ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;;;;;;

Δεν είναι Έλληνας ο Τσίπρας;;;;;;;;;;;;;;;;

Τον Αλαβάνο διεδέχθη ο Τσίπρας.

Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!  ΓΙΑΤΙ Ο ALEXIS ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; EINAI TO ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ NEAΣ TAXIS;

— 1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
– 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην
Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
– 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
– 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;

Έγραψα ακόμα ότι ορισμένοι στο εξωτερικό τον γράφουν σαν Tzipras . Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα, (Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και σημείωνα ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra .
Οι φωνητικές ομοιότητες των Τσίπρα με τους Τζίπρα είναι πολλές.
Στην Άρτα υπήρχε μια ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα. Εκεί ήταν και ο Ραβίνος Ηρακλής. Ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ στην αρχή ήταν ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετα ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε.
Τώρα 17 μήνες μετά τα απλά δημοκρατικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Και ακόμα περισσότερο , μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους και αφαιρέθηκε από το YouTube απόσπασμα της εκπομπή «Η αλήθεια δεν έχει χορηγό» . Εννοείται δεν υπάρχει καμιά ρητορική μίσους .Το μόνο που υπάρχει είναι πραγματικά ερωτήματα τα οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Ότι δηλαδή ο Αξελ Τσίπρας είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!
Σπύρος Χατζάρας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!


Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεως

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
loading...

19 thoughts on “ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;;;;;;

  1. Αχασβηρος ειναι ο Τσιπραχ συγγενης με Οβριους

  2. Το ισραηλιτικόν έθνος είναι πανάρχαιον.

    O ελληνικός και ο ισραηλιτικός λαός
    έχουν κοινούς προπάτορες τον Αβραάμ και τον Ισαάκ,
    τους οποίους μνημονεύουμε και δοξολογούμε στους ναούς μας.

    "……τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ, ……."

    "…..τὸν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κοιμηθέντα, ἐν κόλποις Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἀνάπαυσον·….(από την νεκρώσιμη ακολουθία)

    λέγει ο ιερεύς.

    Οι Ισραηλίτες μας έδωσαν θρησκεία.
    Τα τρία τέτερα (3/4) του Ιερού μας Βιβλίου, της Αγίας Γραφής, είναι κείμενα κοινά στις θρησκείες των δύο λαών.

    Εκτός των πνευματικών δεσμών, έχουμε και κοινά γεωοπολιτικά συμφέροντα.

  3. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2018 – 9:14 π.μ.
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΙΝΙΣ
    Ο ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΕΚΑΣ
    Ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΠΕΣΑΛΗΣ
    Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΛΕΥΣ
    Ο ΥΠΟΔΟΙΚΗΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΣΤΑΓΕΥΣ
    Ο ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΦΕΙΟ ΚΟΠΑΝΟΣ

    ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε
    ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΘΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ : https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ……………………………………

    ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΘΑ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕΙ

    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ σκουληκια….

  4. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩ….ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ?…ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΛΕΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟΣ? Ε ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ''ΔΑΓΚΩΘΕΝΤΕΣ''ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ Ε ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΕ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΦΟΝΕ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ 4 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕΝ ΟΥΤΟΣ……ΧΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ε ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΛΑΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΣΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΛΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΑΛΑΚΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ Ε ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ? ΑΚΟΥ ΤΑΜΤΑΚΟΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 10αρικα ΠΑΝΕ ΤΑ 150αρικα ΠΟΥ ΧΛΑΑΤΣ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ Μ΄ΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ?ΚΑΤΣΕ ΨΩΦΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Α ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΛΥ!!…ΕΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΘΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΠΛΕΡΕΣ ΣΤΗ ΑΚΤΗ ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ Κο ΠΡΕΣΒΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…..salom…..salom..

  5. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2018 – 7:42 π.μ.
    Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙΑΠΕΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ 3 ΤΣΑΠΕΛΩΝ) ΕΙΝΑΙ Ο ΗΔΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΨΟΡΡΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
    8 – 5. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΙΛΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΥΠΡΟΔΕΚΤΕΣ.

  6. ΣΕΒΑΣΤΕ ΡΑΒΒΙΝΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ.

  7. ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

    Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΣΤΑΓΕΥΣ ΕΙΝΑΙ

    Κ Ω
    Λ Ο
    Γ Α
    Μ Η
    Μ Ε
    Ν Ο
    Σ

  8. Στην απονομή παρασήμων πρός την αυτού μεγαλειότητα τον διοικητήν της παγκοσμίου αστυνομίας κ. ΣΏΡΡΑ
    θα προσφερθούν απευθείας απο τη Καλαμάτα τσαπέλες με μέλι αρχαιοελληνικόν και η τελετή θα κλείσει με ομιλία ο διεθνούς φήμης Copy Paste ρήτορας λόγιος
    Μορφέας ο Σερραίος στρωματατζής αφού παρουσιάσει τους δύο συνεργάτες του παγκόσμιου διοικητή
    τον αορατομπεσαλή μπι μπι και τον εξωνάυτη

    Στο τέλος οι Αμαζόνες το τάγμα εξολόθρευσης
    των Εβραίων θα μεταβεί στο Σείριο για να
    να ετοιμάσουν ΤΣΑΠΕΛΟΖΟΥΜΟ για τον παγκόσμιο ΗΓΕΤΗ ο οποίος μια φορά το μήνα θα τρώει πατσά
    για να θυμάται την Θεσσαλονίκη …….

    Μεγιστίας ο φύλακας του θησαυροφυλακίου του Σώρρα

  9. ρε σεις νομιζα πως κανατε
    πλακα μπηκα στον αλφειο
    και επαθα τρελος το παιζει
    ο ανθρωπος για να τον πανε
    στο δαφνι να μη φαει πολλα
    χρονια

  10. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 20/ ΙΟΥΛΙΟΥ / 2016

    Έρχεται η παγκόσμια αστυνομία του Ο.Η.Ε.

    http://www.liakonews.gr/ellinismos/agenda-21/item/1195-erxetai-i-pagkosmia-astynomia-tou-o-i-e

    Ο παγκόσμιος ηγέτης θα έχει ανάγκη και από παγκόσμιας στρατιωτικές δυνάμεις ασφαλείας.

    Άλλωστε το καθεστώς θα είναι παγκόσμια κομμουνιστική δικτατορία στρατιωτικού τύπου.

    Έτσι ο Ο.Η.Ε. έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να επεκτείνει και ενδυναμώσει περαιτέρω την «Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών, γνωστή ως «UNPOL».

    Την ίδια ώρα, η παγκόσμια οργάνωση της Νέας Τάξης, εργάζεται στο να αποκτήσει όλο και περισσότερη επιρροή πάνω στις εθνικές αστυνομικές δυνάμεις, φέρνοντας κοντά περισσότερους από 100 αρχηγούς Αστυνομιών αυτόν τον μήνα σε συνάντηση που διεξάγεται για πρώτη φορά και αποκαλείται «Σύνοδος Κορυφής των Αρχηγών Αστυνομίας» (UN COPS).

    Αντιλαμβάνεστε πως βήμα-βήμα προχωρά η επιβολή παγκόσμιαw αστυνομίας, η οποία θα στρέφεται κατά των πολιτών που θέτουν σε αμφισβήτηση την διεθνή εξουσία ή αρνούνται να συμβιβαστούν με τους άκαμπτους νόμους της.
    …………………………………………

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

  11. Σε αυτή τη χώρα θα τα δούμε όλα.
    Αν είναι δυνατό άνθρωποι μορφωμένοι ή και αγράμματοι αλλά όχι λοβοτομημενοι να πιστέψουν και να συντηρούν το σωρρα το ψευτοπαπα Κλεομένη και το λιακοπουλο με τα ουφο.
    Φυλακή και καταναγκαστική εργασία να σπάνε πέτρες στη Πεντέλη μέχρι όλη τους συμμόρφωσης.

  12. Ανώνυμος10 Ιουλίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ : Ο Χορός Του Διαβόλου Από Την Σαλμα Ενθουσίασε Εκατομμύρια Άντρες Και Τους Ώθησε Στον Σατανισμό.

    Ο χορός του διαβόλου από την Σαλμα ενθουσίασε εκατομμύρια άντρες …
    http://www.ksipnistere.com/2018/07/blog-post_858.html
    Πριν από 6 ημέρες – Ο χορός του διαβόλου από την Σαλμα ενθουσίασε εκατομμύρια άντρες και τους ώθησε στον σατανισμό. ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ:

    TON ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ.

  13. κυριε μπατηροκαβλακη καλον θα ητο να καμετε μιαν εξεταση πρωκτου κοιταξτε το παρακαλω κουτσα κουτσα τον κ@λον σαs καναν λουτσα
    του αρτεμη ο κ@λοs τρεμει..
    τσιου τσιου το πουλακι στου αρτεμη
    το πωπουδακι παρτυ κανουν τωρα στην
    κ@λοτρυπιδα του αφραγκοψωρα……..

  14. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ,ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΠΟΔΟΧΟΙ…

    ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ….

    *******ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΡΡΑ*******

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΝΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ…ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ…!!!

    ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ….

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΜΑΦΙΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ,

    ΕΔΩ,"ΤΩΡΑ",ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ?? …..ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=34358

  15. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΜΜΕ,ΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ….

    ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…

    http://hellasxg.blogspot.com/2018/07/universal-police-force-10586327-ceo.html

  16. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΨΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

  17. ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Comments are closed.