ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Στο πλαίσιο της πολυπόθητης ενώσεως των πατριωτικών δυνάμεων προς τον κοινό σκοπό της απελευθερώσεως της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, τα πολιτικά κόμματα ''Ελεύθερη Πατρίδα'' και ''Σπαρτιάτες'' συναντήθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές.

Διαπιστώθηκε η συμφωνία στο σύνολο των βασικών πολιτικών θέσεων καθώς και των σχετικών οργανωτικών δομών συνεργασίας και υπεγράφη ένα πλήρες Σύμφωνο Συνεργασίας Πατριωτικών Δυνάμεων.

Τα μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές των συνεργαζομένων πολιτικών φορέων ενθαρρύνονται να επισκέπτονται τις διευθύνεις αλλήλων στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες αυτών.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες να βρουν κοινούς τόπους συνεργασίας και συνεννόησης. Η Ελεύθερη Πατρίδα και οι Σπαρτιάτες δίνουν σήμερα το παράδειγμα και προτρέπουν όλες τις πατριωτικές κινήσεις, καθώς και φυσικά πρόσωπα που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.

Οι Πρόεδροι των Κομμάτων (αλφαβητικά)


Ελεύθερη Πατρίδα - Νικόλαος Βασιλειάδης
Σπαρτιάτες - Βασίλειος Στίγκας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ,ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ Η ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΟΨΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ 300 ΨΗΦΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]