Δεν είμαστε Έλληνες είμαστε Σλάβοι


Στις 24 Ιουνιου 2016 ενας αναγνωστης της στηλης στην εργασια μου για τον Ιερο βασιλειο τον β, εγραψε τα σχολια τα οποια θα διαβασετε.

Συμφωνα με τον σχολιαστη δεν ειμαστε Ελληνες αλλα Σλαβοι. 

Ακολουθουν τα σχολια του αναγνωστη με μικρα μαυρα γραμματα* :

Μήπως τελικά ο Φαλμεράυερ στην διατυπωθείσα θεωρεία του περί εκλαυϊσμού της Ελλάδας στους μέσους αιώνας σύμφωνα με την οποίαν υποστηρίζει ότι το γένος των αρχαίων Ελλήνων εξέλιπε τελείως και οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των Σλαύων των Αλβανών και άλλων βαρβάρων αποτελεί μια κρυφή πραγματικότητα, μια πικρή αλήθεια που πρέπει να την αποδεχθούμε ως ελάχιστο φόρο τιμής και αποκατάστασης της ιστορίας για μια φυλή που έζησε και μεγαλούργησε πριν δυόμιση χιλιάδες χρόνια σ’ αυτήν εδώ την γη και που λεγόντουσαν Έλληνες;


Είναι άραγε η παρουσία των νεοελλήνων σ’ αυτήν την χερσόνησο ως κριτήριο, επαρκές τεκμήριο Ελληνικότητας που θέλγει την καταγωγή των από μια γηγενή φυλή των αρχαίων χρόνων που διαφορετικά σκεπτόταν και διαφορετικά έπραττε; 


Τι μπορεί να προσδιορίζει την Ελληνική μας καταγωγή; Η γεωγραφική νομή του Ελλαδικού χώρου από εμάς ή η συμμετοχή μας στον πολιτισμό και την παιδεία της κλασσικής Ελλάδας;


Αναλογισθήκαμε ποτέ εμείς οι νεοέλληνες πόσο λίγο γνωρίζουμε “εάν γνωρίζουμε” τους πραγματικούς Έλληνες;


Tο τεράστιο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην ζωτικότητα την σαφήνεια και το σφρίγος εκείνων με την ατολμία την ασάφεια και την ανιαρότητα την δική μας;


Το όμαιμον το ομόγλωσσον και το ομόθρησκον του Αριστοτέλη ως χαρακτηριστικό προέλευσης και βιολογικής συνέχειας είναι ικανό στην σημερινή εποχή να αποδώσει την Ελληνική καταγωγή σ’ αυτόν που θέλει να αποκαλείται ΈΛΛΗΝΑΣ στην ιστορική του σημασία και στον ευρύτερο του ορισμό;


Δεν υπάρχει γραμμικός ορισμός του Έλληνα παρά μόνο η αφηρημένη έννοια “σκέπτομαι και ενεργώ σαν Έλληνας” μια κοσμοθεωρία συνταιριασμένων λόγων και πράξεων που έδωσαν νόημα στην ζωή και τον θάνατο, στον πόλεμο και την ειρήνη, στον ρόλο και τον προορισμό της ανθρώπινης ύπαρξης σ’ αυτό το απέραντο σύμπαν, γιατί από τότε συνειδητοποιήθηκε στην Ελληνική σκέψη ότι η τραγωδία της ανθρώπινης ύπαρξης είναι ο δεσμός που μας ενώνει όλους.


Έλληνας είναι αυτός που κράτησε τα στενά των Θερμοπυλών, αυτός που με θώρακα και ασπίδα στον Μαραθώνα περίμενε τους Πέρσες , ο μελλοθάνατος Σωκράτης που στην τελευταία του ομιλία ζητάει από τους κατήγορούς του να τιμωρήσουν τους γιούς του αν τους φανούν ότι νοιάζονται περισσότερο για τα χρήματα ή για κάποιο άλλο πράμα παρά για την αρετή, είναι ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης που έφεραν στο πολιτικό προσκήνιο την προαίρεση την ευθύνη την καταδίκη και την τιμωρία, είναι ο Σόλων που δεν “υποσχέθηκε” αλλά έκανε την σεισάχθεια, είναι η σάτυρα του Αριστοφάνη και η σοβαρότητα του Θουκυδίδη, είναι εκείνος που αγωνίζεται να είναι δυνατότερος ανθεκτικότερος και πιο ειλικρινής απ’ ότι η ίδια η φύση του ορίζει, είναι εκείνος που γνωρίζει ότι το πεπρωμένο του μπορεί να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει να διευρυνθεί ή να στενέψει μόνο με την ελεύθερη βούληση, είναι το ανήσυχο πνεύμα του Μακεδόνα στρατηλάτη Αλέξανδρου το δημοκρατικό ήθος του Αθηναίου Περικλή και το ανυπότακτο μένος του Σπαρτιάτη Βασιλιά Λεωνίδα, είναι ο Αχιλλέας που προτιμά τον ένδοξο θάνατο από την άδοξη ζωή , είναι ο πολύτροπος Οδυσσέας που μάχεται την οργή των θεών ενσαρκώνοντας τον πόθο του Έλληνα για την Ιθάκη του και το βιός του, είναι…τέλος η ΑΝΤΙΓΟΝΗ που επιλέγει τον πέτρινο τάφο αντί μια ζωή που πρέπει συνεχώς να κρύβεται για να γλυτώσει. Αυτοί ήταν οι ΈΛΛΗΝΕΣ που δεν νοιάζονταν αν αυτό που έκαμναν θα ανταμειφθεί και λιγότερο αν θα θεωρηθεί ορθό, εφ’ όσον οι ίδιοι πίστευαν ότι είναι σωστό. 
Πόσο άραγε τους μοιάζουμε; Γιατί άραγε όλα αυτά που ξεκίνησαν από τους Έλληνες, η πόλη το κράτος η δημοκρατία, ο στοχασμός η ρητορική η φιλοσοφία, η δικαιοσύνη η ισότητα η ελευθερία, ο πόλεμος και η ειρήνη, η αρετή της αλήθειας και ο ορθός λόγος, έννοιες που αποτέλεσαν το αλφαβητάρι της ανθρωπότητας. για εμάς του νεοέλληνες να αποτελούν παρωχημένες σκέψεις σαν ανεκπλήρωτο ιδεολογικό δάνειο από μια άλλη φυλή και όχι εθνική κληρονομιά που πρέπει να διακονούμε ως μοναδικοί ΈΛΛΗΝΕΣ; Μήπως ήγκηκεν η ώρα να απαντήσουν οι νεοέλληνες στο ερώτημα που ψυχρά θέτει το απώτατο παρελθόν μας, ποιοί είναι οι Έλληνες;


Μήπως περισσότερο από κάθε άλλη φορά αυτές οι απειλές οι προσβολές και οι αμφισβητήσεις του κάθε Γερμανού Φαλμεράυερ “παλιού και νέου” που άλλοτε μας αποκαλούν τεμπέληδες και άλλοτε κλέφτες ως εξώγαμα των διαφόρων κατακτητών αποτελούν την κορυφαία στιγμή που οι νεοέλληνες πρέπει να συναντήσουν τους Έλληνες; Θυσιάσαμε τα πάντα, την Δημοκρατία μας την ελευθερία μας και την κυριαρχία μας, την Ιστορία μας για την πολιτική, την πολιτική για την εξουσία, ώστε να φθάσουμε στην οικονομική εξαθλίωση που προδικάζει την μεγάλη θυσία του Ελληνικού ιδεώδους που είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ στο βωμό των υλικών συμφερόντων από ανθελληνικά μιάσματα της πολιτικής που κυβερνούν αυτόν τον τόπο και από Ευρωπαίους σκυλάνθρωπους που τον επιβουλεύονται. Μια αξιοθρήνητη και ανυπόληπτη μπουρζουαζία στην υπηρεσία της αλητείας, αρνητές της ιστορίας μας, μοντερνιστές της Αριστεράς και παλαιομοδίτες της Δεξιάς, γελοίες φιγούρες μιας κωμικής τραγωδίας, παντογνώστες του τίποτα και άκρατοι κρατιστές, δουλοπρεπείς στους ισχυρούς και υπερόπτες στους αδυνάτους, κόλακες αυλοκόλακες και παρατρεχάμενοι της εξουσίας σε μια κυβέρνηση με ένα Πρωθυπουργό στον ρόλο της Μήδειας για τον Λαό του, μια παλίρροια ανθρωποειδών που πλημμύρισε το πολιτικό σύστημα με τοξικά απόβλητα του μηδενισμού, που εμπαίζουν τον Λαό πουλώντας του σωτηρία για να τον αποπροσανατολίσουν κάθε φορά που επιχειρεί να βρει την ταυτότητα του, το DNA του, και τον Ιστορικό του προορισμό.


Ποιόν άλλο εξευτελισμό πρέπει να υποστεί αυτός ο Λαός για να αφυπνισθεί να ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ να ταυτοποιηθεί με την Ιστορία του και να αποβάλλει την ένοχη σιωπή που τον διασύρει φωνάζοντας φτάνει πια; Εδώ είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ που πολεμούν για να ζήσουν και δεν υποτάσσονται για να επιβιώσουν.

Αυτες ηταν οι αποψεις του αναγνωστη.


Eλληνες μην ξεχνατε τι σας αναφερω σε ολες τις ιστορικες εργασιες μου και σε ολα τα αρθρα μου.

Οι καθημερινες πραξεις καθοριζουν το ποιοι ειναι οι γνησιοι Ελληνες.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 

Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 

Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο, ομως αυτη
την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.


Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 


Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 
Ειναι το λογοτυπο της στηλης μου εδω και χρονια.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΣΙΕΣ 
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 
ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ 
ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης 
παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.


Ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.
 


Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.
 

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.
 
  
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο- ρωμαικο θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. 



Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
 
 
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες    σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.

Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,

εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 

 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
  
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 
 
 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος 
Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 
 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
 



Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

 

 


 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 

Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 


Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 


Οι προδοτες, οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 

Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε.


Αυτο διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 

Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,

ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 

 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 

 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.


Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.


Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
 



Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 



Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.
 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τσιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Βασιλεως Νικηφορου του β
Φωκα.

Ο Ιωαννης δεχτηκε να δολοφονηθει ο θειος του
διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.
 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 



Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.


Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” ελπιζετε .
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 

Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 

Ελληνες για να επιτυχουμε την ειρηνικη, ειτε την βιαιη και δυναμικη,εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνγταγματος με βαση το δικαιωμα που μας δινει το συγκεκριμενο αρθρο ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη και αφοσιωση ολα οσα αναφερονται στο λογοτυπο της στηλης.  


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ




* ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

loading...

21 thoughts on “Δεν είμαστε Έλληνες είμαστε Σλάβοι

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Εσχάτη Προδοσία και συριζο-πουστιές: Η νέα ταμπέλα (βλ.φωτο) πιο μακρυά από το δρόμο, ίσα για να προσέχουν οι οδηγοί μόνο το "Επανομή".

    Πριν από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τα ΜΜΕ μας παρουσίαζαν κάποιες αλλαγές σε ταμπέλες που περιείχαν το «Μακεδονία» στα Σκόπια, στα πλαίσια της προπαγανδιστικής εκστρατείας για να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι κάτι άλλαξε στα Σκόπια και να δει με θετική διάθεση την συμφωνία.

    Τώρα, αποκαλύπτεται ότι αποσύρονται ταμπέλες που αναφέρουν το όνομα «Μακεδονία», από την από δω πλευρά των συνόρων!

    Και ιδού ένα παράδειγμα, πριν και μετά: αποσύρθηκε ταμπέλα που έγραφε «Δρόμοι του κρασιού της Μακεδονίας» και στη θέση της τοποθετήθηκε άλλη, που γράφει «Δρόμοι του κρασιού Βορείου Ελλάδος»!

    Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

    (ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

  2. DEITE ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ.

    ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ
    ΨΩΡΡΑ , "ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ
    ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΝΩ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΒΡΙΖΕΙ
    ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.

    ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΙΤ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ
    ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΟΥ.

    Ανώνυμος15 Ιουλίου 2018 – 12:45 μ.μ.
    ΕΥΓΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 11.30π.μ.,

    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ…"ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ…"ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ΕΥΝΑΡΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ…"ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΕΥΝΑΡΔΟΣ, ΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΤΟ 1841, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ…"ΕΒΡΑΙΟ" ΡΟΤΣΙΛΔ ΚΑΙ…"ΕΣΑΕΙ" ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ…"ΠΑΣΗΣ" ΕΛΛΑΔΟΣ …"ΑΡΧΙΕΠΕΙΣΚΟΠΟ" ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ" ΤΗΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ…

    ΕΑΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΑ…"ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ, ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΜΙΑ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ…146π.χ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ…"ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" ΔΕΝ…ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ,…ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ… "ΝΕΑ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ…"ΠΑΡΑΠΑΝΩ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσωπική ΜΑΡΤΥΡΙΑ για την οργάνωση ΣΩΡΡΑ!

    "Ελλήνων Συνέλευσις"AthanΑρτέμης Σώρραςεγκληματική παραθρησκευτική οργάνωση

    Ήρθε η ώρα νομίζω να λάμψει η αλήθεια.

    Δεν πιστεύω πως η δικαιοσύνη είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη στη χώρα μας, αλλά νομίζω η χθεσινή απόφαση είναι ένα πρώτο βήμα για να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα της οργάνωσης αυτής.

    Με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.

    Η ιστορία ξεκινάει από παλιά και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «παράξενο» ερευνητή Νικόλαο Γόνο που αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης αυτής αλλά και την δημοσιογράφο Άννα Δαβίτη που είχε το σθένος και το θάρρος, εν μέσω απειλών για την ζωή την δική της και των συγγενών της, να βγει και να πει την αλήθεια, αφού ένα διάστημα ήταν μέλος της οργάνωσης αυτής και γνώριζε τα πράγματα εκ των έσω.
    Παρακάτω θα καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία με σκοπό να προειδοποιήσω και εγώ όσους έχουν πέσει στην παγίδα της οργάνωσης αυτής.

    Θέλω να έχω την συνείδηση μου καθαρή και ότι κάνω το σωστό για να αποτρέψω άτομα που θα τον πιστέψουν,να πέσουν θύματα αυτής της σκοτεινής και επικίνδυνης οργάνωσης με την εγκληματική ιδεολογία. Δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες απλά θα μεταφέρω όσα είναι απαραίτητα για να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο της οργάνωσης αυτής.

    Κατά αρχάς να πούμε ότι ο Σώρρας δεν είναι απλά ένας απατεώνας που τα κανάλια τον εμφανίζουν. Ούτε ξύπνησε μια μέρα που δεν είχε τι να κάνει, βρήκε κάπου 600 δισ. και είπε τι να κάνω ας πάω να σώσω την Ελλάδα. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και το θέμα θα το αντιμετώπιζε όχι η δικαιοσύνη αλλά κάποιο ίδρυμα. Δεν έγινε όμως έτσι.

    Εμφανίζεται σε μια συγκυρία δύσκολη για την Ελλάδα που όλοι ασχολούμασταν με ΔΝΤ και μνημόνια το 2011. Όχι πιο πριν, ούτε πιο μετά. Για όσους ασχολούνται με του αριθμούς μπορούν να καταλάβουν.

    Περιληπτικά να αναφέρω ότι από τα παραπάνω βίντεο αλλά και από την παρακάτω μαρτυρία, προκύπτει ότι ο σκοπός του κυρίου αυτού είναι να εξυπηρετήσει πιστά τα αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από αυτόν και που τον φύτεψαν εδώ,ώστε να προσπαθήσει να φέρει σε πέρας μια επιχείρηση αμερικάνικου στυλ διχασμού των Ελλήνων, που θα χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή από αυτούς που θέλουν την αποσταθεροποίηση μέσα στη χώρα. Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας δεν αποτελείται μόνο από μια ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση αλλά από ένα σύνολο κινήσεων διχασμού των Ελλήνων είτε θρησκευτικό διχασμό , είτε κοινωνικό, είτε πολιτικό, οτιδήποτε μπορεί να στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου. Αναλυτικά υπάρχουν τα άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση αυτή, οπότε όποιος θέλει μπορεί να εμβαθύνει περαιτέρω.

    Προσωπικά νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει η δικαιοσύνη να φέρει στο φως τα ευρήματα της έρευνας όταν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά εάν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, είμαι βέβαιος ότι θα ακουστούν πρωτόγνωρα πράγματα.

    Με την σειρά μου καταθέτω την δική μου μαρτυρία για την οργάνωση αυτή μετά από προσωπική επαφή με πλανεμένα μέλη τους, με την ελπίδα κάποια στιγμή να καταλάβουν έστω και στο πάρα πέντε την απάτη του «θεού τους» αλλά και τους κινδύνους που κρύβει η τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο Σώρρας, για τους ίδιους και τους συγγενείς τους.

    Όσα ειπωθούν παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινά και ο καθένας έχει κρίση για να κρίνει τι ακριβώς είναι η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ποιοι είναι οι απώτεροι σκοποί της.

  4. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΡΑΒΙΝΟΙ", ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ…"ΕΥΘΥΜΙΣΑΝΕ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ…"ΔΙΚΑΙΩΣ" ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ…"ΕΥΘΥΜΙΣΗ" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ…"ΚΛΑΨΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ…"ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ…"ΣΤΡΑΦΙ" ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ …"ΗΘΕΛΑΝ"…

    ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ…"ΜΠΑΦΙΑΣΕΙ" ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ …ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ…"ΙΣΟΒΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ…"ΠΕΡΝΟΥΣΕ" ΣΤΟΝ…"ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"…

    ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ…"ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ" ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ …ΥΠΟΝΟΜΟ…

    ΠΑΕΙ Ο "ΚΟΤΣΙΦΑΣ", ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ…"ΚΟΤΣΙΦΟΠΟΥΛΑ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ "ΡΑΒΙΝΑΚΙΑ", ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ …"ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ…"ΠΟΠΟΛΟ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

    ΔΕΣ ΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…"ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗ" ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ , ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…"ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ… "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"…

    ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ…"ΚΟΨΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ…ΣΩΡΡΑ…

    ΛΕΕΙ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΟΤΙ, "ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ…ΑΛΗΘΙΝΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗ ΓΚΟΝΟ", ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ…"ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ"…ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ…"SOROS" ΓΙΑ ΤΟ…"ΑΛΗΘΕΣ"…

    …ΒΡΕ ΤΟΝ…"ΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΝΙΚΟΛΑΚΗ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΡΙΝΟ-ΚΕΡΟ", ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…"ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ…"ΙΑΤΡΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΑΒΙΤΗ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟΝ…"ΠΟΝΟ" ΤΗΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ Ο… "ΚΑΙΡΟΣ…ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ"…

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ "ΝΕΥΡΑ", ΓΙΑ ΤΑ…"ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ"…600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ…"ΑΡΠΑΖΕΙ" 10ΡΙΚΑ, 50ΡΙΚΑ, 150ΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ…"ΘΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…"ΩΡΑΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ…"ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ"…

    …ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΤΑ…600 ΔΙΣ…"ΥΠΑΡΧΟΥΝ", ΑΛΛΑ ΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ…"ΚΑΚΟ" ΚΑΙ …"ΥΠΟΥΛΟ" ΣΚΟΠΟ… ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ…"ΔΙΧΑΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ …ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ…"ΕΝΩΜΕΝΟΙ"…

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…"ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ" ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ …"ΗΛΗΘΙΟΙ", ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ…"ΠΟΝΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΣΩΤΗΡΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΠΛΑΝΕΥΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΠΑΤΡΙΔΑ" ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ "ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΤΟΥΣ…"ΒΡΙΖΟΥΜΕ" …

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ", ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  7. Είχα επιλέξει να μην μιλήσω όλο αυτό το διάστημα εώς ότου βγεί επίσημα η απόφαση από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και περάσει και η επέτειος των Ιμίων.

    Πριν από ένα και χρόνο , δημιουργήσαμε αυτές τις ομάδες για να ανατρέψουμε μια προδοσία ενάντια στο Έθνος μας , που προσπάθησαν να περάσουν με το Λαθρονομοσχέδιο της Ιθαγένειας , οι κυβερνώντες και αυτοί που τους πατρωνάρουν.

    Το παιχνίδι όμως αποδείχτηκε στημένο από όλες τις παρατάξεις, ακόμα και τις ακροδεξιές..

    Στο παιχνίδι μέσα , διάφορες εφημερίδες υποτίθεται "πατριωτικού" ενδιαφέροντος, κόμματα ακροδεξιά εώς ακροαριστερά..

    Όλοι τους, δεν έκαναν το αυτονόητο, μια νόμιμη προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί ο Λαθρονόμος..

    Όλοι τους (και εννοώ ΌΛΟΙ) παίζανε με τους όρους του συστήματος και ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΎ..

    Ας τους πάρουμε από την αρχή αν και θα πονέσει αρκετά η αλήθεια..

    ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: πάλεψαν φανερά υπέρ του Λαθρονομοσχεδίου , οπότε δεν χρειάζετε να πω κάτι παραπάνω ότι κρίνονται ύποπτοι για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας , καθότι ενήργησαν υπέρ του Λαθρονόμου και έκαναν προπαρασκευαστικές ενέργειες δια εσχάτη Προδοσία.

    Ν.Δ.: δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο , αλλά είπε ο Σαμαράς ότι "όταν θα έρθει στην εξουσία θα τον καταργήσει.." δηλαδή εάν δεν έρθει ποτέ στην εξουσία , δεν θα κάνει τίποτα..

    Ενήργησε και αυτός ψηφοθηρικά για να αρπάξει μερικούς ψήφους και συνάμα να μην κάνει τίποτα το ΝΟΜΙΜΟ , για να καταργηθεί από το ΣτΕ ο Λαθρονόμος , έχοντας βέβαια την ικανότητα μιας και έχει πλειάδα δικηγόρων η Ν.Δ για να συμβουλέψουν τον πρόεδρο τους.

    ΛΑΟΣ: Δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο και μάζεψε 500.000 υπογραφές από πατριώτες και δεν έκανε τίποτα άλλο.
    Έχει (υποτίθεται) 2 πατριώτες δικηγόρους (Βορίδης και Πλεύρης) και δεν έκαναν το αυτονόητο που γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας , να προσφύγουν στο ΣτΕ για να ακυρώσουν τον Λαθρονόμο.

    Αντιθέτως ο Καρατζαφέρης εκείνο το βράδυ μας απεκάλεσε πράκτορες μέσα στην Βουλή(όταν είμασταν από έξω και φωνάζαμε) και εφόσον δεν διαφώνησε κανένας από τους Βουλευτές του, τόσους μήνες που πέρασαν, συμφωνούν με την άποψη του Προέδρου τους..
    Έβαλε και στο τσεπάκι 500.000 πατριώτες για να τους στέλνει προεκλογικό υλικό για τις επόμενες εκλογές..

  8. Χ.Α.: φυσικά και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να οσμίζεται το που φυσάει ο άνεμος και αναλόγως να πράττει για ψηφοθηρικούς λόγους.

    Πέρα από 2-3 πορείες που ΠΑΝΤΑ κατέληγαν στα γραφεία τους (τυχαίο; δεν νομίζω..) δεν έκανε το αυτονόητο, να βάλει τον δικηγόρο τους να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως όμως έβαλε τον δικηγόρο του ο κ. Μιχαλολιάκος για να στείλει εξώδικο στο ΑΛΤΕΡ για να εμφανιστεί στις προεκλογικές εκπομπές (τυχαίο; δεν νομίζω..)

    Και συνεχίζω με την Χ.Α διότι νομίζουν πολλοί ότι εκφράζει τους Πατριώτες.. Πέρα από μερικούς λαρυγκισμούς (ακα άναρθρες κραυγές) και ορισμένες πορείες δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ έμπρακτο για να σταματίσει και να ακυρώσει τον Λαθρονόμο. Μόλις τελείωνε η πορεία-συγκέντρωση έπεφταν και μερικές ψιλές με τα ΜΑΤ για να μπορεί ο κ. Μιχαλολιάκος να βγαίνει και να το παίζει κλαμμένος στους δικούς του διότι το "σύστημα" τους πολεμάει..

    Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ που μπορούσε με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως ψηφοθήριζε ανάμεσα σε απογοητευμένους πατριώτες της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ..

    Αντιθέτως μάλιστα , όταν εκδικαζόταν η προσφυγή του πατριώτη δικηγόρου για την ακύρωση του Λαθρονόμου στο ΣτΕ, όλο τυχαία , εκδικαζόταν στην Ευελπίδων 8 άτομα του Άγιου Παντελεήμονα και είχε βγάλει ανακοίνωση η Χ.Α για να παρευρεθούν όλοι εκεί και ΌΧΙ στο ΣτΕ όπου κρινόταν η τύχη του ΈΘΝΟΥΣ όπου είχαμε βγάλει εμείς ανακοίνωση από τις ομάδες μας..

    Και ερωτώ , τί είναι πιο σημαντικό , τα 8 έστω και 100 άτομα που θα έτρωγαν το πολύ 1 χρόνο με αναστολή ή η τύχη ολόκληρου ΈΘΝΟΥΣ;

    τέτοιοι "πατριώτες" είναι..

    Δεν ξεχνάω φυσικά την εφημερίδα ΣΤΟΚΟΣ που και αυτή ως γνήσια "πατριωτική" που είναι , δεν έβαλε τον δικηγόρο της τον κ. Βαρίδη (ναι καλά το έγραψα.. Βαρίδη είναι του πατριωτικού χώρου..) για να κάνει μια προσφυγή κατά του Λαθρονόμου.

    Αντιθέτως και αυτή καλούσε όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν στην Ευελπίδων στην δίκη των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα , για να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ στο ΣτΕ που εκδικαζόταν η προσφυγή κατά του Λαθρονόμου και ενώ ήξερε ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα..

    Τέτοιες Ν@υ@ρχιδες της "πατριωτικής" ανενημέρωσης έχουμε..

    Σταματήστε να αγοράζετε αυτές τις φυλάδες που πουλάνε πατριωτισμό για να φύγουν από τον χώρο μια και καλή αυτοί οι έμποροι που λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο..

    Όλοι τους παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου , όμως όλοι τους είναι ΜΠΑΤΣΟΙ και έχουν το ίδιο το αφεντικό , το σύστημα..

    Φωνάζουν , κλαίγονται , μερικές φορές ακόμη και δέρνονται και αυτομαστιγώνονται ΑΛΛΑ δεν κάνουν αυτό που πρέπει.. Το νόμιμο..

    Κάνουν αυτό που τους λέει το αφεντικό για να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ και να διαλύσουν τον πατριωτικό κόσμο..

    Προτιμούν να στείλουν 10 πανύβλακες για να δαρθούν με τους Ματάδες , να τους συλλάβουν και να αποκτήσουν φάκελο στην υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και μετά να στείλουν τον δικηγόρο τους για να τους βγάλει (για να τους έχουν και αιώνια ευγνωμοσύνη οι πανύβλακες) , παρά να στείλουν εξαρχής τον δικηγόρο τους να καταθέσει την αίτηση ακύρωσης του Λαθρονομοσχεδίου..

    Απευθύνομαι στους Χρυσαυγήτες και στους Ενταγμένους Πατριώτες (του Σαμαρά..) , εσείς δεν είστε που λέτε ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι υπηρέτες του Συστήματος και άρα εχθροί σας ;
    Θα σας αντιστρέψω και εγώ την ερώτηση..

    Εσείς δεν υπηρετείτε τους καλούς μπάτσους του συστήματος (βλέπε Μιχαλολιάκος και Στόκος); Άρα είσαστε και εσείς υπηρέτες του Συστήματος όσο και να μην το θέλετε. Γιαυτό την επόμενη φορά να μην ξαναπλακώθείτε με τα ΜΑΤ , αφού τον ίδιο σκοπό εξυπερετείτε και οι δύο..

    Τα ΜΑΤ τουλάχιστον πληρώνονται.. Εσείς το κάνετε τζάμπα..

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  9. Δεν Είμαστε Έλληνες Είμαστε πρόθυμοι Συριζέοι

  10. ευταξουλα
    θα σε φαει μωρη σοραγια ο ερωτας για τον μπατιρογυφτο
    σου εφαγε και την προικα και στο τελος θα μεινεις στο ραφι

  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

  12. AΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑΣ
    ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΤΑΦΟΡΑ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

  13. …"ΑΗ" ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΟΙ…"ΘΑΥΜΑ" ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΤΙ "ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ"…
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΣΚΡΟΦΑ ….
    …ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ…"ΘΑΥΜΑΣΤΑ" ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ… Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ KONTΟΠΟΥΤΑΝΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΟΧΙΑΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ 150αρικα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΙΕΣ . ΕΑΝ ΤΣΕΠΩΣΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ 150αρι ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΣ Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑ ΚΑΙ ΣΑ ΜΑΣΑΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ 10αρικο ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΤΗΜΕΝΤΟ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΜΝΙ ΤΙ ΜΝ'Ι? ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ 150αρια ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΜΕ ΤΑ 150αια ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ '΄ΤΣΑΠΕΛΑ'' ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΩΡΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥ» ΤΟΤΕ..

    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Μπατιρογυφτος. Ακουστε τι λεει για τους αγραμματους χωρικουσ που δαγκωσε.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους συνεργατεσ μου απατεωνες !! λέει ο βραχυσωμοσ γυφτος! Μασαμε καλα χοντρα λεφτα τα ζαγαρια χαμπρι δεν παιρουνε ασε που τρελαθηκανε και στη τσιρλα και την μαστουρα!
    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΡΙΔΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!

    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ…..

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ( ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΕ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ)…ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΕΝΩ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΥ…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ !!

  15. ΗΓΕΤΗΣ15 Ιουνίου 2012 – 4:02 μ.μ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
    ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑ 8ΩΡΟ 16 18 Κ ΜΕ ΔΥΟ ΡΕΚΟΡ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 27 Κ ΜΙΑ 38 ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6 ΔΗΣΚΟΚΗΛΕΣ 3 ΣΤΗ ΜΕΣΗ 3 ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 8 ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑΛΗΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ
    ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΘΑΠΕΙΑ
    Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΟΡΘΙΑ Κ ΝΑ
    ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΛΙΓΓΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΠΟΝΟΥΣ ΦΡΙΚΤΟΥΣ Γ'ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΩ!ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΘΑΣΕΥΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ 2Ο ΚΙΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ Κ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΜΟΥ ΚΡΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 222 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 365 ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΡΟΙΚΑ
    Κ'ΕΝΑ ΕΛΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!ΧΑΧΑΧΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΟΜΩΣ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ
    ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΗΡΑ ΠΗΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Ν.ΤΑΞΗ

  16. ΗΓΕΤΗΣ15 Ιουνίου 2012 – 10:52 μ.μ.
    αργησα να μπω ειμουν εκτος !το προβλημα
    ξεκινησε απο τις ενεσες που εφαγα για τη μεση
    κ μετα ηρθε αλλη αναποδια σπασιμο δεξιων πλευρων κ 2
    μηνες στο κρεβατι αλλαξε ο μεταβολισμος μαζι με την ακινησια
    αχ!καλα τα λες αλλα μαλλον δεν ξερεις απο πονο!
    πιεζονται τα νευρα κ σε θανατωνουν επειτα σου ειπα δεν τρωω κ αυτο ειναι
    λαθος τρωω μια φορα δεν τρωω βραδυ ποτε ουτε πρωινο
    πινω εναν καφε σκετο αλλα το βαρυ μου αμαρτημα δεν λεω οχι σε γλυκο!
    οι ψυχολογοι λενε υποκαταστατο κ περιεργως το ζακχαρο 70 τελος παντων δινε
    εσυ τις χρησιμες συμβουλες σου θα μπει κ καποιος φιλος τωρα λειπει εκει να δεις ηρωα δεν θα μιλησω εγω γ'αυτον ας το κανει μονος!εχει κ αυτος αναλογα ενδιαφεροντα!κ επειδη εχασα πολλα επιδιδομαι σε αγωνα διαβασματος θα σας βρω το πρωι πρωτα ο θεος καλο ξημερωμα σε ολους!

    ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΓΝΩΜΗ
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΩ!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ
    ΚΡΗΤΙΚΗ!!!!

  17. Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη σε «εθνικιστές», σε «πατριώτες» και σε τηλε-εμπόρους εθνοσωτηρολογικού σανού. Είναι όλοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ. Όταν μάλιστα ανακατεύουν το έθνος με την οφιολατρική συμμορία του Αβραάμ και του Μωυσή μου έρχεται να ξεράσω στα μούτρα τους. Για να ανανήψει η Ελλάδα και να βγει από την εντατική μεταξύ άλλων χρειάζεται ΚΑΙ θρησκεία. Όχι βέβαια τα σαπισμένα σκουπίδια του λαθρομετανάστη Ναζώρ, ούτε τα μεταλλαγμένα αποκαΐδια του 12θεϊσμού.

    Ο εθνικισμός είναι ένα ηλιόλουστο λιβάδι γεμάτο σανό που περιμένει τα ζώα να πάνε να βοσκήσουν. Μόλις μαζευτούν πολλά έρχεται το δρεπάνι και τα κάνει φέτες ζαμπόν για το τοστ και παϊδάκια για τη σχάρα. Γι αυτό μην τσιμπάτε δολώματα που απευθύνονται σε ηλίθιου, οι ναζιστες του Πιθηκολιακου.

    (Άσχετη ρητορική ερώτηση: Εσείς οι υπερπατριώτες και υπερπατριώτισσες μήπως σταματήσατε να βλέπετε τα τουρκοσήριαλ;)

    Κάποιοι άσχετοι νεοελληνόφωνοι συμπαρατάσσονται ως πιθήκια που είναι με τα εθνικιστικά κινήματα των ακροδεξιών ευρωμαϊμούδων. Άλλοι πιο εξαγορασμένοι φτάνουν να ζητάνε σύμπλευση με το Ισραήλ(!) στον αγώνα κατά του Ισλάμ(!). Για να το ξεκαθαρίσω, εμείς δεν έχουμε κανένα αγώνα κατά του Ισλάμ γιατί βασικά είμαστε εναντίον όλων. Όσο και να πασχίζουν να μας εμπλέξουν, δεν υπάρχει καμιά λογική στο να φορτωθούμε τα εγκλήματα της Δύσης ή εκείνα των Εβραίων. Όσο το Ισλάμ δεν μας ενοχλεί, δεν το ενοχλούμε, άσχετα αν το γουστάρουμε ή το σιχαινόμαστε. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά μας με την ψευτο-εθνικιστική Δύση. Οι Ευρωπαίοι και οι Εβραίοι δεν δημιουργούν τίποτα. Απλά μυρηκάζουν τον υπάρχοντα πατημένο και κατουρημένο σανό. Ο εθνικισμός είναι γι αυτούς μπίζνα. Τον πουλάνε υπό μορφή ναρκωτικού για να πλουτίσουν κι άλλο οι εταιρείες των «αόρατων» που λυμαίνονται τον πλανήτη. Κανένας τους δεν έχει μπει στον κόπο για παράδειγμα να συνθέσει κάτι το νέο πάνω στην έννοια του εθνικισμού. Τα σκατά που δημιούργησαν με την αποικιοκρατία οι μεν και με την κρατική τρομοκρατία του σιωνισμού οι δε, ας τα φάνε μόνοι τους.

    ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ Η Ε,ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΓΚΥΤΩΣΕΙ, ΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  18. ψευτοπατερακη μη παριστανεις καποιον μεγιστια γιατ απο τα πολλα ψεμματα θα σου πεσει τελειως το τσουτσουνι και αντε να το βρεις!!

  19. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ…ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ?…..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ?…Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΦΥΛΑΚΑ''ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ…..ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?…Ε ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΙΟΣ ΚΟΡΠΗ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!….ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΙΣΑΙ….ΕΜ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟΥ Π'ΤΣΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΧΘΕΣ ΑΝΑΔΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ….ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?…Ε ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΡΑΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΙΘΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ ΜΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Ε ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΕΛΛΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΕΠΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΣΗΜΟΡΑΧΟ ΓΟΡΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΕΙΠΑΝ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΓΟΡΙΛΑ!!….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΑΛΛΑ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ 150αρια Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΩΡΑ!….ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΑΤΙΝΟΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ…ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ Ε ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΡΥΠΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΛΑΝ!!!….ΜΟΑΑΑ ΔΙΑΒΓΕ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΓΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑΝ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ…..ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΩ ΤΑ mail ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΚΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ…..ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΣΕ ΡΥΠΑΡΕ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΕΥΚΛΑΣΙΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΟΕΙΔΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΑΡΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ YOSHEF ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ HAIFA ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΣΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ….salom….salom..

  20. ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΓΝΩΜΗ
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΩ!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ
    ΚΡΗΤΙΚΗ!!!!

    ΤΙ ΄΄ΚΡΗΤΙΚΗ''? ΓΡΑΒΙΕΡΑ ?

  21. οχι καλε,τη γαλλικη ριβιερα εκει παραθεριζει ο γυφτος η γυφτισσα τα γυφτακια ο γυφταξιας και ο ταραρομ

Comments are closed.