Μπαλτάκος: Το κόμμα θα ιδρυθεί τον Σεπτέμβριο- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τα Τέμπη δεν έχει καμία τύχη – ΒΙΝΤΕΟ

«Ακόμα δεν έχουμε ασκήσει κριτική, είπαμε σε ποιους απευθυνόμαστε» ανέφερε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μιλώντας στο Ε σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση της ίδρυσης νέου κόμματος μαζί με τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.

«Την περασμένη εβδομάδα σας είπα ότι γνωρίζω τον κ. Καμμένο πριν γίνει βουλευτής, και έχω επαφές μαζί του αλλά δεν με ρωτήσατε αν ετοιμάζουμε κάτι και δεν είχα λόγο να πω κάτι επ αυτού. Μου είπατε για δεξιό κόμμα γενικά και αόριστα και σας είπα ότι “ναι κάτι τέτοιο θα γίνει”». πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάκος.

«Εκδηλώσαμε μια πρόθεση, δεν είπαμε ούτε για όνομα, ούτε για τίποτα από όλα αυτά. Εκφράσαμε την πρόθεση να δημιουργηθεί ένας δεξιός φορέας και ο οποίος θα ιδρυθεί μετά τον Σεπτέμβριο» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο «όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρα δεξιά. Αυτοί μιλούν για ακροδεξιά ρητορική και για ακροδεξιά πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τύχη. Πάνω από τα Τέμπη θα έχει σημαντική πτώση ενώ κάτω από αυτά μπορεί κάπως να διασωθεί. Εγώ αυτό που έχω πει είναι ότι όλες οι δεξιές κινήσεις που υπάρχουν θα πρέπει να μπουν στη Βουλή, Για να μπουν όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν το 3%. Αυτό που εγώ προτείνω είναι αυτές οι κινήσεις να συνενωθούν σε μια συμπαράταξη. Έτσι όχι μόνο θα μπουν στη Βουλή αλλά θα είναι και κυρίαρχος παράγοντας διότι το ποσοστό τους θα είναι πολύ υψηλό. Εκτιμώ πως θα φτάσει το 8%-10%. Μην ξεχνάμε ότι ο Πάνος Καμμένος το Φεβρουάριο του 2012 έκανε το κόμμα και τον Μάιο του ίδιου έτους πήρε 10,6% Αυτό το ποσοστό είναι εφικτό» ανέφερε ακόμα.

Τέλος κατέληξε λέγοντας ότι «ζητάμε την ψήφο εκείνων των δεξιών ψηφοφόρων που δεν ψήφισαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η ΧΑ ούτε και η ΝΔ. Υπάρχει 1.000.000 ψηφοφόρων. Σε αυτούς θα απευθυνθούμε με όλη μας τη δύναμη».

loading...

1 thought on “Μπαλτάκος: Το κόμμα θα ιδρυθεί τον Σεπτέμβριο- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τα Τέμπη δεν έχει καμία τύχη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Γιατί, κάτω από τις Θερμοπύλες ,τί έχει;

Comments are closed.