Μαζέψτε τους ανόητους και τους πεμπτοφαλαγγίτες ….

«Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος» έλεγε ο Δημόκριτος και είχε μάλλον κάποιους σύγχρονους μασκαράδες και «νταήδες Ελληναράδες» κατά νου, όταν δίδασκε στους μαθητές του ότι για «τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά».

Στα πέτρινα χρόνια της Γερμανικής κατοχής, ειδικά σε στιγμές που οι κομιτατζήδες των Αθηνών έχασαν τον μπούσουλa, μετά τα τόσα εγκλήματα, τις προδοσίες και τις βλακείες που έχουν διαπράξει, συσσωρεύτηκαν τα αδιέξοδα τόσο, που δεν λύνονται ούτε δια του τεραγωνισμού του κύκλου.

Τα ανοικτά μέτωπα των Τσίπρα/Κοτζιά/Καμμένου στο «σκοπιανό», στο 4ο μνημόνιο, στα «προαπαιτούμενα», στο «προσφυγικό», στην απαγωγή των δύο στρατιωτικών μας και στην περικοπή των συντάξεων, εμποδίζουν την κυβέρνηση να εκτελέσει τις νέες εντολές Μέρκελ σχετικά με το «αλβανικό», τις «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου, την αυτοδιάθεση της Θράκης και τον «εκσυχρονισμό» της συνθήκης της Λωζάνης, θέματα που έχουν ήδη υιοθετηθεί, ως συνήθως αυτολεξεί και όπως ακριβώς αναφέρονται στην μετάφραση.

Διέξοδο στα αδιέξοδα του, πίστεψε ότι βρήκε ο ειδήμων, στις γαστρονομικές ηδονές, Έλλην Υπ.Εξ., όταν διάβασε το ραβασάκι της CIA που αναφέρεται αφενός στον συνήθως ύποπτο «κακό» της παρέας και αφετέρου σε όσους «χαζούς, ψυχρούς και ανάποδους» δηλώνουν, στην Ελλάδα, υπάλληλοί του.

Στον ρόλο του «κακού» η Ρωσία πάλι, τέσσερις διπλωμάτες της οποίας απελάθηκαν ως κατάσκοποι δήθεν, επειδή τους έπιασαν στην Αλεξανδρούπολη, «επ’ αυτοφώρω», να κερνούν καφέδες. Στους υπόλοιπους ρόλους, πρωταγωνιστεί ο λεβέντης που δηλώνει αλληλέγγυος μπακάλης, ειδικός να βαφτίζει Ελληνικό, το Αιγυπτιακό  αλεύρι και παρουσιάζεται ως «στρατηγός» των Σέρβων. Συνοδεύεται από λεβέντες, οπαδούς υπουργού, που έτρεξαν να «καταλάβουν» πρώτοι (πριν προλάβουν άλλοι), τον χώρο όπου ήταν να κτιστεί το τζαμί των Αθηνών, έτσι ώστε να μπορούν να τον παραδώσουν στις αρχές (αμαχητί και «σίγουρα» δίχως αμοιβή), όποτε αυτό τους ζητηθεί. Πράγμα που έγινε. Ανάμεσά τους διακρίνουμε επίσης τον ε.α. λοχία, που αποκαλείται «στρατηγός», τον χιτλερικό που με Γερμανικά κονδύλια θέλει να ανακαταλάβει την Ελλάδα, τον «μη αναλώσιμο», που δηλώνει υποσταθμάρχης της Μοσάντ στην Αθήνα και τους κληρικους των Γ.Ο.Χ που δηλώνουν ναζιστές και ακόλουθοι του αρχιεπισκόπου εκείνου που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για απάτες, ψευδορκία και κλοπές και εναντίον του οποίου εκκρεμούν κατηγορίες και εισαγγελικές έρευνες, συν τοις άλλοις, για εγκλήματα κατά της ζωής.

Όλα αυτά τα «μπουμπούκια» μαζί έχουν προγραμματίσει να κάνουν τις επόμενες μέρες «προβοκάτσια»/απόβαση στα Ίμια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους την ίδια ώρα που οι ένοπλες δυνάμεις τους προετοιμάζονται για το «θερμό» επεισόδιο, που θα «σύρει» την Ελλάδα (τράβα με και θα κάνω πως δεν θέλω) στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ένα και μόνο ζητούμενο, τον «εκσυχρονισμό» της συνθήκης της Λωζάνης. Τότε είναι που θα βρεθεί σίγουρα η τεράστια ευκαιρία για να πληροφορηθεί ο Ελληνικός λαός και τα «ευχάριστα» που συμφώνησαν οι κρατούντες, μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις», με την Αλβανία ήτοι, αλλάγή των Ελληνοαλβανικών συνόρων, δικαίωση των Τσάμηδων και ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Μαζέψτε λοιπόν, όσο είναι καιρός ακόμη, τους ανόητους και τους πεμπτοφαλαγγίτες των δυνάμεων κατοχής, εφαρμόστε τον νόμο και κάντε επιτέλους, έστω αυτή την φορά το καθήκον σας. Το χρωστάτε στον τόπο!

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Πάνος Γιαννακουλόπουλος
Νέα Φιλική Εταιρεία

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

loading...

2 thoughts on “Μαζέψτε τους ανόητους και τους πεμπτοφαλαγγίτες ….

  1. και ποιος δεν εβαλε νταλκα
    στο κεφαλι του φωτια
    και δεν γεμισε φαρμακια την φτωχη του την καρδια
    και ποιος δεν περασε στοες και μαρτυρια στην ζωη
    ποιος δεν γνωρισε Εβραιο και δεν μπηκε στο δαφνι
    ποιος δεν γνωρισε μασονο και δεν μπηκε φυλακη

    με μασονους μην τραβιεσαι
    παντα μονος να γυρνας
    και μποεμικα να πινεις και την ζωη σου να γλεντας{δις}

  2. Τι ζουρλάρις; τί μπουτάρις;

    σύριζα είσαι (και φαίνεσαι) σύντροφε…

Comments are closed.