους λέει τίς αλήθειες που πρέπει καί γιά τά πρόσωπα που πρέπει.[ καί δέν είναι καθόλου ξυνή, όταν μέ τήν αλήθεια μάς βγάζει από τίς θολές καί στραβές προσωπικές μας εκτιμήσεις, επειδή μιά ζωή μάς πασάρει τό σύστημα φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες, γιά νά τα κονομάνε κάποιοι εις βάρος τής βιασμένης νοημοσύνης μας].

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. Δεν έχω καθόλου θολές και στραβές εκτιμήσεις. Η κυρία Διαβάτη κάθε τρεις και λίγο κατηγορεί διάφορους και διάφορες που έχουν βρεθεί στον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό φακό και ειδικά όταν δεν έχουν φοιτήσει στη δραμτική σχολή. Ξεχνάει όμως να κατηγορήσει αυτούς που διορίζουν τους ατάλαντους ή ταλαντουχους και μη πτυχιούχους που παίρνουν ένα ρόλο. Δε φταίνε οι μαϊντανοί αλλά αυτοί που τους φυτεύουν. Όταν φταίει το γαϊδούρι είναι ανώφελο να δέρνουμε το σαμάρι.

    Δεν είμαι ηθοποιός, δεν έχω συγγενείς ηθοποιούς κι ούτε με νοιάζουν τα πτυχία τους όταν βλέπω ένα έργο. Αυτό που νοιάζει είναι το πηγαίο ταλέντο, σαν αυτό που είχε ο μακαρίτης ο Σταυρίδης που δεν είχε πτυχίο. Όταν το διαθέτουν τους ξαναβλέπω είτε είναι είτε δεν είναι ηθοποιοί της δραματικής. Όταν δεν έχουν ταλέντο δεν τους βλέπω και τους περιγελώ.

    Όμως η κυρία Διαβάτη γίνεται κουραστική όταν κάθε τρεις και λίγο επικρίνει τους πάντες. Ας αφήσει το κοινό να εκτιμήσει κι αν έχει πρόβλημα εύρεσης εργασίας ας απευθυνθεί σ' αυτούς που προσλαμβάνουν τους ηθοποιούς.

Comments are closed.