Ο Πούτιν Ζητά Την Σύλληψη Του Τσίπρα Για Εσχάτη Εθνική Προδοσία; Ρωσικές Αποκαλύψεις Για Σκοπιανό Και Ρωσική Οικονομική Βοήθεια Που Την Αρνήθηκε Ο Τσίπρας;

Τά έχει χάσει πραγματικά η υποδουλομένη Συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ, τώρα εμπλέκουν δήθεν προσπάθεια των Ρώσων πρακτόρων να χρηματίσουν τρεις Βουλευτές των ΑΝΕΛ, οδηγώντας τους σε διαδοχικές συναντήσεις σε διαμέρισμα στη Λ. Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της προσπάθειας χρηματισμού είναι στη διάθεση των Ελληνικών Υπηρεσιών. Εξετάζεται επίσης αν οι επαφές των πρακτόρων με μέλη νεοσύστατου Κόμματος κρύβουν εκτός από χειραγώγηση και χρηματοδότηση.

Όμως αυτο το έργο ( απόπειρα δωροδοκίας ) σε Βουλευτή-Βουλευτές των ΑΝΕΛ, κάπου το έχουμε ξαναδεί, και μας θυμίζει την υπόθεσή Παύλου Χαϊκάλη με το περιβόητο CD! Με το ιστορικό της υπόθεσης να έχει ως απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, με μεσάζοντα τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Τώρα τι έγινε αυτή η΄υπόθεση,κανείς δεν ξέρει!

Σύμφωνα με την Κυβέρνηση, η λύση του ονοματολογικού οδηγεί στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια, και αποδυναμώνει τους Ρωσικούς σχεδιασμούς. Ετσι σκοπός του δικτύου ήταν να αποτρέψει τη λύση του Σκοπιανού μέσα από την αποσταθεροποίηση του μικρού Κρατιδίου, ακόμη και πτώση της Ελληνικής Κυβέρνησης, μέσω προσεταιρισμού Βουλευτών, ώστε να ματαιωθεί η επίλυση.

Ο Ρόλος της Αλεξανδρούπολης για Ρωσία-ΗΠΑ

Η μονομαχία γιγάντων μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, με την τελευταία να μην θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να περάσει στον έλεγχο των Ρώσων το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που στο άμεσο μέλλον θα παίξει κομβικό ρόλο στα ενεργειακά θέμα της ΝΑ Ευρώπης, και την πρώτη να μην καλοβλέπει μια Αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη ελικοπτέρων, ή κάτι μεγαλύτερο και πιο σύνθετο, με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης να μετατρέπεται σε ένα κέντρο υποστήριξης, αλλά και συναρμολόγησης ελικοπτέρων, με στόχο την εξυπηρέτηση αναγκών των δυνάμεων των ΗΠΑ, στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, και παράλληλα φαίνεται ότι το λιμάνι θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες για τη μεταφορά υλικού από και προς τις βάσεις των Αμερικανών στη Βαλκανική χερσόνησο!

Τώρα σύμφωνα με έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, κατονομάζουν τον πρώην σύμμαχο του Σύριζα Ιβάν Σαββίδη, και ισχυρίζονται πως έδωσε 350.000 δολάρια προκειμένου να εκτροχιάσει τη  διαδικασία του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, οι πληρωμές έγιναν σε Πολιτικούς από την γειτονική χώρα, σε μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, καθώς και σε οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρντάρ Σκοπίων, οι οποίοι πρόσφατα συμμετείχαν σε επεισόδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, μάλιστα ένας εκ των συλληφθέντων οπαδών, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι έλαβε χρήματα από τον Ιβάν Σαββίδη!

Εγώ βάση των πιστεύω μου, δεν θα διαφωνήσω οτί πράγματι η Ρωσία για την δική της εθνική ασφάλεια, και συμφέροντα, επιχείρησε ανορθόδοξα να πλήξει την συμφωνία του ονοματολογικού αναμεταξύ, Ελλάδας-Σκοπίων, και ίσως περίμενα και μια πιο ακραία παρέμβαση! Όμως καλά θα κάνει η Συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ, να θυμηθεί τις υποκλοπές των ΗΠΑ στην Ελλάδα, που συνέβησαν από τις 10 Αυγούστου του 2004 ως τις 8 Μαρτίου του 2005! Ήταν 2 Φεβρουαρίου του 2006, όταν αποκαλύφθηκε από επίσημα, Κυβερνητικά χείλη το μεγάλο σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών εις βάρος του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή!

Με την υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται και η υπόθεση του θανάτου του υπαλλήλου της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη, με την Ελληνική Δικαιοσύνη να κατηγορεί ανοιχτά για κατασκοπεία με ανάμειξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, στο “σχέδιο Πυθία”, που φέρεται να αποσκοπούσε στην άσκηση πίεσης και στον εξαναγκασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας με την Ρωσιά, με αποκορύφωμα ακόμη και τη φυσική εξόντωση του τότε Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή! Εδώ δεν είδαμε καμιά  Απέλαση Αμερικανού Διπλωμάτη!

Έρχονται Αντίποινα και Αποκαλύψεις από τους Ρώσους ΌΧΙ προς την Ελλάδα, αλλά προς την Συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ!

Άμεση θα είναι  η απάντηση της Ρωσικής πλευράς στην επέλαση των Ρώσων διπλωματών από τις Ελληνικές Αρχές, με αποκαλύψεις,διαρροές, και αποχαρακτηρηση  διαβαθμισμένων εγγράφων, την περιβόητη περίοδος των επαφών Τσίπρα -Πούτιν, με σκοπό την άμεση οικονομική βοήθεια της Ρωσίας προς την Ελλάδα, τι ειπώθηκε, και πώς αρνήθηκε ο Τσίπρας την Βοήθεια Πούτιν,μετά απο παρέμβαση  των ΗΠΑ-ΕΕ! Ο ψυχρός Πόλεμος δυστυχώς προβλέπω οτι θα επιδεινωθεί, με απρόβλεπτες καταστάσεις, κυρίως για το Κρατίδιο των Σκοπίων!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

3 thoughts on “Ο Πούτιν Ζητά Την Σύλληψη Του Τσίπρα Για Εσχάτη Εθνική Προδοσία; Ρωσικές Αποκαλύψεις Για Σκοπιανό Και Ρωσική Οικονομική Βοήθεια Που Την Αρνήθηκε Ο Τσίπρας;

  1. ΣΦΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΑΙ ΚΑΙ ΒΡΘΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΘΟΥΒΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.

  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  3. Όλοι ίδιοι είναι, απλά η τωρινή Ναζιστική κυβέρνηση τυχαίνει να έχει αριστερή βιτρίνα, οπότε μπορεί να υλοποιήσει αριστερές πολιτικές (εξαθλίωση λαού, εθνική προδοσία, ακραία ηλιθιότητα, ακραία ανηθικότητα, κ.α.) χωρίς να κατηγορηθεί για εξαπάτηση του λαού. Αυτή είναι η πολιτική γραμμή της αριστεράς ανέκαθεν και ανά την υφήλιο. Όσοι εξαπατήθηκαν είχαν μυαλό κουκούτσι και αυτό ακτινοβολημένο από κινητά τηλέφωνα.

Comments are closed.