ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!,ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Μπορεί οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης να τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα από τα έδρανα της Βουλής και να δείχνουν ότι είναι θανάσιμοι εχθροί, στην πραγματικότητα όμως, πίσω από τις Πολιτικές κουρτίνες, που δεν τους βλέπει κανείς,δεν τους χωρίζουν πολλά πράγματα!!!

Εάν εξαιρέσουμε τον Οικονομικό τομέα, στα Εθνικά θέματα, στην Εξωτερική Πολιτική ,στο χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας,έχουν σχεδόν πλήρη ταύτιση!!!
Έτσι :
1) Ο κ. Τσίπρας χάρισε στους Σκοπιανούς το όνομα : ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!. Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφωνεί σε αυτό,αφού είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό!!!
2) Ο κ. Τσίπρας ως άθρησκος (κατά δήλωση του), είναι υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. Ο κ. Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει φορέσει το ένδυμα του “καλού Χριστιανού”, δεν διστάζει να δηλώνει ότι είναι και αυτός υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, αφού τόσο σε παλαιά συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάϊ και στο δημοσιογράφο κ. Άρη Πρωτοσάλτε, είχε ταχθεί υπέρ του χωρισμού, όσο και πρόσφατα στην Πάτρα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, επαναβεβαίωσε τη θέση του αυτή!!!.
3) Ο κ. Τσίπρας στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας, μας έδειξε ότι είναι επιβάτης του οχήματος της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο κ. Μητσοτάκης, μας επιβεβαιώνει ότι είναι και αυτός επιβάτης του ιδίου οχήματος,αφού είναι συχνός επισκέπτης της λέσχης Μπίλντεμπεργκ!!!
Συνεπώς,Αγαπημένοι μου Φίλοι,στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές,που ο κ. Μητσοτάκης κατά πάσα πιθανότητα θα αναδειχθεί Πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση,αφού έχουν τόσο κοινά σημεία στα Εθνικά και Θρησκευτικά θέματα, θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους και με αγαστή συνεργασία θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του Συντάγματος (μιας και η νέα Βουλή θα είναι αναθεωρητική και μιας και οι δύο μαζί θα διαθέτουν πάνω από 180 Βουλευτές!!!).
Και για να φτιάξουν το άθεο Ελληνικό Κράτος και για να μπορέσουν να χωρίσουν το Κράτος από την Εκκλησία, στο Σύνταγμα θα κάνουν τις εξής παρεμβάσεις :
α) Θα αφαιρέσουν από το Σύνταγμα, ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ (προεισαγωγικό μέρος),το οποίο επί λέξει λέει τα εξής : “ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ”. Αυτό το Προοίμιο του Συντάγματος, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης θα το αφαιρέσουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί γι’ αυτούς το Προοίμιο, αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο στο χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και στη δημιουργία του άθεου Ελληνικού Κράτους, (χωρίς Σταυρό οι Ελληνικές Σημαίες,χωρίς Ιερές Εικόνες τα Δημόσια κτήρια κ.ο.κ)
β) Θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 3 παράγραφος 1 του Συντάγματος, το οποίο λέει : “Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που γνωρίζει Κεφαλή της , Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό”
γ) Τέλος θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2, το οποίο επιτάσσει την Πολιτεία να διαπαιδαγωγεί την Ελληνική νεολαία, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!.
Έτσι με αυτές τις τρεις παραπάνω αναθεωρήσεις, ανοίγει ο δρόμος ώστε οι κύριοι, Μητσοτάκης και Τσίπρας, χωρίς κανένα εμπόδιο, θα κάνουν το χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και πλημμυρισμένοι από ηδονή,θα προχωρήσουν στη δημιουργία ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, χωρίς το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών και συνεπώς χωρίς ανάπτυξη της Ορθόδοξης Θρησκευτικής Συνείδησης της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!
Βεβαίως κάποιοι από εσάς, Φίλοι μου, θα μου προβάλετε το επιχείρημα ότι :Στην Νέα Δημοκρατία που είναι συντηρητικό κόμμα, θα υπάρξει και ένας ικανός αριθμός Βουλευτών,που θα αντιδράσει στη δημιουργία ενός τέτοιου ΑΘΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και θα εμποδίσει το κ. Μητσοτάκη να εκπληρώσει αυτό το όνειρο της ζωής του!!!
Η απάντηση μου σε αυτό το επιχείρημα σας, είναι η εξής : Όσο αντέδρασαν οι Βουλευτές της ΝΔ στην ψήφιση του νόμου για τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα (αφού ο κ. Μητσοτάκης είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία,παρά το γεγονός ο Ερντογάν την Αγία Σοφία τη μετέτρεπε σε τζαμί),τόσο θα αντιδράσουν οι Βουλευτές της ΝΔ, στην νέα αναθεωρητική Βουλή, (με τον κ. Μητσοτάκη να έχει επιβάλει ξανά, κομματική πειθαρχία), στη ψήφιση του νόμου, με τον οποίο θα επέλθει χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας και θα δημιουργηθεί έτσι το άθεο Ελληνικό Κράτος!!!
Με αυτό τον τρόπο, Αγαπημένοι μου Φίλοι, θα έλθει το 2021 (όπου θα έχουν συμπληρωθεί 200 χρόνια από το 1821,που οι ένθεοι Πρόγονοι μας ,με τη βαθιά πίστη τους προς Τον Τριαδικό Θεό μας και την απροσμέτρητη αγάπη τους προς την Πατρίδα,ξεσηκώθηκαν κατά των Οθωμανών κατακτητών και απελευθερώθηκαν), ενώ εμείς οι θλιβεροί απόγονοι τους,αντί να παραδειγματιζόμαστε από τα κατορθώματα τους , την Ορθόδοξη πίστη τους και τη Φιλοπατρία τους, θα έχουμε εκλέξει μια Κυβέρνηση υποταγμένη στην Παγκοσμιοποίηση και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τα οράματα των Προγόνων μας του 1821!!!
Πραγματικά θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και όλων των ηρώων μας, του 1821,όταν θα βλέπουν από εκεί ψηλά τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα, να μετατρέπουν τους Νέους μας, σε σύγχρονους γενίτσαρους (χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας και χωρίς αγάπη προς την Ελλάδα μας!!!).
Γι’ αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι, μπροστά στους τεράστιους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τόσο η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία μας,όσο και το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας, από το δίδυμο : Μητσοτάκη-Τσίπρα και από όλους τους άλλους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής,που ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και μαζικά ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ,να προστρέξουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ που είναι εκτός Βουλής , όπως τα κάτωθι :
1) “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!!
2) “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”
3) “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ”
4) “ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
και άλλα γνήσια κόμματα Ρωμιοσύνης,που αυτή τη στιγμή διαφεύγουν από τη μνήμη μου.
Τελικά,Φίλοι μου,για να νικήσουμε το παλαιό και διεφθαρμένο Πολιτικό κατεστημένο,που έχει διαβρωθεί από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,πρέπει να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις μας και να κάνουμε ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑ το εξής :
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Ή ΒΟΥΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!
Και μη ξεχνάτε : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ!!!

http://athanasiostsokas.blogspot.com/2018/07/blog-post.html

loading...

4 thoughts on “ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!,ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

  1. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ………………ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΟΣΟ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΕ . ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΗΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ ( ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙΣ ΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΕ .ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΟΛΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ.1ο.ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . 2ο.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ,ΔΛΔ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΩΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΤΣ ΤΟ ^ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ^ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.

  2. ΜΠΟΥΡΔΕΣ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,,,,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ

  3. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018.ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΤΟΛΑΧ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

  4. Τι λέτε ρε που θα γίνει διαχωρισμός.Mήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει πέφτουν οι μισθοί,οι συντάξεις,οι επιχορηγήσεις και τα οικονομικά που δεν ελέγχει το υπουργείο οικονομικών.
    Το μαύρο χρήμα που θα χάσουν απο γάμους,βαπτίσια,κηδείες,μνημόσυνα,ευχέλαια,αγιασμούς,ιερά λείψανα,παντόφλες,κάστανα,γυαλιά,ζώνες,ξύλα,τζάμια και τελειωμό δεν έχουν,πως θα κονομάνε;;;…Eεεεεε;;;

Comments are closed.