ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»

Ο ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ






ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στη μεστή συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Νίκο Χαζαρίδη (Alpha Ράδιο Καβάλας) που δόθηκε στις 26/6/2018 τέθηκαν ποικίλα…

ζητήματα τόσο της διεθνούς επικαιρότητας και εγχώριας επικαιρότητας όσο και θεωρητικά γύρω από τη λειτουργία της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το Brexit κ.α.

 Έτσι, αναλύθηκε το κίνημα εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, όπως ξεκίνησε με το Brexit και επεκτάθηκε μετά στις ΗΠΑ όπου προσπάθησε να το εκφράσει (εκμεταλλευτεί;) ο Τραμπ, καταφεύγοντας αναπόφευκτα σε μια τραγελαφική απόπειρα να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, δηλαδή τις απαιτήσεις των εργατικών θυμάτων της Παγκοσμιοποίησης στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα όσων από τη μεγαλοαστική τάξη κλπ. θίγονται από την ίδια διαδικασία.

Στη συνέχεια κουβεντιάστηκε η στάση του Ερντογάν και ποιες “από τα κάτω” δυνάμεις μες στην Τουρκική κοινωνία στηρίζουν και επηρεάζουν τις πολιτικές του με στόχο την Εθνική και Οικονομική κυριαρχία της Τουρκίας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

4 thoughts on “ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»

  1. κύριε Φωτόπουλε, όποιο αρνί φευγει από το κοπάδι, το Τρώει ο Λύκος, αυτά που λες
    ανήκουν σε άλλες εποχές.
    Η θεωρία απέχει πολυ από τη πράξει, η Ελλάδα υποφέρει από τους κλέφτες και από που εσύ δεν βλέπεις ή εμποδίζεσαι να πεις, εάν δεν επιστρέψουν το ΕΝΑ τρις ευρώ στην χώρα προκοπή δεν υπάρχει, είμαι περίεργος, γιατί όλοι σας οι Σοφοί το ξέρετε μα κανένας σας δεν το λέει;
    Γιατί κύριε Φωτόπουλε, Γιατί κρύβεστε;

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. Ειναι γνωστο αλλα θα πρεπει να το τονιζουμε! Μπηκαμε στην ΕΕ και συνακολουθα στην Ευρωζωνη ΚΥΡΙΩΣ για πολιτικους λογους (διαβαζε εθνικος κινδυνος απο Τουρκια).ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.Οι οικονομικοι λογοι ηταν παρεπομενοι.Βεβαια σ ενα ΚΥΡΙΑΡΧΟ εθνικο κρατος δεν περιποιει τιμη να εκχωρουνται τμηματα ολοκληρα της εθνικης του κυριαρχιας(οπως πχ η νομισματικη η αμυντικη και η εξωτερικη πολιτικη του) που ειναι πυλωνες και βασικη εκφραση της εθνικης του ανεξαρτησιας.Κριθηκε ομως τοτε ,σωστα κατα την γνωμη μου να γινει αυτη η παραχωρηση για να αποφευχθει ενας καταστροφικος για μας πολεμος με την Τουρκια και η πιθανοτητα δορυφοροποιησης της Ελλαδας στο πιο τυραννικο και βαρβαρο εθνος που ξερασε ποτε η Ιστορια!!Λογω της ετοιμοπαραδοτης σκεψης που μας διακατεχει πριν αρχισουμε παλι να λοιδωρουμε το προσφιλη μας σακκο του μποξ(την Δυση δηλαδη) θα πρεπει να ιεραρχησουμε πολλα γεωπολιτικα δεδομενα που κινουνται αεναα και αλλοτε μας ευνοουν και αλλοτε οχι.ΔΥΣΤΥΧΩΣ με ΕΥΘΥΝΗ ημων των Νεοελληνων της Μεταπολιτευσης θα πρεπει να απαντησουμε ΞΑΝΑ με συγχρονο τροπο στο τραγικο διλημμα:ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΝ ΣΑΡΙΚΙΟΝ……ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ???Αν ειχαμε συμβαλει θετικα στο οικοδομημα της ΕΕ(που δεν το καναμε)και αν δε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΜΕ με τοση μανια και ασυγχωρητη- μεταφυσικου τυπου λυσσα την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ(δημιουργωντας μια απιστευτη κρατικη νομεκλατουρα) θα μπορουσαμε σημερα που εφυγε η Αγγλια και η ΕΕ φτιαχνει δικη της αμυνα να ειμαστε σχετικα θωρακισμενοι και ασφαλεις.

  4. Αυτοί που υποστηρίζουν "πατριωτικά" την παραμονή μας στο σφαγείο της ΕΕ και των ανοιχτών αγορών, κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τους πάλαι ποτέ αριστερούς ευρωπαιστές τους σημερινούς δοσίλογους της κυβέρνησης.
    Το κύριο μέλημα της υπερεθνικής ελίτ είναι να παραμείνει η Ελλάδα δέσμια της Νέας Τάξης της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης με "αριστερά" ή "πατριωτικά" δεκανίκια.

Comments are closed.