Άκου να δείς φίλε μου… Εγώ είμαι από την Καβάλα (Νότια Μακεδονία…)

Γνωρίζω ότι η μάνα του Τσίπρα είναι από την Ελευθερούπολη και ο πατέρας του ήταν μεγαλοεργολάβος επί επταετίας. Η εταιρεία του είχε τον τίτλο “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ” που κατασκεύαζε την Εγνατία οδό.
Επομένως δεν λέω κάτι που δεν είναι αλήθεια! Γνωρίζω ακόμα ότι ο πατέρας του είχε δικό του ξενοδοχείο στην Ηρακλείτσα Καβάλας το οποίο στη συνέχεια το πούλησε σε μικροιδιοκτήτες, αφού πρώτα το μετέτρεψε σε πολλά διαμερίσματα.
Ας ρωτήσουν εκεί κατά Αρτα μεριά τους παλαιότερους πόσοι εργάτες εγκαταλείφθηκαν στην μοίρα τους στη Λιβύη από τον μπαμπά Τσίπρα κάπου στα τέλη του 70 αν θυμάμαι καλά….εκλεκτή οικογένεια τίποτα δεν ειναι τυχαίο δυστυχώς…..

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Άκου να δείς φίλε μου… Εγώ είμαι από την Καβάλα (Νότια Μακεδονία…)

  1. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ…ΑΚΛΟΝΗΤΑ!!! ΕΥΓΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ (ΘΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΜΜΙΑ 18 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ! ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!!!

  2. ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ "ΤΣΙΠΡΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΠΟ ΞΥΔΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΩΦΕΛΗ, ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΘΡΟ ΙΔΕΩΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ.

  3. Φίλε με έπεισες, στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Μητσοτάκη.

Comments are closed.