Σπ. Λυκούδης: Στο ΚΙΝΑΛ εκλέξαμε αρχηγό και δεν ξέραμε σε τι κόμμα θα είναι

«Βασικό χαρακτηριστικό των αριστερών είναι ότι είναι αισιόδοξοι χωρίς να έχουν πάντα δίκιο», επισήμανε στην εκπομπή «Ακραίως» ο Σπύρος Λυκούδης, εξηγώντας πως στην πολιτική έχει σημασία «να έχεις συνέπεια σε αυτά που υποστηρίζεις».

»Η επιμονή κάποιου να μένει σε ένα χώρο που δεν ιδέες του προδίδονται είναι δογματισμός», πρόσθεσε χαρκατηρίζοντας ωστόσο «απολύτως λογικές τις μετακινήσεις». 

Μιλώντας για το Κίνημα Αλλαγής, ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε πως είχε πει ότι δεν γίνεται πρώτα να βγάλουμε αρχηγό και μετά να φτιάξουμε κόμμα.

«Είχα πει και ήμουν ο μόνος πως αυτό θα είναι απαρχή δεινών», σημείωσε και πρόσθεσε: «Εκλέξαμε αρχηγό και δεν ξέραμε σε τι κόμμα θα είναι αρχηγός».

«Δεν έχω ενταχθεί στο Ποτάμι»

Για τη σύμπλευση του με το Ποτάμι υποστήριξε: «Έχω καλή και διακριτική συνεργασία με το Ποτάμι. Δεν έχω ενταχθεί σε αυτό. Θα δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε μπει σε μία ιδιαιτέρως σύνθετη πολιτική περίοδο».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως το Ποτάμι είναι «εξόχως ενδιαφέρον χώρος προγραμματικά» και πρόσθεσε: «Περιμένω τις πρωτοβουλίες του για να δω αν θα πορευτούμε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτύξει δική του αντίληψη. Ανέλαβε κυβερνητικές ευθύνες, προφανώς προσπαθεί να ρεαλιστικοποιήσει την πολιτική του. Δεν έχει κάνει ιδεολογικές τομές», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

loading...

1 thought on “Σπ. Λυκούδης: Στο ΚΙΝΑΛ εκλέξαμε αρχηγό και δεν ξέραμε σε τι κόμμα θα είναι

  1. γερασες και μυαλο δεν εβαλες καλη ανταμωση στα γουναραδικα

Comments are closed.