ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ: ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!


ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΔΥΟ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΒΙΝΤΕΟ
ΘΕΡΜΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΕΝΑΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»!

Είναι πλέον έξω από τα όρια η προδοσία που...
επιτελείται εις βάρος της Ελλάδας από τους ίδιους τους ψευτοκυβερνήτες της που ενώ είναι υποτελείς και δωσίλογοι των αμερικανών και των γερμανών, τα βάζουν με την Ρωσία!

Έτσι τις όποιες διπλωματικές προσπάθειες έκαναν οι Ρώσοι για να αποτρέψουν την προδοσία και παράδοση της Μακεδονίας με την προδοτική συμφωνία της Πρέσπας, τις βάφτισαν κατασκοπία και απέλασαν δύο Ρώσους διπλωμάτες, με την γελοία πρόφαση ότι δήθεν οι απελαθέντες έθεσαν σε κίνδυνο την «ελληνική εθνική ασφάλεια»…


Ο πρώτος είναι ο Βίκτορ Γιάκοβλεφ αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει ο δεύτερος διπλωμάτης που απελάθηκε από την Ελλάδα, ο ανώτατος διπλωμάτης και θερμός φιλέλληνας Αλεξέι Ποπόφ (φωτό) πρώην γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ως «χώρο ευθύνης» τη Βόρεια Ελλάδα!

Τι δεν καταλαβαίνουμε; Το σιωνιστικό προτεκτοράτο που κάποτε ήταν η υπερήφανη Ελλάδα μας είναι στα χέρια προδοτών και όταν οι Ρώσοι τους λένε ότι παραδίδουν την Μακεδονία, οι προδότες τους βαφτίζουν κατάσκοπους και τους απελαύνουν!

Ακούστε την γελοία κατηγορία εναντίον των Ρώσων διπλωματών:

Οι δύο  Ρώσοι διπλωμάτες (Β.Γιάκοβλεφ και Α.Ποπόφ) «κατηγορούνται» ότι είχαν επιχειρήσει να αποσπάσουν πληροφορίες αντί χρηματικού ανταλλάγματος από Έλληνες αξιωματούχους σε ότι αφορά το περιεχόμενο και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια!!!

Επίσης «κατηγορούνται» ότι συγκέντρωναν πληροφορίες και δρούσαν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων στην περιοχή του Αγίου Όρους!!!


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]