Η νέμεσις ως κάθαρση χτυπάει και πάλι την πόρτα της χώρας μας,ας την καλοσωρίσουμε…..

Αν δει κανείς με ψυχραιμία τα πράγματα σίγουρα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε κρίσημο σταυροδρόμι και η ύπαρξη της,όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι μας,στο μεταίχμιο. Με προσεκτική μελέτη του κατηγορητηρίου της ιστορικής δίκης των έξη
(π.χ. της παραγρ.10 και της παραγρ.13) εύκολα θα εντοπίσει κάποιος ομοιότητες στις αποφάσεις και πράξεις της κουστωδίας των ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑ στην εξωτερική και οικονομική πολιτική ,με εκείνες που οδήγησαν τους εν λόγω κατηγορούμενους το χάραμα της 15/11/1922 στου Γουδή.Η νέμεσις ως κάθαρση χτυπάει και πάλι την πόρτα της χώρας μας,ας την καλοσωρίσουμε…..

loading...

3 thoughts on “Η νέμεσις ως κάθαρση χτυπάει και πάλι την πόρτα της χώρας μας,ας την καλοσωρίσουμε…..

  1. τακ τακ τακ
    ναι παρακαλω η νεμεσις?
    οχι Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ
    εεε αντε γαμηθειτε και οι τεσσερις

  2. Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2018
    Δεν πρόκειται ούτε για γλωσσικό ολίσθημα ούτε για λεκτική γκάφα του Τσίπρα, αυτό που εκστόμισε. Προετοιμάζει το μυαλό του Έλληνα να αποδεχθεί μια ακόμη προδοσία. Τα ίδια έκανε με το Σκοπιανό όταν έκανε τις δηλώσεις για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων . Εντολές είχε ο επίτροπος Χαν από την κυβέρνηση σχετικά με το ζήτημα των συνόρων.

    Ερωτηθείς για τις συνομιλίες της Αθήνας με τα Τίρανα, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:

    «Τα δύο θέματα που απομένουν, πέραν της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, είναι το ζήτημα του εμπολέμου και των συνόρων το οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί μια κάποια διευθέτηση. Θέματα τα οποία όμως ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει».

    Οι κομμουνιστές δεν θέλουν πατρίδες, συνοχή της κοινωνίας, δημοκρατικές διαδικασίες. Οι σημερινοί δε ντόπιοι νεοκομμουνιστές, θέλουν αναρχία και χάος (σύγχυση στο μυαλό των υποδούλων τους), για να μπορούν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ να ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ και να απομυζούν τους παραγωγικούς ανθρώπους. Να εξαφανίζουν τους άξιους.

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

    Δυστυχώς για την Ελλάδα, δεν έχει πλέον συμμάχους, για να αποτινάξει αυτό το ΖΥΓΟ, οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" είναι τόσο ρηχοί, ανίκανοι, υποκριτές, να αντιληφθούν ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Φοβάμαι πως και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι το ίδιο. Ας διαβάσουμε λίγο Υδροχόο…

    Οι ροπαλοφόροι, οι οποίοι πρόσφατα "προστάτευσαν" τους προδότες πολιτικούς στη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου, είναι μια φυσική συνέχεια μιας σκληρής συμμορίας. Ως πρόσωπα οι περισσότεροι από αυτούς είναι φυσικά εγγόνια εγκληματιών τού Εμφυλίου και είναι επίσης φυσικά παιδιά χαφιέδων τής Χούντας.

    Από τη φύση τους είναι μισέλληνες οι κομμουνιστές …Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. Ο κομμουνισμός – και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει – βρίσκεται στον αντίποδα του Ελληνισμού. Ό,τι είναι άσπρο για τον Ελληνισμό, είναι μαύρο για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο. Για το έλλογο ον, που είναι ο άνθρωπος, η συνειδητή πολιτισμική, θρησκευτική ή ιδεολογική επιλογή είναι πιο ισχυρή από την τυχαία φυσική καταγωγή. Από τη στιγμή που κάποιος "απογυμνώνει" τη φυσική του καταγωγή απ' οποιοδήποτε άλλο "φορτίο", αυτή παύει να έχει την παραμικρή σημασία.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ΚΚΕ Εσωτερικού είναι η φυσική συνέπεια μιας εσκεμμένης "δυσλειτουργίας" …Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τη φουλ λειτουργία μιας "αντλίας", η οποία δεν είχε στόχο άντλησης …Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τον κλειστό" σχεδιασμό τής ολιγομελούς συμμορίας τού ΚΚΕ και της εξειδίκευσής του στο μεγάλης κλίμακας "ψάρεμα" των νέων, είτε ως ΚΝΕ είτε ως Πανσπουδαστική. Λογικό είναι να εμφανίζεται το "πρόβλημα" αυτό, όταν η "αντλία" τραβάει περισσότερο "νερό" απ' αυτό που θέλει και μπορεί η ίδια να κρατήσει στη "δεξαμενή" της. Ειδικά μετά τη σιωνιστική υπερπαραγωγή τού "Πολυτεχνείου" και την "αγιοποίηση" των "αριστερών "ηρώων", είχαμε "έκρηξη" αυτής της "άντλησης" και άρα έπρεπε να υπάρχει μια οργανωμένη "παροχέτευση".

  3. Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ χαν
    Το να πεις, δηλαδή, ότι ένας κομμουνιστής είναι μισέλληνας, είναι το απολύτως φυσικό, εφόσον το πρωτεύον είναι εκείνο που καθορίζει τη στάση ζωής και το πρωτεύον στην περίπτωση αυτήν είναι η ιδεολογική επιλογή και όχι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κατάγεται από την Καλαμπάκα, για παράδειγμα …Απλά είναι κομμουνιστής "ελληνικής καταγωγής" και εφόσον οι κομμουνιστές γενικά είναι μισέλληνες, μισέλληνας είναι κι αυτός …Είναι ό,τι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές και δεν είναι ό,τι είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. "Αδερφός" του είναι κάποιος από τη Μόσχα ή τη Σόφια και όχι κάποιος συντοπίτης του. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μίσος πραγματικό.

    Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων …Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή "πληγώνει" εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας … Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν "ανακάλυπτε" σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους …Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-

Comments are closed.