ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! «ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ! – ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ» ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!




7 ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτυρία για την Μακεδονία πραγματοποίησαν πολίτες στον Λευκό Πύργο.

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές στο σημείο, ενώ κατόπιν τους πλαισίωσαν και πολίτες με τα οχήματά τους, οι οποίοι διαδήλωναν στον τερματικό σταθμό των αστικών λεωφορείων στο ΙΚΕΑ.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, ενώ αργότερα πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Φώναζαν συνθήματα όπως «Εδώ οι πατριώτες στο Hyatt οι προδότες» και «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία».

Για ώρα ήταν κλειστή η Λεωφόρος Νίκης και οι οδοί Εθνικής Αμύνης και Παύλου Μελά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που είναι ο πρωθυπουργός – Οι αστυνομικοί τους έκλεισαν το δρόμο με κλούβες και… τα «αίματα» άναψαν – Οι διαδηλωτές φώναζαν «είστε Χούντα» – Εικόνες από την κινητοποίηση για τη Μακεδονία

Η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκο, στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου να αποτρέψει τους διαδηλωτές να κινηθούν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν «Είστε Χούντα, είστε χούντα»…

Οι διαδηλωτές παρέμειναν για περίπου μία ώρα στο σημείο, φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών και στη συνέχεια αποχώρησαν προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον Λευκό Πύργο, όπου ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00 χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Τσίπρα Προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη φώναζαν οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…..

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 






 

loading...

3 thoughts on “ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! «ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ! – ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ» ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

  1. Φρουρα? Φρουρααα? Φρουρααα…που ειναι η φρουρα ρε παιδια? Φρουραααααα!!!!

  2. ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ

    ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ

    πηγη:Giannis Paterakis
    πηγές: ΕΥΤΑΞΙΑΣ-ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ
    πηγή: Ξυπνήστε ρε

    http://www.ksipnistere.com/2018/07/blog-post_858.html?showComment=1530772431228#c2972022527781623580

Comments are closed.