Θα ρθει ο Μητσοτάκης κι όπως με το Σαμαρά θα δείτε τι θα πάθετε ..με τις Συντάξεις

τον απολογισμο μετρηστε στο τελος του 2019 κι οχι τον προυπολογισμο για χαριν της τροικας .. με βαση τους απολογισμους δε κοπηκε σχεδον τιποτε τοσα ετη συριζα κατι ψιχουλα .. και οι περιφημες περικοπες του 2019 ειναι ψηφισμενες απο το ετος 2015 με τι νεα δημοκρατια που παρανομα ο συριζα
δεν εφαρμοζει .. μετα πιεσεων τροικας το συριζα επινοησε το νομο κατρουγκαλου που συνδεει οικονομικους δεικτες με περικοπες που δεν τον ψηφισε η νδ η οποια ψηφισε το ψαλιδι στις συνταξεις .. και τι ψαλιδι ψηφισε η νδ να μη λαμβανεται ουτε 200 ευρω συνταξη με βαση τι ρητρα μηδενικου ελειματος .. τα λοιπα ειναι παραμυθια της χαλιμας . αν κανει το λαθος και EFARMSOSEI το συριζα της περικοπες THS νδ .. δε θα παρει ψηφο ουτε απο τις γυναικες τους .. τιποτε δε θα κοπει ..θα ρθει ο μητσοτακης κι οπως με το σαμαρα θα δειτε τι θα παθετε ..

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Θα ρθει ο Μητσοτάκης κι όπως με το Σαμαρά θα δείτε τι θα πάθετε ..με τις Συντάξεις

  1. ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΗΤΗ πάλη σανό σε τάισαν , οι περικοπές βρε βόδι μπορεί αριθμητικά να σου φαντάζουν στο φτωχό σου το μυαλό λίγες , ξερνάς βρε χορτοφάγε τις περικοπές των ΕΦΑΠΑΞ , των ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ , τις αυξήσεις ΦΠΑ , ειδών πρώτης ανάγκης και καυσίμων , την μείωση του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ , την αύξηση των ΦΟΡΩΝ , ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ……

  2. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΣΤΕ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ? ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΑΛΗΤΕΣ ? ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΊΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ ! ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  3. Φιλαράκο αν θα έρθει ο Κούλης θα το οφείλει στον φίλο του Μπούλη δηλαδή το αφεντικό σου τον Τσίπρα. Μαζί ψηφίσαν και το τρίτο μνημόνιο. Οπότε μαζί έχουν ψηφίσει κι όλα τα μέτρα. Συνεταιράκια. Το 'να χέρι (σύριζα ανελ) νίβει τ' άλλο (νδ, πασόκ ) και τα δυο το σύστημα. Μη σου πω ότι μαζί θα κυβερνήσουν κάποια στιγμή. Δες τους, βάζουν πάλι το δίλημμα "πρόοδος ή συντήρηση". Θυμάσαι πότε βάζαν πάλι τέτοιο δίλημμα και ποιοι; "φως σκοτάδι" σου θυμίζει τίποτα; Αν όχι να σου θυμίσω εγώ. ΝΔ και Πασόκ. Τότε που δήθεν τσακώνονταν αλλά μαζι τα ψηφίζαν όλα για τα αφεντικά τους. Και κάποια στιγμή μας κυβέρνησαν μαζί. ΄Ασε λοιπόν τα ψόφια. Η ιστορία σήμερα επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Comments are closed.